trött tjej

Sovit totalt 8 timmar denna helgen, stabilt :D Vaknade idag och trodde jag skulle känna mej utvilad som aldrig förr men tji fick jag, huvudvärk värre än efter en dunderfylla, inte lika stabilt faktist. Men jag ska försöka bota den med lite vila och några avsnitt One Tree Hill.
Måste bara säga det att Borås i lördags va sjuuukt bra. Rolig kväll med roliga människor kan aldrig bli fel, inte ens när man är nykter och kör, awesome!


gamla goda tider

Igår körde jag på mina alkoholiserade vänner som på den gamla goda tiden. Höganloft är så mycket roliagre än parken, till och med nyktert! Otroligt. Maria hånade dessutom min bil och kallade den för POLO... Pärlan min grät en skvätt, typ. Men ska iaf köra på mina tokiga vänner ikväll igen.
Imorn ska jag försöka åka till ridhuset och hoppa med Bella (om jag hinner), ska ha ljusparty med och ska städa, baka och greja med allt möjligt. Förstog nu att det blir nog tajt men annars blir de skogen. (:
Nu ska jag ut och mocka bajs och släppa in hästarna sen ska jag göra mej iordning.


minst sagt sorglig dag

Idag har våran älskade lille vovve fått somna in. En stor saknad från en sån liten hund.
Kommer kännas lite tomt faktist. Eller väldigt tomt rättare sagt.
Vi fick i alla fall 12 fantastiska år tillsammans med den lilla hönan.
Tack för allt hjärtat.




min stjärna har kommit hem

Hämtat hem min beebis nu. Den ponnyn asså, blir så glad av henne. Nu i veckan ska jag ut och busa i skogen med henne och sen funderar jag faktist på att lägga ner lite pengar på hoppträningar framåt. Har liksom saknat det lite då. Ska bara komma på vem jag vill träna för.
Ska nu göra min skadade man sällskap för natten, är trött som aldrig förr.
Imorn ska jag till Jönköping med min moder :)

 


- 18/2

Hämtar hem BellaBus på söndag, det känns bra. Väldigt bra. Äntligen kan man komma igång med ridningen igen och få dagarna att gå lite snabbare än vad dom gör nu. Ska också börja rida in Iza, vilket är på tiden. Fruktansvärt förväntansfull på henne och det ska bli kul att se vad det blir av den lilla tösen.
Ska åka till min man nu och se om han vill gå ut och gå i det fina vädret en sväng.


- 17/2

Ibland står jag inte ut med mej själv.
Och min mejl skickar ut en massa jävla junkmejl till andra, skitkul!
För jag säljer ju säkert viagra-piller, ah tjena.





- 15/2

Checka in dagens kompis. Har hållt mej sällskap utanför fönstret ett bra tag nu!




- 14/2

Alla hjärtans dag är en överskattad dag men har men en som Jimmy blir det väldigt bra ändå tycker jag.
Fantastisk pojke de där.

Är såååå trött ikväll och jag blir snart psyksjuk för att jag inte hittar mina Ipod, seriöst, hur tapppar man bort en Ipod? Efterlyser därför den nu, har någon sett den springa runt och se lite vilse ut får ni gärna leda den hem till mej. Tack :)


gaga´s nya låt!

Lady Gaga´s nya låt är faktist riktigt bra!



Born this way



mina fina lilla bil

Fick äntligen hem min lilla bil idag som vart hos farbror doktorn, så nu funkar äntligen mina rumpvärmare som dom ska, lagom till slutet av denna vintern. LYCKAT!
Har gjort kladdkaka och ska göra tacopaj efter att jag har gjort en visit in i duschen. Det betyder en väldigt bra kväll.



Tycker om den här låten starkt just nu :)



band of horses

Åååh hej braiga låten (:





en undran eller två

Asså jag kan inte fatta hur en del orkar lägga ner både tid och energi på att bry sig och lägga sig i andras liv och vad man gör och tycker. Jag menar, har man ett så tråkigt liv att man måste lägga sig i någon annans liv som den inte har att göra med egentligen ska man nog skaffa sig en hobby. Jag tycker mycket om att läsa andras bloggar men jag blir så helvetes trött när man läser om någon patetisk fan som givetvis kommer och lägger sin skitfula näsa i blöt. Seriöst människor där ute, skärp er!



Nu har jag också äntligen kommit på vad fan jag gjort för fel när jag ska lägga till klipp, unbelievable!
Delar iaf med mej av det roligaste klippet någonsin!



RSS 2.0