31 juli - sommaren -09

Ja den här sommaren har faktist vart ett äventyr för mej på alla sätt och vis, både bra och dåligt. Och än är det faktist inte över, dom säger ju att det blir varmt i augusti och skulle det nu bli det skulle jag bli otroligt glad! För det behöver jag nu.

Dagarna i Hävla va väldigt roliga och tänka sig så har faktist jag fiskat (y) Yeeay! Finns bilder på från denna resa på Facebook.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ska färga om mitt hår idag, se om det blir bättre. Sen funderar jag på att åka med frida imorn när hon ska tävla i Skene, måste upp så jävla tidigt bara xD haha men det klarar jag nog.
Regnar gör det ute iaf, jag som hade tänkt rida en sväng så jag får väl stå och vänta tills de blir uppehåll. Tjena!

/linnsanyouknow
Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

22 juli - "Come break me down"

Det är otroligt skönt att vara hemma själv, man går osh strosar och gör som man vill och tar dagarna som de kommer ;D Mitt nästa liv ska bara bestå av sånt. Men har ju faktist ridit idag och ja jag har saknat det en del tror ja, har vart ganska lågt med intresset för det ett tag men nu börjar de kännas som vanligt igen. Får se hur länge det håller nu då.

Har faktist träffat Mimmi idag och det har vart jättekul, behöver träffa henne oftare tror jag ;D mohaha

Haha sen ikväll har jag liksom bara drygat och gått mellan tvn och datorn hela tiden, älskar detta livet fast blir så förvirrad angående framtiden alltså och det är påfrestande som fan ;o och sen kommer folk och säger, lalala livet är underbart för det går som på räls och hej å hå. HAHAHA nej det gör det verkligen inte, asså, jag har gått ur skolan helt och hållet liksom, 12 år rättare sagt och jag vet fortfarande inte vad jag vill bli. Klart man blir deprimerad när folk bara woooho jag ska göra det och det. Så kommer jag, den mest förvirrade människan på jorden, heheheheh vad händer med mej? Ååh nu drog jag en sådann otroligt djup suck men
det är tur att jag har Tiffany Persson som livar upp stämningen här i skärmen, och nu måste jag verkligen sova för nu vet jag knappt vad jag skriver längre.

Åh juste, måste ju skriva de ja fick av Erica (vettefan va de va bara);
Armend: Jag vlli tack för du fanns för mig fö rdu finns inte länger här eyy
Asså va liksom? Nu ska inte mitt huvud grunna mer över detta utan nu säger vi puss&kram&godnatt!

/linnsanyouknow


Look in my eyes, your killing me, killing me!

20 juli - "Allt vi tänkt och allt vi drömt om"

Så håll ditt huvud högt, för jag älskar allt du gör.

Helgen i Falsterbo va verkligen helt kanon. Hade riktigt kul så tack för det.

Och ja, planerna för livet är många och blir just nu bara fler låter det som. Ska fråga Cissi om jobb på Korsika, det skulle liksom vara otroligt kul att få jobba där även fast det inte är världens mest Hi-tech jobb men bara att få komma ifrån allt skulle vara en sådann befrielse. Vi får helt enkelt se vart livet tar vägen.

Och idag är det ju otroligt knepigt väder va, ibland är det sol och sen bara helt plötsligt så öppnar sig himlen ;o Helt galet va, jag som liksom hade tänkt rida idag men aja får väl se hur det blir med det, känns inte lockande just nu.

/linnsanyouknow
Jag kan motstå allting utom frestelser.

15 juli - The most important..?

Har vart hos anders idag efter jag slutade jobba. Milda makter vad skönt det har varit. Måste ju se till så att han överlever här, städa och dona, ja jistanes. Men tacos fick vi ihop iaf och det var otroligt gott, som vanligt. Jättelängesen man åt de liksom ;o
Sen ni, har jag lirat Guitar Hero som sjutton, börjat spela på hard nu, åååh herregud så snabbt de går och mina fingrar är allt lite slitna nu xD Men kul vart de.

Och jag har haft otroligt kul idag, speciellt när erica angav mej som hennes mamma på facebook, och det står verkligen, Barn: Erica Leandersson och Mamma: Linn Härestrand. Inte att leka med alltså. Jösses vi dog nog båda två.

Egentligen har jag inget vettigt att skriva överhuvudtaget, jag vill jobba färdigt, är otroligt drygt nu faktist. Men jag tänker att jag bara har två dagar kvar sen är det semester som gäller ;) Haha! MMM älskade långa semester!

IdiotIdiotIdiotIdiotIdiotIdiotIdiotIdiot och egentligen vill jag hata dej!

/linnsanyouknow

Look deep into yourself before you blame all others.

13 juli - You're a liar, you're a cheater, you're fool

...Well that's just like me yoohoo, and I know you too.

Säger då de, fyfan va mycket bråk det är här hemma, ska bli otroligt skönt att spendera veckan med db
Och jag taggar Falsterbo som sjutton. Det ska bli otroligt kul, komma iväg till en helt annan plats med helt nya människor och få helt nya intryck och vänner. Och just nu vet jag inte vad som ska hända framåt, helt sinnessjukt. Jag kommer snart bli galen dessutom. De jag trodde stog mej närmast sviker och beter sig allmänt skit. Allt den senaste tiden har fått mej att tvivla, att lita på folk är inte att tänka på längre. Tyvärr är det så, och då är det någon som säger, men jag då? Och nej, jag svarar inte.

Nu glider vi i sommartider!

Nu ska jag iaf snart åka till Värnamo för den sista jobbveckan. ;*

/linnsanyouknow
Mr Perfect don't exist my little friend.

12 juli - Rädda min rädda själ!

En till vecka gången med jobbet (y) En vecka kvar, dock är jag ledig imorn eftersom de inte va så mycket att göra då men tisdag är det full fart igen. Och jag ska bo hos db denna veckan, och ja säga vad man vill men det blir riktigt bra!

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, massa tankar som kommer upp igen och jag är kluven som fan och riktigt jävla förvirrad. En vacker dag kommer jag förvirra bort mej i mej själv och försvinna!
Det var inte meningen att de skulle bli såhär, vill göra detta på mitt eget sätt, utan att folk lägger sig i, visst säg ni att ni bara försöker hjälpa mej att förstå men det är ju det jag inte gör. Det borde inte få vara så här svårt va? Just nu ställer jag mej själv så otroligt mycket frågor, vad är rätt och vad är fel? Finns inget rätt och fel, bara ett inre som säger hur jag ska göra och helt seriöst så är jag jätterädd.

Nu ska jag äta chokladbollar tillsammans med en bra film, tjingeling!

/linnsanyouknow


What if I wanted to break?

5 juli - Kvinnofixarna.se

Jobbjobbjobb, men jag tycker om de, fast värmen tar nästan död på mej. Det får faktist bli lite svalare de kommande två veckorna men sen kan de gärna bli varmt igen ;D Helgen har vart hektisk, jobbade igår och sen vart de full fart i SS. Körde hit och dit, ja varför körde jag egentligen? Jo jag kände inte för att dricka, så enkelt är de, dessutom har jag ingen lust att vara bakis när jag jobbar ;) Stabilt, nej?

Nu blir det jobb hela veckan iaf och kommer väl hem antingen fredag kväll eller lördag eftermiddag, sen vad som händer till helgen återstår ju att se, fast jag är väldigt sugen på att gå på bio :) JAG VILL, JAG VILL! ;D haha'

PUSS PÅ'T

/linnsanyouknow
Jag intresserar mej inte i sånt som inte har någon mening.

RSS 2.0