Var e vargen..

I natt va den iaf utanför mitt hus. Malin skrek på mej att jag skulle komma ner och se nått häftigt och där stog den, den fula vargen. Dum som jag är springer jag ut och ska jaga bort den och den blev lite rädd för mej faktist. För jag är så himla farlig. Sen ylade den ett sånt riktigt varg-yl och sen kom hela flocken. Dom jagade mej och Malin och jag va livrädd och fy som jag sprang ;D Malin var snäll och sprang åt andra hållet och jag sprang in genom dörren och låste. Hej chicken! Men sen kom dom och började hoppa på dörren och jag trodde dom hade tagit Malin. Sen vaknade jag...

/linnsanyouknow

Cashflow ;D

Efter att ha pantat typ 180 flaskor och över 200 burkar ramlade de in lite pengar. Hehehe min nya affärsidé, så ni som vill skänka pant är välkomna med era burkar och flaskor till söderåsvägen i Anderstorp! (y) Där jag nu kommer vistas minst tre veckor framåt iaf. Nu ska jag fortsätta spela Wii och ha en massa roligt kvinnotjöt med min kära vän Erica. Imorn ska jag hämta min nya lilla bil, lovely!

/linnsanyouknow

Happy days!

Ge mej massa mer av dessa dagar då jag bara blir så glad.
Har massa fin fina planer framåt som bara måste gå vägen, hur vet jag inte men jag är har gett mej fan på att fixa detta så med mitt tänkande och lite envishet ska jag göra det med.
Anton Kristiansson och Kent är kvällens knark. Funderar starkt på att dra på en film och sova, mmmmm!

/linnsanyouknow

!

Vissa människor får mej just nu att må jävligt bra, livet är fan underbart ibland ;D

TACK!

Hahaha

Jag skrattar verkligen ihjäl mej lite, tack som fan för den underbara kommentaren jag har fått. Haha jag vet att jag gnäller lite då och då men jag är ju faktist bara människa jag också, jag stör mej på andra människor precis lika mycket som vissa stör sig på mej men det är ju så att jag tvingar inte direkt någon att läsa det jag skriver xD Det är helt frivilligt från eran sida. Och om ni nu ska försöka va häftiga och kommentera är de ju fruktansvärt moget att skriva det anonymt, inte så att man kan räkna ut vem det är liksom ;D Snälla ni små patetiska människor, hitta på något roligare i era liv.
Men iaf så är jag jävligt glad för Spanien vann ikväll, fucking underbart. Nu ska jag däcka lite i min säng och njuta av att jag har semester i fem hela veckor.

/linnsanyouknow

Skallesnurr!

Hej och hå va skallen snurrar idag men de är de fan värt för ja hade typ sjukt kul igår. Alla mina käraste på samma ställe kan ju liksom inte bli fel ;D Så idag ska jag göra de absolut minsta som går att göra och kanske ska ut och joina solen en sväng men det är ju så jävla varmt. Puss

Everybody is somebody somewhere, Im somebody everywhere.

/linnsanyouknow

Punkt, punkt, punkt...

Hej och välkommen till Linnsans förvirrade värld, gratis inträde. Jag skulle dock vilja ha betalt för att vara här. Känns som om någon har skakat om hela skallen och nu får ja typ inte ordning på saker och ting där inne. Vafan hände liksom? Dessutom blir jag förbannad på folk som hela tiden skriver på facebook, "åh stackars mej jag ska jobba vid tolv i natt och jag är redan trött", eller "jag är så himla trött för jag har vart uppe sen 5". Herregud det är ett fritt jävla land, vill ni inte jobba gör inte de då. Ingen har typ tvingat er, sen kan ni ju börja leva på era socialbidrag också. Snälla, ska slänga in era statusuppdateringar i en ful illrosa carebox.
Jag jobbar, jag är jävligt trött men jag tycker inte synd om mej själv för de. Jag är faktist jävligt glad att ja får jobba nu, pengarna behövs faktist. Btw så bor jag hos min bror nu ett tag för ja behöver andas lite.

I en dröm om att fly till nånting nytt
Och du håller så hårt när längtan blir svår
Så är jag din, din, din att ta med,
Att ta ut, att ta in i nånting nytt

Massa kärlek till Kent.

/linnsanyouknow

Äta, jobba, sova...

Det är mitt liv i korthet! Sorgligt att man inte orkar något annat efter jobbet än att typ sova. Och jag är ju en sån seg morgonmänniska med ett hemskt morgonhumör. Kul liv, pissliv! Men jag gör det endast för pengarna, inte så kul att sitta och montera massa småskit hela dagarna precis! Imorn ska jag sova ut, inte en enda jävel kan väcka mej. Söndag blir de dock jobb igen och sen kommer ja va en levande död precis som den här veckan, heja mej. Nu ska jag sluta tycka så synd om mej själv och säga godnatt för det här har vart en konstig dag.

/linnsanyouknow

RSS 2.0