24 december - God jul.

Ännu en julafton har passerat och jag är verkligen sjukt nöjd över vad som fanns i klapparna ;D Men som vanligt blir de en massa mat, jo visst den är otroligt god men de känns ju som man äter hela tiden. Så mycket man äter på julafton gör man typ på en månad i vanliga fall. Varför ska de vara så mycket? Och allt är ju så himla gott, eller nästan det här med sill har jag aldrig förstått mej på. Varför äter vi det både på julen och midsommar? Kunde de inte valt en av högtiderna, nej nötterna kunde väl inte bestämma sig ne. Men som sagt har fått mycket av det jag ville ha - One tree hill box, underställ, nya ridskor, babyliss plattång (som jag suktat efter i flera månader), sims3 expansionspaket + 1500 kronor! Så då vill jag bara säga god fortsättning till alla där ute! Imorn gör vi parken osäkert, möt oss där i dimman.

PUSS


/linnsanyouknow
Tala sanning så slipper du komma ihåg vad du sagt.


21 december - 3 dagar kvar.

Har haft fullt upp hela helgen, och de va ett tag sen som de va så mycket iaf :P Men I fredags va jag i borås och kollade på Avatar, asså sjukt bra film! Det här med blåa gubbar det kanske är något som blir vanligt i framtiden. Tufft. Men den är lätt värd att se och jag skulle kunna se den igen för den va så bra. Haha! Sen har jag åkt hit och dit hela helgen men nu har vi äntligen skickat in papprerna på Dogge och hans namn blev nu då Theodore. Gulligt tycker jag och passar min lilla just nu men vi får väl se när han blir stor, då kanske han inte är så gullig längre. Kommer få en mega stor bjässe för tusan! Och mer om hästarna så va jag på clear round igår med Bella mitt lilla hjärta och hon va så duktig asså, hoppar som den stjärnan hon föddes till. Blev riktigt glad faktist! Och idag åkte vi en runda till jönköping för att fixa de sista innan jul och där va de minsann Ibiza på riktigt. Va så varmt att man fick ont i benen och tappade känseln i röv och fötter, fascinerande!

Nog om det, nu ska jag mysa ner mej i min kära säng med två täcken och en filt, underbart. För jag är inte så van att gå upp klockan sju så är ganska trött nu måste ja säga. Over and out!

/linnsanyouknow
Don't blame it on my heart, blame it on my youth

15 december - 9 dagar kvar.

Har faktist börjat min nedräkning till julafton nu. Asså de känns inte som julafton snart för det har alltid vart jullov innan julafton förut och jullov har jag sett som en belöning för mitt ibland så slitsamma arbete i skolan men i år då? Jag ska minsann komma på något som ja kan belöna min ledighet med. Men vad återstår att se. Idag har vi fått våran bastutunna och badtunna, härligt! Och den ska jag minsann inviga så fort de ges tillfälle och allt är färdig kopplat hit och dit. Och igår när jag låg i sängen och verkligen inte kunde sova vilket jag haft problem med i flera veckor nu bestämde jag mej för att börja ett nytt sunt liv efter nyår. Så jag ska börja träna, gå upp tidigt och äta massa bra mat. Och jag ska lyckas! ;D
Btw, parken i lördags typ sög. Eller kanske inte riktigt men det var inte roligt iaf.

Imorn ska jag upp tidigt för att ta mej en springrunda i de farliga skogarna här ute på landet och sen ska vi träffa människorna på personal blabla nånting och på kvällen ska jag åka till stackebo och rida bella. Det va liksom inte igår jag red henne och sen blir de träning för Micke med henne på torsdag också och det ska bli spännande. För det är ju tyvärr så att min gamle man har gått och skadat sig igen och min lille bebis har fått en välförtjänt vintervila så på hästfronten är det ganska lugnt nu (: Även de måste ju vila ibland. Så godnatt säger jag här från frågebo! :*



/linnsanyouknow
The same deep water as you


11 december - ERIK FTW!

Exakt vad det är. Har suttit ikväll och tittat på idol med flicksen och käkat tacos och ärligt så är jag helt betagen av vilken helvetes härlig röst Erik har asså. Helt sinnessjukt vilken röst. SJUUUUKT. Så blev ju då ganska glad att han vann, tycker om Calle med men Erik har verkligen det där lilla extra. Rockpojk på hög nivå! Ååååh. Sen när han skulle sjunga vinnarlåten igen blev ja lite putt. För då kommer hans flickvän upp på scenen och förstör hela det där magic moment som va där. Hallå va hon tvungen att stå där och tro att de var åt henne han sjöng. Då satt både jag och Lollo och blev lite så smått irriterade. Ja ja kul för henne att hon fick visa upp sig, blabla.
Imorn blir de parken och då ska jag vara go och glad kvinna ;D Helgen bjuder även på julbord på söndag, hur detta nu ska gå men de löser jag! Haha men ska jobba imorn och upp om sex timmar så bäst att jag kryper ner i sängen nu så jag får lite sömn i kroppen. Puss på erik denna kväll för att han bidrar med en sååå underbar röst.

/linnsanyouknow
You can never trash me

8 december - Morgan på lagret är stekare!

För igår blev det en tripp till Ullared för att köpa lite julklappar. Trodde jag, blev väl typ mer till mej själv än julklappar och det sved minsann i plånkaboken. Men jag ska nog överleva denna månaden också. Men inte nog med att jag slösade pengar, Morgan var ju ute i butiken och spatserade. Och som jag började skratta men vet knappt varför men ah jösses denna Morgan va. Han var så lycklig denna man och det var så många som kom fram och pratade med honom. Jag undrar om han får något gjort på jobbet nu för tiden ;P
Så med bara ett par julklappar kvar att köpa känner jag mej för första gången ganska lugn innan julen. Ingen ångest eller stress med att köpa julklappar. Det är sååå skönt. Men samtidigt är man väldigt rastlös på dagarna och det stör mej. Och jag tycker liksom så att om man lagt ner tid på att få ihop ett mejl och sådär till någon man söker jobb hos kan de väl svara så man säkert vet att de har fått de. Nej men det går ju inte. Så nu ikväll har jag slutat hoppas. Fy fan!
Idag åkte ju Wilma med, lite smått sorgligt för nu kommer ja inte få så mycke sällskap i stallet och så men jag får väl helt enkelt vänja mej igen.

Men nu ska jag mysa lite med min kära kudde och kolla på andra avenyn för imorn ska jag prata med björnen på arbetsförmedlingen och se till så ja får lite pengar denna månaden. Love it!

/linnsanyouknow
The search for something more

2 december - Charmiga pojkar är farliga pojkar

Det var vad jag och Jossan kom fram till innan iaf ;D Åh jösses va snygg Jesse Williams är i Greys anatomy. Man blir ju alldeles kär, mums! Alla dessa snygga människor som är med i alla serier på tv. Det vimlar ju av dom men vart i hela friden är dom i det verkliga livet. Hallå, hoho kom fram kom fram pojkar små, vi bits inte, vi vill bara ha en munsbit eller två ;D Haha
Och vi har faktist kommit in i december nu kära människor. Alltså inte långt kvar till jul och det är så att jag älskar faktist julen, eller jag älskar den perfekta julen. Då inkluderar, julgran, god mat, julklappar, kyla och SNÖ. Viktigt som sjutton men som vanligt kommer den lagom till man inte vill ha den alltså typ februari. Käre gud i himmelen gör så vi får snö till jul, blabla och massa annat skitsnack. Det skulle vara den bästa julklappen i år, att få lite snö på självaste julafton. Vi får väl se.
Nu ikväll har ja suttit och lyssnat på musik och funderat lite, vilka konstiga låtar man kan göra alltså. Ta liksom låten "Toarulle", ofta man sitter och tänker på toarullar när man ska skriva en låt. Typ som jag skulle sitta här nu och tänka på mina gardiner som hänger i fönstrerna och sedan göra en låt om dom. Jag tror inte det va!

Men nu ska jag duscha och sen kolla på film för jag är faktist ganska trött, inte så konstigt kanske när jag ridit alla tre hästarna idag och hållt på och greja i stallet hela dagen. Det är så mycket mysigare att göra det när det är lite kyligare men desto kallare om lår och rumpa! Men jag biter minsann ihop. Puss på rumpan och godnatt.

/linnsanyouknow
You've got a smile that could light up this whole town

RSS 2.0