30 april - underbara solsken!

Haha redan nu har jag blivit dålig på att uppdatera mej men jösses vad mycket jag har i skolan nu alltså. Projektarbetet ska ju som sagt vara inne på måndag så idag ska jag till skolan istället för att åka till praktiken så att det blir färdigt i tid. Känner att jag är sent ute, som vanligt, men vadå det är väl så det ska vara! Haha och nästa vecka ska jag ha 3 nationella prov, känns ganska tufft men håll tummarna att jag överlever!
Ikväll bär det av till sigges, säsongspremiär (y) Det ska bli mycket trevligt faktist! Och innan åker vi hem till min lilla Jossan<3

Sen har vi ju hunnit med att föröka oss här hemma, lilla bebis som är så otroligt söt. Dock är han än så länge namnlös och vi försöker nu komma på ett riktigt bra namn till den lille parveln!



Och sol blir det förhoppningsvis idag med, det har ju vart helt sjukt underbart väder.
Nu ska jag iaf ta och göra mej lite frukost och sen bege mej till skolan. Tjingeling!

/linnsanyouknow
I needed you to rock my world!

20 april - däjbäj dagar ;D

Vart två galna dagar med Sara. Jösses, jag blir störd med den kvinnan xD haha men åh så roligt jag har! Och igår kväll fick jag äntligen se filmversionen av "Låt den rätte komma in", mycket bra, tummen upp för den!
Trajet närmar sig med stormsteg och gosh va kul jag ska ha ;D Hoppas jag iaf.
Sen är man ju ledig idag och det är ju faktist aldrig fel, har precis vart ute och ridit en sväng på Scotland. Känns att det va ett tag sen man red ordentligt för jag har ont i benen. Men wtf lite smärta har aldrig dödat mej förut!



Sen hoppas jag starkt att Candy ska få sitt föl snart, mycket nära nu folket! Jag orkar inte gå upp mitt i nätterna och hålla koll på henne längre xD haha

Nu ska jag vara duktig och sätta mej och plugga en stund. Yeeay heja mej!

/linnsanyouknow


Utan rädsla finns inget mod.

13 april - slut på det goda.

Ja då har vi tagit oss igenom ett lov till. Sorgligt värre men det har vart ett mycket bra lov vill jag lova! Men som vanligt har man inte hunnit med allt man velat göra men så kan de vara. Och under lovet har inte orken på att skriva vart så rockig! wtf.
Påskafton blev det ju väldigt kalasaktigt, och ganska mycket av det goda och det gillar vi ;D
Och jag är otroligt tråkig just nu för ja orkar inte skriva mer om mitt otroliga lov men ändå är jag så otroligt glad, tack för de!

GODNATT!

/linnsanyouknow
Every night is another story.

4 april - vårtider och lov ;D

Har vart ganska upptagen de senaste dagarna, men ja kan för allt i världen inte komma ihåg vad jag har gjort! Men lovet är ju äntligen här och det känns konstigt att det är mitt sista lov ;o Studenten närmar sig med stormsteg och jag börjar få ångest, va ska ja göra sen då? Dessa ovetande tider gör mej inte speciellt positiv till framtiden. Man kanske skulle åka till USA till hösten ändå? Men de känns så himla långt och jag blir så sjukt osäker! Jag får minsann fortsätta fundera på detta. Det blir väl vad det blir. Läser en mycket bra bok nu som får mina tankar till det bättre, "Låt den rätte komma in"  är faktist en av de häftigaste böckerna jag har läst. Ganska overklig men gör inget för mej, allt annat känns ändå ganska overkligt så! (:

Idag har jag vart väldigt duktig, pysslat här hemma hela dagen, städat i huset, lagat mat och fixat i stallet. Ja och när ja va i stallet, pratade med mina vänner till ponnysar känner jag sån längtan till ridningen igen, tävlandet, hoppningen, fälttävlan. Tiden bara flyger iväg, jag hinner verkligen inte med! Hittade massa gamla bilder från mina yngre tider när ja hade de små ponnyerna, ååh vad jag saknar. Det va ju bara ni och jag, ingen annan brukade komma emellan. Och ingen gjorde det heller! Vem bestämde att de skulle bli såhär? Kul hade jag iaf.



Gammal goding bild på mej och Plutt i Mariestad ;D

/linnsanyouknow
I took a walk around the world to ease my troubled mind.

1 april - Oboy, vilket vackert väder!

Underbara dag, underbara vår, kom till oss svenskar som inte längre har några tår. Fyfan va dåligt de va, men våren är på väg folket och jag blir så uppåt, uppåt, uppåt av det! Jag tror det va därför min skrivning för en gångs skull inte kändes som ett fiasko. Japp för nationella i svenska gick av stapeln idag och jo jag blev nog ganska nöjd med vad jag skrev. Fast jag ska inte hoppas på för mycket som vanligt.
Jag och sarah tog oss en riktig långpromenad idag, typ 7 km lång runda! Så otroligt skönt, tror jag gick och log hela vägen. Tänk vad lite sol kan göra ;D Åkte senare till burseryd där de vart lite grillning, mumma säger vi till det! Kvällen har avslutats med den bästa filmen genom tiderna, The notebook!



Har ju praktik imorn så bäst att gå och lägga sig nu! Night.

/linnsanyouknow
När folk är överens med mej har jag alltid en känsla av att jag måste ha fel.

RSS 2.0