slut på ork

Känner att jag vill ge upp, stort.
Förlåt,
jag har inte direkt valt att bli den jag blev.

/linnsanyouknow

god jul!

Ett lite sent jul-inlägg såhär på kvällen men vad gör de, har haft fullt upp hela dagen. Är fruktansvärt nöjd över denna julen då jag nu fått en ny bärbar dator, loooovely! Kunde ju inte bli bättre typ. Eller jo hade jimmyboy vart hemma hade de ju de men nu är det ju inte så. Ska ladda upp batterierna inför morgondagen då vi slår klackarna i taket och förtär alkohol. Alltid lika spännande! Godnatt.

/linnsanyouknow

en liten ljusglimt i vardagen

Äntligen har jag tagit mej tiden att hälsa på min lilla stjärna till ponny. Jag och fröken elin körde på en stallträff idag och tog med oss våra små heestapållar till ridhuset och skrittade runt i en timme och tjatade massa strunt. Det kallar jag en riktig ljusglimt men ack så kallt de var, -22 är är kallare breddgrader än vad jag är van vid. Fast vi red barbacka så vi behövde ju inte frysa om rompan iaf ;D Under kvällen har jag vart duktig och gjort snickerskakor och knäck. Får se imorn hur resultatet blev av detta. Nu ska jag istället krypa ner i min varma goa säng och se fram emot morgondagen.

En gammal goding på BellaBus
/linnsanyouknow

snöar iväg i det blå

Ja det är anledningen till att jag är så dålig på att blogga nu för tiden, ne men skämt och sido. Jag har lite svårt att skriva nu såhär i jultider, dessutom händer det väldigt lite i mitt lilla liv :) Snön dödar mej nästan, det är verkligen ett helvete att bo på landet med grusvägar nu mitt i vintern. Trodde jag skulle hälsa på diket ett antal gånger men jag klarade mej även denna gången. Imorn är tanken att jag ska fara till Ullared men vi får väl se om det går vägen. Och lördag är de julbord som gäller, namnamnamnam ;D

/linnsanyouknow

bra helg

Har spenderat helgen i göteborg med Jimmy och det var faktist väldigt skönt att komma bort lite från omvärlden. Shopping och jul på liseberg är bra grejer tycker jag. Har äntligen köpt mitt wii som jag har velat göra länge nu och hittade ju även några julklappar vilket känns bra. Och jag är väldigt stolt över mej själv eftersom jag inte irrade bort mej i den hemska staden en enda gång, körde rätt hela tiden ;D
Men iaf så vill jag ju bara tacka Jimmy då för att han fixade den här helgen till oss båda, tror vi behövde det båda två faktist.

/linnsanyouknow

klockrent!

Gör min sista kväll på ad-plast idag vilket är en lättnad. Aldrig vart med om ett ställe där det snackas så mycket asså. Men iaf så är jag faktist glad idag, börjar dock bli förkyld vilket inte är lägligt nu när vi ska till Göteborg i helgen men sånt är livet.
Vill också dela med mej av detta underbart klockrena klipp!



/linnsanyouknow

jobbar som en gnu

men ändå får jag ingenting för de. Tack för den säger jag till ad-plast. Är sjukt arg nu och det har jag varit hela dagen, men det går snabbare att jobba eller ja, få färdigt saker när man är arg av en väldigt konstig anledning. Men som sagt, jag jobbar två kvällar till och sen sätter jag aldrig min fot inne på den där sjuka fabriken igen. För det är vad alltihop är, sjukt!
Och ett litet tack till min fina pojkvän som av ett litet samtal nu på kvällen fick mej lite lugnare, helt otroligt. Sista timmarna gick jag och såg lite muntrare ut iaf.

/linnsanyouknow

RSS 2.0