30 juni - One way or another.

Yes är i full gång med jobbandet hos Anki. Så sjukt mycket det är att göra nu, hinner ju inte ens säga godnatt förrän jag ska upp igen. Men men, vad gör man inte för att få lite inkomst. (:
Halmstad i helgen var iaf helt kanon, riktigt kul som vi verkligen snart måste göra om igen. Vad en del människor håller på med vet jag dock inte, blir så trött på alla som tror sig vara så mycket bättre än alla andra. Just nu orkar jag inte bry mej längre, släng hit era hot och hån bara för superLinnsan har annat att göra och jag lägger inte ner tid på dem som snackar massa skit och som beter sig jävligt dåligt rent ut sagt. Det finns bättre människor än så som jag värdesätter otroligt högt.

Nu ska jag iaf gå och lägga mej, är en dag imorn med tyvärr, en hel vecka till och med! Jösses, hemma igen på lördag iaf för då har jag jobbat fädigt.

PUSS!

/linnsanyouknow
I know this hurts, it was meant to.

24 juni - It's hot out here ;D

Ja jag har ju sagt att ja ska uppdatera efter midsommar och ac/dc och allt men nu är det så att mitt internet har verkligen strejkat där hemma så nu sitter jag på pappas jobb och har tänkt göra en snabb uppdatering och därför hinner jag inte säga mer än att Ölandsresan va de roligaste jag gjort på länge, riktigt sjukt ;D Jösses vilka minnen (eller inte), haha nej helt svart är de inte faktist. Bilder  kommer iaf snart att ligga på både facebook och bdb så kolla in det sen.

Nu ska jag åka hemåt iaf, har bränt mej idag (Y) otroligt skönt. Sen ska jag och sofie åka och bada sen ;D Det ska bli skönt på riktigt! haha

Puss på't ja!

/linnsanyouknow 
I've been there and back.

16 juni - RAP DAS ARMAS

Ja den låten gör mej jätteglad, jag börjar dansa och ha mej så fort jag hör den ;D Pepplåt - yees maa'm!

Imorn är det ju då Öland som gäller och jag är otroligt pepp men också smått oroad hur detta ska gå, ja folket det märker vi och efter denna otroliga resa ska jag ge en utförlig rapport.
Och sen är det såhär att jag har världens chans att gå på ac/dc på söndag och jag funderar starkt på att ta denna chans, för som jag har tjatat om detta sen biljetterna släpptes och kommer ja inte gå på söndag kommer ja ångra de så mycket men så är det ju denna ölandsresa som blockerar allt så vad gör man, jo envis som jag är ska jag lätt försöka klämma in detta och hoppas på de bästa ;D haha det kommer iaf en rapport om detta också.

Nu ska jag fortsätta prata med Jossan sen blir de nog sängen och en fortsättning på packandet imorn för jag är riktigt trött. Jo för det har jag glömt nämna, jag har ju jobbat dessa två dagar, riktigt duktigt va ;D
Godnatt :*

/linnsanyouknow
I dont care, if  I never see you again, I'll be alright.

14 juni - Ja, vi var alla en gång små.

Måste säga att den här helgen har vart en lite sådär småknepig eller konstig helg. En sån helg man inte riktigt fick bukt med. Ja jag ska nog inte skriva alla konstiga ord jag kommer på, annorlunda dårå. Känner mej så otroligt trött och hängig och huvudet känns överbelastat som fan ;o Men ny vecka ger nya möjligheter och imorn ska jag börja jobba, kan bli ganska bra, nytt folk blir de iaf, yes det är jag och alla snickare nu ;D haha jösses hur ska de gå!

Jag är taggad som tusan inför öland nu alltså, dock vet ja inte hur de andra är nu, asså igår fick jag mej ett gott skratt, aldrig har jag tänkt på att pojkar faktist också snackar skit. Och det är inte lite heller, nej tänka sig så  är det nog mer än när vi tjejer sätter igång. Unbelievable! Men roligt va de att lyssna på iaf.

HELGENS DISS: Att två står och sparkar på en som ligger ner va de mest fegaste jag sett i hela mitt liv! (ja linnsan är riktigt arg pga av de)

Nej nu blir de sängen så jag orkar upp imorn. Godnatt!

/linnsanyouknow
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

13 juni - älskling, håll mig hårt.

Ensam och övergiven, inte riktigt för jag har ju Kent. Vill säga ett eller flera förlåt till dem ja kanske har sårat den senaste tiden, men ni har sårat mej lika mycket. Ni har fått mej att tvivla, att känna mej svag, ni tar mej för given och då måste jag bara säga ifrån. Funderingarna är dumt nog väldigt många, man gör bara så många dumma saker och jag vet att jag ångrar dem efteråt men just för stunden känns det bra. Snart kommer du suddas ut. Största lögnen i år!
Vill hitta tillbaka till den lilla tryggheten som en gång fanns där.

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var mina att ge vem som helst.

Dagen då jag inte har haft någon ork till någonting alls.

/linnsanyouknow


Jag kan få dig när du vill.

11 juni - här kommer sommaren?

Ja inte riktigt kanske, det är ju otroligt kallt ute för att vara sommar eller? ;o Strunt samma, de blir nog bra med det, bara det blir fint väder över midsommar är jag nöjd för då är det öland som gäller.

Sen är det ju de då som klagar över min uppdatering, ehm det har vart väldigt mycket nu med student och bal och allt möjligt. Men nu borde jag ha tid lite oftare iaf. Sen måste jag ju bara nämna det med att min student blev ju otroligt lyckad och jag är så glad och tacksam till de som gjorde dagen så fantastisk. <3

Och så är det ju så då att jag vill få ur mej lite grejer som ligger och tynger, eller inte tynger men gör mej väldigt fundersam. Det här med att ha fördomar om folk, är det bra eller dåligt, ja jag kan då inte komma fram till de rätta svaret men lite både och kanske? Tänk vad vi gör för våra nära och kära egentligen, och vad vi offrar för att inte förlora dom. Det gör mej väldigt ledsen hur en del människor kan förändras på så kort tid, ena stunden har man dom där och nästa stund flackar dom runt och man vet inte vart man står i deras ögon.. En sak är säker och det är att det är tur att jag har min Jossan att prata om sånt här med för den lilla människan är otroligt viktig för mej! <3

Jag vet en sak och det är att den här sommaren kan gå hur som helst, bra eller dåligt, ja det återstår att se :) Kommer inte bli som någon annan iaf.

Nu ska jag iaf försöka få tag på Sofie så vi kan hitta på något rolitgt! Puss på det!

/linnsanyouknow
From a whisper to a scream.

3 juni - "screaming out loud"

Ja så känns det faktist nu, Har så mycket blandade känslor nu inför allting och efter allt som har hänt, vill ju bara skrika rätt ut men gah det går ju inte ;o Allting är ju bara tokigt och knasigt!
Studenten närmar sig gott folk och jag är typ nervös, eller nej jag är spänd och förväntansfull. Nu vill jag bara få det överstökat. Och nästa vecka kanske jag flyr hemmet ett tag, känns som jag behöver lite miljöombyte, umgås med annat folk, typ mm!

Som sagt så har jag min balklänning här hemma nu med och jag verkligen älskar den ;D haha

Baby, please don't leave me!

/linnsanyouknow
I am capable of really anything!

RSS 2.0