Vart tog mitt huvud vägen?

Tror jag glömde mitt huvud igår inne i öltältet. Finns ingen annan bra förklaring annars. Haft en mycket bra helg med underbara människor och det säger jag tack för. Men idag har jag mått rent ut sagt pyyyyton! Inte lika kul.. Men jag tror mitt huvud börjar komma tillbaka nu och jag behöver mat, så jag och min käre vän Erica ska nu åka och köpa pizza, nomnomnom!

/linnsanyouknow

God mat och kul folk..

..är verkligen helt kanon denna kväll! NomNom. Så snart drar vi in till Gislaved och ser vad den lilla staden har att bjuda på. Inget antagligen, kommer va massa små som har sin första fylla ;D Underbart att se dom små! Haha

Dessutom är de 20 år sedan idag. Minnet lever det ska ej glömmas, det ska ej gömmas i jord och grus. Nej, det ska leva i fågelsången o i vindens sus. Vi tänker på dej.


/linnsanyouknow

Fucking skräckslagen!

Precis vad jag är, äckligt rädd är jag! Har kollat på Paranormal Activity med Sara och Lina nu ikväll och nu kommer många säga; Meenn daah den är ju inte läskig alls och fan va trög du är. Men ursäkta mej för att ja tycker den liksom gjorde mej att må dåligt. För det är typ sant. Eftersom jag tror på sånt och har vart med om typ "spöken" eller andar eller vad fan det är för nått som vart i andras hus så är den typ psykiskt äcklig. Jag kommer aldrig kunna sova i natt och ska därför bara ligga och kolla på O.C. hela natten...

/linnsanyouknow

There's no "I" in team.

Måste bara nämna också att de gick super hos sjukgymnasten idag ;D
Om en månad får ja kanske börja rida igen och det är helt sjuktbra!
Kollar just nu på Marley and me och sen ska ja sova! Nam,

/linnsanoyouknow

Resultat och bilder!

Bella och Johanna va riktigt duktiga igår båda två.
Tredje plats i både 90 cm och 1 m är inte illa pinkat minsann ;D
Här kommer iaf lite bilder som jag tog igår!


90 cm, hoppelihopp!


Prisutsdelning, 90 cm.


Hopp hopp, 1 m.


Skutteliskutt, 1m. ;D


En laddad Bella på ärevarvet i 1 m!

Så massa grattis till dom, jag tror min Bella är bäst!

/linnsanyouknow

Grrrrr ;D

Måste bara tala om att Vin Diesel är nedrans snygg! Ojojoj asså. Hehe

Imorn ska Johanna och bella tävla i Värnamo, det missar ju inte jag precis!

/linnsanyouknow

Filmkväll och god mat ;D

Har precis kollat på Avatar, asså jag tycker den är så sjukt bra va! Jag blir typ lika mållös varje gång jag ser den. Har dessutom ätit god mat med min käre bror, kyckling och potatissallad. Ehehe!
Imorn ska vi dock till veterinären och ta bort hans katter som han inte vill ha längre, dom är verkligen helt skygga. Typ synd egentligen men vad ska man göra liksom :/
Jag och erica kollade på hästar idag iaf så nu har nog kvinnan äntligen hittat häst och då även jag på köpet, så när min arm är tillräckligt bra ska jag övertala fadern min att jag ska få hem en stor häst som ja kan rida. Det skulle vara awesome! Ska nu titta på Fast and Furious och sen sova som en stock! Namnam.

/linnsanyouknow

Åska = strejk av internet!

Åskade som fan igår, jag va verkligen livrädd. Skakade typ i hela huset, true story! Så alltid när vi har åska som är "över oss" kapsejsar vårat internet. Och jag har ingen aning om varför. Drygt är de iaf, så man får roa sig med annat så som att lägga på en ansiktsmask och när jag säger att jag såg ut som om ja skulle kunna vara ett äckligt monsters fru så menar ja faktist de. Haha helt creepy! Daffie blev rädd för mej (dock säger inte de så mycke för den hunden är så fruktansvärt feg för allt).


Hehehehehe schnyyyyggt.

Sov sjukt dåligt i natt och min arm hoppar ur- och i led hela tiden, smärta som fan! Skulle egentligen åkt till bror min och sovit där men ja orkar inte de idag, måste vila upp mej!

/linnsanyouknow

Som jag önskar att jag var värd dig.

Allmänt sura dagen, är så jävla trött på den här armen nu. Just nu skulle ja kunna lägga mej ner och lipa och skulle också kunna gräva ner mej i en mörk, djup grop och stanna där för evigt för jag är trött på människor nu! Löften hit, löften dit. Vad hände med mänskligheten? Vad hände med de runt omkring mej? Varför beter sig vissa som svin? Varför slutar folk höra av sig? Jag orkar inte ens med den här dagen. Jag saknar hästarna och att få rida, ni vet känslan en häst ger en när man är nere. Man är allt för sin favorithäst, de avgudar en, de bryr sig.
Så med tårarna i ögonen ska jag nu gå ut till min favoritpojk och krama om honom lite.

/linnsanyouknow

När dagar går sakta...

..ägnar jag dom åt att titta på klipp på youtube. Det slutar alltid med nått kul klipp med Björn Gustafsson. Seriöst skulle ja kunna gifta mej med den mannen, tänk va kul man skulle ha 24/7!

Voup med händerna! Mahaha bäst!
(hyllning till er östgötar)



/linnsanyouknow

Bildbomb!

Här kommer höjdpunkterna från helgen!


Bilresan är alltid lika intressant!


Vi älskar att frossa.


Varför inte köpa en bostad i den här fastigheten, en etta för 3 miljoner är väl som hittat?




Lite Titanic :D


Två snyggingar på en och samma bild! <3

Kommer lägga ut fler på facebook.
Puss

/linnsanyouknow

Sweet home Askebo

Är hemma från storstaden Malmö och har åter igen landat i den lilla byn Askebo. Hehe men så roligt vi haft, jag har skrattat så mycket att jag fått ont i armen och magen, det är farligt! Men det gör inte så mycket för de va de värt. De va dock längesen jag gjorde så lite som vi har gjort, att spendera en helg med att sova, äta och bara ha de skitbra är något alla behöver lite då och då.
Och jag står fortfarande fast vid att Skåne är ett helt annat land, jag menar de pratar ju inte riktig svenska, låter ganska mycke som danskarna så nej tyvärr Skånelandet ni får fortsätta vara ett annat land. Ni råkar liksom bara sitta ihop med Sverige. Sucks to be us.
Imorn kommer jag lägga upp bilder på helgens höjdpunkter! Puss på de och alla flicksen som var med den här helgen!

/linnsanyouknow

Tripp till Malmö

Åker till kära Malmö om en stund med roliga flickor och kommer inte hem förrän söndag.
En hel helg med skratt och tjat lär det ju bli, helt underbart!
Så BRB gott folk, ni får en utförlig rapport när ja kommer hem!

/linnsanyouknow

Namnsdag tydligen, ehe ;D

Linnsan har tydligen namnsdag idag, har fått en kaktus av min mamma. Hon säger att det är den enda blomman förutom plastblommor som jag inte lyckas ta livet på. Undrar vad hon menar med de...
Sitter och väntar på att min vän Sara ska komma för att färga mitt hår, mörkbrunt ska de bli och sen nästa vecka ska jag sätta i min lila slinga. Jösses som jag har saknat de!
Poss poss mina vänner.

/linnsanyouknow

No lifer!

För tillfället har jag inget liv, eller det är ganska tråkigt och meningslöst och det händer inte mycke här va. Hade vart skönt att spola fram en sisådär 1-1 ½ månad för då har nog benet i armen växt ihop och slutar knaka och knäppa när man rör på den. Creepy as hell!
Men va fan, jag vet att jag lever iaf! ;D

Erica va här och tog kort igår,
här är våran snygga 2-års hingst! Pluttis :D



/linnsanyouknow

Aaaaargh!

Folk tror att jag är sur när jag inte är de och sånt blir man sur på. Dock är jag ganska lättirriterad, är det konstigt eller? För det första; Jag knaprar typ 10 tabletter om dagen. För det andra; Jag har ont i armen 24/7. För det tredje; Jag sover sjukt dåligt varje natt, så man får ju inte så mycke sömn. Så ursäkta mej att mitt humör inte jämt är på topp asså!
Dock tycker jag att de som är mina vänner borde förstå detta och jag är glad att de flesta gör de. Ni får gärna tycka att jag klagar just nu och så men det är faktist jävligt jobbigt, man blir typ irriterad för ingenting och jag kan inte direkt hjälpa de! För det är så det är. Dessutom va jag ju hos sjukgymnasten förra veckan och han sa att de kommer ta tre månader innan ja kommer upp på hästryggen igen, det blir jag deprimerad som fan över. Jag saknar hästarna något fruktansvärt mycket och jag vill bara börja rida igen... Den här väntan på att de ska läka är frustrerande! Så tack till er som förstår och ni som inte gör de kanske kan försöka börja göra de.

/linnsanyouknow

Myskväll

Igår kände jag mej som ett litet barn, de va faktist ganska synd om mej... Kände mej liten och ynklig. Blev inte bättre av att den förbannade blåsten gjorde mej as rädd, sjäv hemma när det knakar i väggarna, INTE KUL! Men idag är det bättre och därför ska jag nu ha myskväll med min bästa vän Erica, kalasbra säger jag till de. Avatar, CocaCola, ostbågar och choklad på de blir de alldeles utmärkt. Behöver flöta mej idag! Ehe ;D
Puss och kram ni som gillar skumbanan! :*

/linnsanyouknow

HahaHaha

Fick tillbaka resultatet från högskoleprovet idag och det var skrattretande, jösses jag skämdes över mej själv när ja öppnade brevet xD Haha! Tänker inte ens skriva resultatet, bara de som ber riktigt snällt kanske får veta.
Sitter just nu och kollar på Titanic på tv. Alltså det måste ändå vara en av tidernas bästa filmer, eller DiCaprio är ju fruktansvärt snygg i den och det gör den ju så himla bra. Dock är det ju typiskt att han dör för tårarna rinner så mycket vid det tillfället. Buhu...
Så nu ska jag fortsätta dregla över den snygge sen ska ja sova för imorn är de sjukgymnasten som gäller!

/linnsanyouknow

Så länge jag andas, hoppas jag

So sacrifice yourself
And let me have what's left
I know that I can find
The fire in your eyes
I'm going all the way
Get away please

You take the breath right out of me




jag älskar dej, <3

/linnsanyouknow


Hej du glade..

Vilken upp och nervänd helg det blev. Eller iaf när det gäller människor, jag funderar starkt på att bli enstöring! Min bror har iaf i helgen blivit en gammal man, halvvägs till 50 nu! Ehe ;D Fick träffa mitt söta kusinbarn i helgen och jösses som hon får en att skratta, lilla lilla barn! Anders ha dessutom återförenats med sin hund Casper så jag är ganska glad för hans skull.
Igår grillade vi här hemma, jag, jannieboy och erooica! Plus mina föräldrar då, nu ä det fan snart sommar :D Och jag längtar så, har planerat så mycke bra saker för den här sommaren!
Jag saknar att ha något att göra! Så i eftermiddag ska jag hålla ridlektion igen, perfect!



Lilla Hannah och Casper, nyfikna på världen utanför!

/linnsanyouknow

RSS 2.0