31 oktober - Sjukling, det är jag de.

Och jag blev inte direkt mindre sjuk av att gå till parken igår men de va fan värt de. Dead by april va sjuuuuuuukt. Asså så bra! Och sångaren, vilken het man. Och vilken jävla röst han har sen. Fucking awesome! Inte minst av allt har han nu skrivit en autograf på min arm och jag vill aldrig mer tvätta den men tyvärr lär jag ju behöva göra det i framtiden :/ Men dom skulle jag lätt kunna se fler gånger.
Och jag hostar snart sönder mej. Dessutom känner jag mej väldigt otillräcklig och värdelös. Jag vill lämna det här stället så snälla ta mej härifrån.

Ska lägga mej i sängen en stund och läsa en bok och sen göra mej iordning lite för att åka iväg en sväng. :*

/linnsanyouknow
Don't take me for granted

25 oktober - Alla älskar hon den där Kennet.

Åh jösses ja, har vart och kollat på Upp idag, hahahaha som vi skrattade. Lille plutten döper verkligen en tjej fågel till Kennet. Tror nog dom små barnen undrade vad vi höll på med när vi satt och asgarvade varje gång han sa Kennet. Men tack för kvällen <3
Hoppade på gark med Sunny och Scotland idag. Sunnys första start tänkte jag typ "jag tar ett par hinder så får vi se hur det går" ponnyn har liksom aldrig vart i ett ridhus förut. Asså denna ärliga lilla ponny som gör allt jag ber henne om hoppar hela banan över de tittiga hindrerna utan problem. Världens snällaste ponny och nu kanske hon är såld faktist. Vi får se på onsdag men tur är väl det att det är min chef som köper henne för då kommer hon inte så långt hemifrån. (: Jag är bra!
Nej nu är jag jävligt trött rent ut sagt för jag har inte fått mycket sömn i helgen efter allt körande överallt så nu ska ja kolla på en film och sen sova. Puss på roompaaaaan.

/linnsanyouknow
Can't stop this thing we started

22 oktober - Hela vardagen full med hål.

Allt är ditt fel, sitter med rödgråtna ögon och du skiter i vilket. Jag är sårad, ledsen, förödmjukad och tårarna fortsätter rinna och allt är ditt fel. Man ska aldrig önska livet ur någon men du är den mest obetydelsefulla som finns, ingen gillar dej och för mej är du redan borta.

JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej JagHatarDej

Och ja, jag lyssnar på dyster musik, men för mej är inte kent dyster och är det så, är i så fall även jag dyster.

/linnsanyouknow
Vi följdes åt till våra drömmars stad

21 oktober - Och jag den svage, står ensam kvar.

Åh massa kärlek till Twilight eller ska nog säga kärlek till robert pattinson för att han spelar så äckligt sjukt bra i den filmen. Han är typ förbjudet snygg i Twilight, skulle kunna kolla på filmen om och om igen och ändå inte tröttna. Och snart kommer ju tvåan med och det ser jag typ framemot. Längtar tills jag får se den snygge på bioduken igen.
Sunnys träning går verkligen as kalas. Ska vara med på clear rounden med henne på söndag och bara skutta runt lite. Otrolig kul och det hoppas jag med att hon kommer tycka. ;D
Sen är jag bara så trött på allt tjafs här hemma, vad är grejen med att tjafsa om allt, vad ä nöjet med de? Hur kan det ens vara roligt? För det verkar du tycka. Har aldrig vart med om att någon tjafsar om så mycket som du. Kan det vara så mycket fel det jag gör, va? Jag står och tar en massa skit men du är den mest hemska människa jag vet och du vet så väl att jag hatar dej. Så fort jag kommer härifrån ska du inte ha så mycket med mitt liv att göra, det är ett som är säkert.

Ah hej aggressions problem, men det är det jag har, PROBLEM alltså. Blir bara så trött på det här. Att jämt och ständigt behöva hålla sig undan för att du inte ska ha någon att lägga skulden på hela tiden, det är säkert mitt fel att du är sjuk också, förvånar mej inte. Du förstår verkligen inte hur mycket du sårar mej och alltid har gjort. Men egentligen är du lika hemsk, jobbig, dum i huvudet, korkad, ja allt det där du kallar mej är du lika mycket som jag är.

Nu blir det sängen för jag är trött, sårad och allt möjligt.

/linnsanyouknow
Ett annat dom mot ett annat vi och jag.

19 oktober - Jag kastar stenar i mitt glashus.

Allt ska bli som då.
Ja eller det är väl så man alltid känner. Typ, allt var alltid mycket bättre då, men när var då? Jag kan inte riktigt sätta fingret på de. Kom dock på att de som man tycker mest om försvinner så långt ifrån en som det bara går. Men varför kommer man inte på det tidigare? Efter all denna tiden är de så mycket jag hade velat göra. Är faktist en sån lite sentimental kväll denna kväll. Typiskt.
Kan glädja mej själv med att det är en månad tills jag fyller år, fast känns som jag nyss fyllde arton. Det är konstigt för innan man fyllde arton gick tiden otroligt segt men nu går den bara alldeles för fort. Jag kan ju iaf sysselsätta mej på dagarna nu eftersom jag nu fått igång mina ponnyer igen och dessutom har den tjuriga lilla Wilma hemma. Tycker det är kanon! Behöver liksom bli trött på kvällarna så ja kan somna och det har ja faktist vart nu. Åh massa skönt!
Parken i lördags va faktist mycket roligt. Tummen upp för den kvällen, dock kom ja inte hem förrän sex på morgonen, och jag som hade lovat mej själv att aldrig mer cykla när ja har druckit. Det höll jag ju inte direkt och diket var nära många gånger, slutade med besök i en buske och sen diket och då var jag duktig nog att inse att ja fick snällt gå med cykeln istället. Det här med efterfester är inte bra alltså ;) Men kul hade vi.
Sen måste jag bara avsluta med lite kärlek till Min ponny, en liten minnesstund för honom eftersom de va fyra år sedan i torsdags som han gick bort. Varje år kommer samma känsla fram, den där hemska känslan som fanns i mej när jag satt där med dej i gräset och att se dej lida så fruktansvärt, det var hemskt. Och nu när jag skriver detta börjar som vanligt tårarna rinna, tiden läker inte alla sår!

/linnsanyouknow
Och du säger att saknad kan man leva med ibland

13 oktober - Berättelsen om Prinsens äventyr ;D

För idag har jag letat ponny från 8 på morgonen till typ klockan 12 ;o Mycket påfrestande vill jag lova för både kropp och sinne. Började iaf med att jag skulle hjälpa pappa i morse och då märkte vi att de fattades en liten ponny, eller rättare sagt den ettåriga hingsten vid namn Trollprinsen. Våran första tanke var ju att han hade rymt och var med de andra hästarna i den andra hagen men det var han inte och det hade vart väldigt konstigt eftersom han har sin "extra mamma" i hagen han går i nu. Nästa tanke var att han hade blivit stulen?!?! Inte lika roligt faktist men det hade också vart konstigt i och med att jag sover med fönstret öppet som är mot hagen borde jag hört något, jag sover ju inte så himla djupt på nätterna då. Sen när vi tänkte efter va de nog fan igår han försvann medan jag och erica var ute och red. För vi har inte alls tänkt på om han var i hagen. Så nästa tanke var då att han hade blivit rädd för något eftersom den här jävla älgjakten gör sånna problem för oss hästägare. Så vi begav oss ner i skogen och letade efter honom men vi hittade ju självklart ingenting så vi begav oss hemåt. Sen kom mamma på att vi kunde ringa Monica, en som har pratat med våra andra hästar så vi tänkte att hon kanske kunde få kontakt med våran buse. Och detta låter knasigt men det fick hon faktist. Hon menade på att han blivit rädd men står på alla fyra benen och vågar nu inte komma hem utan står och trycker under ett träd ca 1 km hemifrån. Så jag och erica sadlade våra hästar och begav oss tills skogs som rediga skogsmullar, dock gav ju inte heller det något resultat mer än att våra hästar vart väldigt sura på oss, blöta fötter och ett ont ben. Kanske inte så konstigt eftersom vi red rätt ut i skogen men vad skulle vi göra då x) Dessutom träffade vi Fru Älg, inte lika roligt! Men iaf så ringer pappa och säger att han har hittat våran rymling ståendes ungefär 1 km hemifrån och tryckte i en liten skogsdunge bakom ett hus (läskigt att Monicas saker stämmer???) och han va så skärrad när vi skulle ta honom, inte konstigt eftersom han fått stå helt själv i kylan en hel natt och inte vågade gå hem. Finns en till konstig sak och det är att de i huset hade sett honom hela dagen igår då utan att höra av sig, ne för de trodde deras granne helt plötsligt hade köpt häst fast han aldrig haft häst förut. Ja vad är grannsamverkan egentligen undrar jag? Men nu är våran lilla tuffing tillbaka i trygga händer iaf. Erica menade på att det kommer sluta komiskt det här med Prinsens utflykt och det gjorde det ju med. Hade den ponnyn vart människa hade han blivit komiker, jag lovar!

Det var faktist mycket skönt att han var helskinnad, jag blev riktigt lättad när han var tillbaka i hagen igen, även Prinsens saga slutar gott, det va tur säger jag. Och nu ska jag avsluta min dag med det senaste avsnittet av andra avenyn och sen ska jag sova för jag är helt slut efter denna dagen, PUSS



/linnsanyouknow
I forgot to remember to forget


10 oktober - Frågetecken som förblir just ?

Vad som hänt idag är så hemskt och orättvist och overkligt på samma gång. Kan inte ens föreställa mej hur det själv skulle vara :/ Därför kommer samma fråga alltid tillbaka, "Varför"?

Känner mej opepp på det mesta just nu, har inte ens vart i stallet idag, hm inget festande ikväll inte. Det är jag ju iofs väldigt glad över att det inte blir. Finns ingen anledning till att göra det alls!
Har iaf jobbat idag, gick ganska snabbt för en gångs skull så de va lugnt men det är sjukt hur mycket jag tänker när jag är själv, jag måste koppla bort min hjärna verkligen. Annars kommer det här aldrig få ett slut. Dagarnas största påfrestning!

Jag saknar dej människa!
det finns ingen som har gjort mej så lyckig och ledsen som du.

minnen kan vara underbara, jobbiga, det bästa som hänt, det värsta som har hänt.

du är ett minne som är allt det. men det värsta är, att jag aldrig någonsin kommer att glömma dej,
även om det är det jag önskar mest.


/linnsanyouknow
Forever and almost always

6 oktober - Torrmedel is the shit!

Ja nu är det kalla tider på G och då måste vi tänka på att smörja in oss gott folk iaf jag, och erica kallar det som sagt för torrmedel eller fnasmedel. Låter inte så trevligt faktist. Jag kallar det kort och gott för hudkräm! :)
Yes för kalla tider börjar det som sagt bli och mer och mer kläder får man ta på sig när man ska ut i höstrusket men det har ju faktist sin charm det också. Åh va fint det är med alla dessa färger va. Hade tänkt ta mej tid att pallra mej ut och fota nån dag men jösses så mycket man har att göra när man är arbetslös. Eller ja, jag fixar egna små projekt att hålla på med och tyvärr är det så att nu har jag börjat med väldigt många projekt som alla är typ halvfärdiga. Haha oopps! ;D
Tänkte iaf berätta att jag har vart och ridit en otroligt mysig islandshäst idag som erica nu ska ta hit till helgen, åååh så mysigt att ha den här. Jag är iaf förväntansfull som tusan.

Men ja nu är det ju gamla tider som gäller och sura människor finns det gott om här hemma, eller sur människa. Blir ganska trött på skiten!

Och nu ska jag sätta mej och kolla på andra avenyn och sen sova förhoppningsvis eller först måste ja lyssna lite på Lars Winnerbäck för det har blivit dagens höjdpunkt. Dock är det mycket märkligt för jag har aldrig tyckt om honom förut men ibland är förändringar allt! Puss på de :*

/linnsanyouknow
Life in a Glass House

4 oktober - Hej alla djurplågare.

Yes det har jag liksom blivit anklagad för att vara. En liten snorunge har tagit bilder på min häst när jag rider och redigerat dom och tagit de bilderna där min häst gapar med munnen och lagt ut dom på bilddagboken. Folk kommenterar saker som "usch det där såg hemskt ut", "min häst gapar aldrig när jag rider honom" (denna tjejen måste alltså sitta och rida på en gammal kossa eller något liknande), " Åh alla remmar sitter hårt", "sorgsna ögon den hästen hade", "men fy idioter, dom är djurplågare". Detta känns JÄVLIGT EXTREMT KRÄNKANDE. Ingen vet något om min lilla ponny, hans bakgrund är inte direkt den bästa, hm konstigt han kanske har lite sorgsna ögon, fast jag har aldrig vetat att man kunde se hur uttrycken ser ut i någons ögon på bild men jag kanske har fel. Det här har faktist fått mej att må väldigt dåligt, att folk ens tycker man plågar sin häst bara för den gapar är patetiskt, snälla väx upp och lär er lite innan ni klankar ner på andra. Att jag ens skulle plåga min häst? Dom är det finaste jag har i mitt liv och jag skulle aldrig kunna tänka mej att göra illa de bästa jag har.

Nog om de, helgen har varit kanon, fredagen med flicksen va bäst, mat, bowling och massa tjöööt, det är grejor det. Upp tidigt imorn för att lämna in bilen så funderar faktist på sängen nu. :*


Måste dock lägga till en bild på min bästa.

/linnsanyouknow
Over the hills and far away.


1 oktober - Even the best fall down sometimes.

Men lejonen vann igår och det är liksom hallå kanon! Trodde faktist aldrig de skulle vinna två år i rad men de överbevisade oss minsann. BRA LEJONEN!
Och nu går vi ju även mot mörkare tider, redan oktober va? Eller det är ju redan mörkt men kallare då. Det känns ju sådär eftersom sommaren som vanligt går alldeles för fort. Blir lite ledsen i ögat av de. Men vi får väl helt enkelt ta oss igenom det här kalla vädret ännu en gång. Finns ju dock tre fördelar med dessa kalla tider. 1, födelsedag!!! 2, julafton och 3, Nyår ffs.
Åååh skrattade så hårt innan med ju, jösses som hon gjorde bort sig idol idag va?! Asså jag tycker lite synd om henne, åh det hade lika gärna kunnat vara jag som gjorde bort mej så sjukt hårt. x) men tur va väl de att de inte va jag va. Hade aldrig mer visat mej nånstans.
Och nu längtar jag tills Erica släpar hit sin lilla häst så ja kan få någon att rida med.
Imorn kommer mamma hem igen, har väl lite blandade känslor för de.

Ska upp tidigt imorn iaf för att jobba så ska väl kolla andra avenyn nu och sen sova (: Puss På't

/linnsanyouknow
Truth, bitter truth.


RSS 2.0