Tävling på G

Imorn åker vi mot susedalen med både bellut och fisen och hoppas på en bra dag :)
 

Termobrallor, check!

Under 0:an betyder termobyxor på, gå i stallet utan är det dummaste man kan göra, debuten är gjord för denna säsong. Att gå utan när man är ute och leker med barnen är också det dummaste man kan göra meeeen jag hittar inte mina vardagstermosar, världen går under en liten skvätt. Kallt satan om rumpfan idag i alla fall men jag ska försöka leta reda på dom i helgen men nu blir de BBT och sen sovaaa. 
 

Som en påse frysta grönsaker

Praktiken går faktist riktigt bra, så roligt! Går dock och väntar på att bli sjuk, förvånar mej inte nånstans om jag tar emot lite bacilusker. Funderar ännu en gång på hur sjutton folk tänker, börjar ju bli ruggigt trött alltsååå! För jag tycker det är så roligt att bli behandlad som en påse skit dessutom, tjoooho. Underbara dagen idag.
 
 

Grymme helg i Stockholmooo!

Måste börja med att säga, ni som missade Swedish House Mafia, SUCKS TO BE YOU! Alltså grymt är bara förnamnet, mitt livs bästa fest, parken släng er i väggen. Först förstog ja inte de människorna som köpte biljetter till flera dagar men nu gör ja de för jag hade lätt kunnat stå där ikväll också. Att mina ben idag känns som spaghetti är lätt värt de, att jag är en aning fattigare är lätt värt de och att min kropp kommer behöva en lång återhämtning är lätt värt de. Jag och erica delade dessutom på världens finaste hotellrum och jag ska snart tillbaka till stockholm igen, det är ett som är säkert. 
 
Läste det mest klockrena i aftonbladet, "En musikupplevelse handlar i olika grader om extas, alltså en bortryckning, så att hjärnan blir lite mindre tillgänglig för yttervärlden". Stämmer klockrent och lite till. Tack som fan för den här helgen, skulle behöva sova resten av veckan men imorn är det praktik som gäller!
Förresten så har ja en herrans massa filmer från igår, sugna på att se och kanske få hamna i extas? 
 
 

Miami 2 Ibiza

Fast nej, Gislaved till EL STOCKHOLMO. Nu kör vi, tagga SHM! Puss
 
 
 

Bättre sent än aldrig

Hade en riktigt bra födelsedag med biomys på kvällen. Ååååh maaama va bra breaking dawn part 2 var. Vill se igen, nuuuuu! Fick ihop tillräckligt med pengar på min födelsedag för att kunna köpa min nya fina hjälm som jag vill ha, mumma.
 
 

Söndagsmiddag två dagar på raken

Födelsedagsfirande för mej blev idag istället för imorn, whatever liksom. Mycket god mat fick man här hemma iaf och vi hade ju dessutom söndagsmiddag igår också (lördagsmiddag då kanske?) eftersom vi hade folk på besök. Massa god mat hela helgen, slår aldrig fel. Fick en god parfym av min käre bror och ett sååååå fint Dyon träns av jimmy, muuuuums! ;D
 
 

Thunderfriend!

Ted, ted, ted. Denna underbara lilla nallebjörn, jag är dock evigt tacksam att inte behöva ha honom i min närhet men skjut mej så jävla rolig han är. Eller sjuk rättare sagt. 
Och äntligen är den här skolveckan över, värsta nånsin och det ska bli så skönt att inte ha en klocka som ringer 5.20 imorn, den kommer inte ringa alls, ååååh lycka! Och igår va ja så glad för tentan men nu är jag osäker på om det verkligen stämmer, har nämligen inte fått något mejl om att jag fixade den och det skulle man ju få, blir knäpp på detta systemet! För det första skulle de förvåna mej om jag klarade den och för det andra så skulle det inte förvåna mej ett endaste dugg om dom lagt in fel på just mej, falska förhoppningar kallas det! 
 
 

Så mycket bättre

Har gått som i en dvala hela veckan, tidiga morgnar varje dag. När till och med min telefon säger att det fortfarande är natt när den ringer, då är det tidigt. Tur man slumrar lite på bussen ;D Men en sak som jag precis såg gjorde min dag såååå mycket bättre. Om jag har fattat de rätt så klarade jag tentan förra veckan, yiiiiihaaa! Står liksom att jag fått poäng för de så tycker ju att de borde va så. Jösses en sak mindre att behöva tänka på. Sen är jag sjukt sugen på att se Breaking Dawn part 2 i helgen och skulle vara glad om någon ville se den med mej, snälla råå bara för att jag blir ett år äldre på måndag? ;D
 
 

Dags för dagens sammanfattning

Som sagt det är svårt att säga när man är på klinik om det har gått bra eller dåligt. Quinnys så kallade hälta har ju varit väldigt diffus och svår att lokalisera liksom. Springer man rakt fram med henne ser man att höger bak inte riktigt hänger med, när vi gjorde böjprov visade de ingen större skillnad. Däremot när vi longerade henne och hon fick galoppera så kom det ju fram mycket bättre. Hon kan ju inte hålla galoppen utan går gärna i korsgalopp. Vi hade en helt enastående veterinär idag och hon kände igenom hela hästen, hittade något gammalt ärr på en muskel bland annat och testade hur hennes rygg rörde sig mm. Har aldrig sett något sånt här innan, alla andra kliniker kan gå slänga sig i väggen efter de jag sett idag. 
Tillbaka till min lilla häst, hon gav en lokal bedövning i knäna bak på henne för att se om det är där det har gjort ont och om hon rörde sig annorlunda. Snacka om skillnad när vi longerade henne sen, hästen såg ju faktist levande ut :O Såg 100 gånger bättre ut! Så idag testade vi då att ge en kortisonbehandling i bakknäna på henne (röntgad i knäna dessutom som inte visade något konstigt) för att se om det blir bättre. Återbesök om 4 veckor och är hon fortfarande "dålig" då så ska dom även kolla ryggen och bäckenet på henne men jag hoppar innerligt att det här räcker nu. Och en stor eloge till min lilla höna som skötte sig exemplariskt idag och charmade dom flesta :)
 
 

En liten souvenir

Min häst har fått ett "bokmärke" idag bara för att hon skötte sig så fint. Hon blev världens lyckligaste häst i alla fall :)




Håll tummar och tår.

För imorn klockan sex, eeearly morning åker vi med quinny till kliniken i götene. På ett sätt är de ju bra om de kan hitta något så man kan få en rätsida på de här men på ett sätt vill jag verkligen inte hitta något, nervös till döden kommer ja vara imorn.
 
 

Tävling i Jönköping

Åker på tävling med matilda och bella idag, tiiiiidig morgon...
 
 

Gårdagens hoppträning

Hade hoppträning med gamle mannen igår, så sjukt fin. Hoppade en bana på typ 90-100 cm och han bara klipper de (förutom den stora farliga vita grinden som man va tvungen att titta på en gång innan man kunde ta sig över den) men man märker hur mycket det tar på hans bakben när han håller på som han gör. Blir trött väldigt fort så andra rundan blev pannkaka så slutade efter halva banan, fanns ingen ork kvar alls i dom gamla benen. I helgen ska han klippas, är jobbigt för honom att bli så svettig jämt så fram med lugnande och klippmaskinen för här ska samlas päls ;D
 
 

Första tentan avklarad

Svårt att säga om de gick bra eller dåligt alltså. Gjorde så gott jag kunde denna gången i alla fall. Sitter på en kokande varm buss, tror inte chaffisen vet hur man stänger av värmen... Kul liv. Har dessutom världens onyttigaste lunch idag, en mer och en dajm. STABILT :D




Sjukt dålig uppdatering

Men som tur är så har jag ju goda skäl till detta. Gjort färdigt en inlämning idag och har tenta tills på onsdag så jag gör så gott jag kan :) Snälla alexandra rider scotland början på denna veckan, hur kunde jag ha sån tur att hon hade höstlov just denna veckan? Amazing! Sen blir det antagligen hoppträning på torsdagkväll för min del. Men vi borde ju höras innan tycker jag, puss ;D
 
Blir så glad av denna låten.
 
 

Pluggfredag

Har suttit och pluggat större delen av kvällen med ett litet avbrott när Jimmy va här och vi åt god mat med pappa :) min bästa vän i pluggande har vart min goa påse med godis från hemmakväll. Muuuuumma! Sova nu för att åka till gark och hoppträna tidigt. Svårt att lista ut vad jag ska göra efter va??? Nää blir näsan i böckerna igen. Kul helg måste ja säga.




RSS 2.0