besök på stora roten

har idag besökt my och viktor på den sjukt fina gården stora roten. alltså geee mej den. ett hus på typ 400 kvm, stall med 8 boxar, plus en massa finesser, upplyst ridbana, ett ridhus som jag skulle kunna döda för att få och dessutom marker som knappt tar slut. ja ni förstår, vill ni se bilder på denna underbara gård eller? ;D

på vägen hem tog vi en runda förbi charlies, har ju ett par presentkort där som jag kände för att utnyttja vilket jag gjorde också och lite till.




blev ett par nya ridbyxor från horselife, tycker dom är såå grymt sköna. en kingsland jacka, hur snygga är inte dom då? ;D sen blev det nya strumpor också, trepack kingsland. det var på tiden att förnya stallgarderoben lite. gå in och shoppa på charlies hemsida du också.


a close relationship

det här är nog det vackraste som finns att se mellan häst och ryttare.




fit for fight

bella är idag friskförklarad, tjooooho !




tips om bra sadlar?

har kollat runt lite på olika sidor idag på sadlar, alltså det är ju ett hav av märken, formar, storlekar, färger, priser you name it. någon som skulle kunna tipsa om vart man kan köpa bra sadlar eller tipsa om eran egen om det är den som är favoriten ;D hade vart guld värt då jag nu ska kolla på en till eftersom jag nu måste slåss om en sadel till tre hästar hemma, inte lika lyckat.
hittade ett annorlunda träns idag när jag satt och kollade runt, ett dyon träns, visst de va snyggt men hade ni betalat 3000 kronor för de?


själv tycker jag hästen är mer värd att lägga pengarna på ;D


fy skäms!

ja fy skäms på mej själv som inte uppdaterat er på väldigt länge, lite stryk borde jag allt få. vad som hänt den senaste tiden? jo quinny och dogge har ju flyttat hem igen, ridbanan är ju fin att rida på nu (förutom en sån här dag då regnat stup i kvarten) och dessutom har ja inte riktigt ekonomi till att ha dom uppstallade nån annanstans. sorgligt men sant. quinny går bara bättre och bättre och hon har blivit så fin nu, musklerna börjar komma på sin rätta plats och underhalsen har försvunnit, yeeeay heja mej! dogge har fått en liten paus men tänkte att ja kanske pallrar mej upp på honom nästa helg, den som lever får se.
bella och iza har också flyttat och bytt stall av lite olika anledningar. så nu står dom hos grannen för deras stall var tomt och vårat var väldigt fullt så dom får bo där ett tag nu, känns skönt att ha dom på hemmaplan. bella har fått en oplanerad vila såhär mitt i tävlingssäsongen på grund av att hon har haft slem i dom nedre luftvägarna och gått på kortison. oturligt alltså men förhoppningsvis är hon ju bra tills dom riktigt roliga tävlingarna börjar i sommar :) man får alltid tänka positivt.
det var hästarna de, jag jobbar fortfarande kvar på samma förskola i kulltorp men som sagt så vet ja ju inte hur länge jag blir kvar där, länge hoppas jag på ;D ledig imorgon dock, bilen in på service, tjooho där försvinner ett par tusenlappar, tur det är lön på fredag.
längsta inlägget på länge men så är det man uppdaterar dåligt, nu ska ja fortsätta kolla på shutter island, egentligen blir ja bara psykstörd av den filmen meen whatever.


bästaste !




RSS 2.0