När tiden står stilla

Dagarna flyter mest ihop med varandra nu för tiden. Trött 24/7, tappat motivation för allt, helt seriöst. Hemskt att säga det men inte ens mina fina hästar får mej att känna mej som jag. Ett råd till er mina vänner, gör aldrig saker värre än vad dom egentligen är, försök tänka positivt och försök att aldrig förlora det bästa ni har. Själv har jag slarvat med detta... Kommer lägga det mesta åt sidan just nu för att försöka hitta mej själv igen för den här sidan av mej själv har inte visats på herrans massa år. Puss!

Ibland gör man rätt men oftast gör man fel

Visste ni att jag brukar vara tråkig eller ett fyllo. Det är vad jag får höra jämt och ständigt i alla fall. Är jag ute och festar nykter då är jag en sån redig torris tydligen, riktigt tråkig. Mycket märkligt då jag har minst lika kul när jag är nykter och dessutom mår jag bäst av alla dagen efter. Jackpot för mej. När jag istället är ute och dricker då är jag ett sånt jävla fyllo så ni anar inte. Vilket också är märkligt, en kväll då man har riktigt roligt, kan tänka bort allt annat och bara ha kul med dom man tycker om, då är man världens fyllekaja. Då får man minsann inte höra, guuuud va roligt att du är ute och dricker...? Vilken tur att det finns folk som tror att de vet mer om mej än jag själv, fast nej det är det inte. Jag har aldrig bett er att ni ska bry er om vad jag gör så gör inte det är ni snälla :)
 
Annars har jag haft en bra, lugn jul. Puss
 
 

Film från Izas debut i 80 cm

Bättre sent än aldrig eller vad brukar man säga ;)
Izas galna gnägg och halmen som sticker ut ur munnen, sötare än socker!
 
 
 

I'm alive!

Jorden skulle ju gå under idag men än tror jag att jag lever faktist. Men här ekade de lika tomt som i en kyrka ungefär, ursäkta mej för detta. Har under veckan hunnit med en hel del bra saker, skolan framförallt, jullov (som va otroligt efterlängtat) och dessutom blivit pank i ullared. Bra skit, till och med lite tyramys har ja hunnit med. Det värsta av allt är att ja inte är färdig med mina julklappar, känner ungefär som ja gör varje år; inte i år igen, varför kan ja aldrig ha de klart i tid? Lustigt värre. Men imorn blir de julshopping med min vän mimimus och jag ska försöka att inte handla julklappar till mej själv för det har ja redan gjort, flera gånger om.
 
 
 

Många härliga skratt på gårdagens tävling

Ja vad säger man, det som aldrig händer i vanliga fall, det händer alltid när man är på tävling med matilda och bella. Iza va fin i sin klass, första gången hon hoppade 80 cm och felfritt blev de. Innan starten gick matilda runt bland hindrerna och visade henne dom men iza tog sig en tugga av hindret som var inlindat i halm istället, ja hungrig ponny de där. 
Första klassen med bella gick som de gick, bella va stark, taggad och hoppade som en gudinna. Vilket resulterade till att bella gjorde sin egen omhoppningsbana och drog mot ett hinder och hoppade de och stackars matilda hade inte en chans att stanna henne. Andra klassen, va säger man, bella va lika fin och taggad i denna men hade lugnat sig lite men efter halva banan (halmhindret) så får bella för sig nått och bara dör och stannar och tar en tugga även hon av den goa halmen... Asså va säger man, publiken fick sig ett gott skratt iaf. Sen hoppade hon resten av banan som om inget hänt. Jag tror minsann bella och iza taktikade mellan klasserna och jag slår vad om att iza sa till bella, "morsan halmen va riktigt god, testa den du med". Som sagt, sånt händer ju bara inte men jo tydligen. Vi glädjer oss åt att ponnyerna hoppade sjukt bra iaf och nu blir de lite vintervila och så laddar vi om batterierna för en ny härlig tävlingssäsong med många fler oväntade saker.
 
Matilda ville inte att ja skulle lägga ut rundorna med bella (dom kommer i matildas failfilm om några år) men izas runda lägger ja ut nån dag.
 
 

Tentajävel...

Som jag pluggade till tentan idag, eller tentorna då den va i två delar och om två helt olika saker. Gick ut med en bra känsla men nu känns de bara kaaaaass, sista gick definitivt skit. Blir jag godkänd på första har jag bara ren tur, det är dock något jag skulle behöva nu, lite tur i vardagen. Eller hade jag fått tur med en enda sak är jag nöjd men icke. Men ska lägga det här bakom mej och tänka framåt för nästa vecka är sista veckan och sen är de jullooooov, eller nej självstudier... höhö joo tjena. Känns som jag behöver lite ledigt, ett par veckor då jag får tänka, då jag får koppla av, hitta tillbaka till mej själv. 
Men nu taggar vi, för imorn är det årets sista tävling, ska bli spännande om vi ens kommer dit eftersom det ska vara storm, håll tummarna :)
 
 

Nu får det väl för fan vara nog!

Alltså det här landet tröttar ut mej till max, serri! Vi får inte ha skolavslutningar i kyrkan, vi får inte gå runt med kläder med svenska flaggan på (för då är vi rasister), vi får inte ha pepparkaksgubbar i luciatåget och så nu det här! Vadå klippa bort den svarta dockan i Kalle Anka? Är ni helt totalt pantade?! Tomtens verkstad är en av de bästa i Kalle ankas jul och den ska dom klippa sönder bara för att någon otroligt ointelligent person fått för sig att den kan speglas mot svarta och judar.....? Ingen som känner att det kanske börjar gå lite för långt nu? Snart får vi inte ens heta vad vi vill, bo vart vi vill eller något annat larvigt eftersom allt verkar vara stötande mot någon folkslag i detta land.
 

12-12-12

Gick upp klockan fem imorse och är hemma typ nu, känns som världens längsta dag. Trött som aldrig förr därför säger ja bara såhär, 12-12-12 var i alla fall ingen turdag, tvärtom. Men ett stort grattis till daniel och tamara som gifte sig idag, hade jättetrevligt och som pricken över i:et har jag äntligen fått träffa fina lexie igen.
 
 

Plugg tills jag döör

Har suttit nu i 6 timmar och pluggat, jag känner mej inte ett dugg klokare. Känns väldigt bra till tentan på fredag måste ja säga, får panik på det 100 gånger om nu. Jobbig känsla de där, man sitter och läser, antecknar och sen neej inget som gick in i alla fall. Suger ganska hårt, ger upp för ikväll i varje fall.
Imorn blir det återbesök för min häst, känner inget längre, blir hon bra så blir hon, blir hon inte så blir hon inte. Men om ni vill får ni väl hålla en tumme eller två. Kusinen ska dessutom gifta sig på eftermiddagen, hektisk dag? Njae jag vet inte va?
 
 

Skola imorn?

Känns konstigt att skriva de men imorn ska ja till skolan för första gången på över två veckor, känns som det var en evighet sen sist jag va där. Men min morgon bestod av mestadels kaos, skulle va så duktig och gå upp tidigt och plugga och skriva färdigt mina arbeten och sen plugga till tentan som är på fredag. Men alltid är det väl något eller? Mitt word har plötsligt slutat fungera, försökte allt möjligt för att förstå mej på de men sedan beslöt jag mej för att ladda ner en testversion som varar i 60 dagar, bättre än inget kan ja tycka men det tog mej en och en halvtimme att installera skiten så mitt pluggande gick åt skogen innan det ens hann börja. Skrev i alla fall färdigt det viktigaste för sen va ja trött på de, åkte in till jimpa och bakade mjuk pepparkaka, moooooms. Enligt mej är det 100 gånger godare än vanliga pepparkakor :)
 
 

Das Weekend

För eftersom vi lever i en så kallad mångkulturell värld så kan vi ju börja blanda alla språken också då.
Haft en väldigt känslomässig och halvkonstig helg men som ikväll avslutades med mys, tjat och tacos med min andra hälft. Har ångeeest som bara den bara för att jag vet att jag hade behövt plugga sjukt mycket denna helgen men har knappt tittat åt böckerna, detta kommer jag ångra senare under veckan... Lussebullsbak har hunnits med, julmarknad och en välbehövlig chillkväll igår med rydhis och leander. Nu blir det daaaadaaa, julkalendern, vad trodde ni? Sen ska jag somna till (vad som nu har blivit en tradition) the big bang theory. 
 
 

Fånge i min egen bil

Imorse när klockan ringde, okristligt tidigt dessutom kände jag att jag borde ligga kvar i sängen tills jag dör, tyyyp. Att man aldrig lär sig lyssna på magkänslan. För när jag står där på parkeringen till min praktik då går dörrjäveln inte att öppna. Nääähepp tänkte jag och testade nästa dörr men när inte den heller går att öppna börjar jag ana nånting som icke är särskilt bra. Precis ingen av dörrarna går att öppna, dom hade fryst fast på hela 10 minuter. Åkte ner till bilverkstan och sen mötte min käre far upp mej så jag fick ta hans bil, vågar inte sätta mej i den bilen en gång till. Frågan är vad jag har gjort för ont, finns inte en enda liten sak som är på min sida för tillfället. Kanske skulle lägga mig i skogen och låta snön bli min grav... pjueeee.
Fast nu ljög ja lite, hade hoppträning ikväll med scotland som gick riktigt bra så okej en bra sak på ööööh ett tag.
 
 

Kvällsfunderingar

saknar hur allting har varit och hatar hur allting har blivit
 

Hej mitt vinterland

Medans alla andra klagar på snön så ska jag hylla den, jag älskar snö! För det första, det blir 100 gånger ljusare. För det andra, den eviga leran liksom försvinner och för det tredje så är hästarnas ben rena och fina när dom kommer in. Klart att det är för hästarnas skull jag dyrkar snön, höhö. 
Hade tänkt baka lussebullar till helgen så jag behöver en frivillig som vill göra det med mej för själv tror ja inte att jag klarar av, en kriterie är att du måste kunna baka givetvis. 
 
Nu blir de julkalendern och sen ska jag sova tidigt idag för jag är tröööött.
 
 

Filmer från igår

Här kommer dom fina rundorna :)
 
 
 
 

Fina tävlingsresultat igår

Det blev en bra dag i Susedalen igår med en felfri runda för izas del. 
Vinst i första klassen med Bella och en liten ryttarmiss i andra klassen från matildas sida som resulterade ett stopp men Bella va så fräsch igår och hoppade riktigt fint med fina språng hela dagen, fantastiskt.
Nu blir de duschen sen ska jag åka och jobba en sväng.
 

RSS 2.0