Strandhäng med Matilda och Bella

Ser väl inte alls härligt ut va? :)
 

Theodore

Första travstegen.


ponnyplutt

dagens i alla fall finaste ekipage!
 

man ska ha husvagn

när man är på tredagars tävling i tingsryd ;D har vart en aning busy så som sagt tävling i tingsryd/börjes cupen hela helgen med matilda och bella. det tog tid att få upp förtältet men det gick fint till slut. nu väntas duschen sen kan ni vänta er lite mer update.
 
 

Jag blir inte riktigt klok

Sitter här och kollar på tv i lugn och ro. I bakgrunden hörs det ljud från grannen när hon dammsuger och har tvättmaskinen på för fulla muggar, hur är det möjligt?! Hur får man för sig att göra de klockan tio på kvällen när man bor i ett hyreshus som är fruktansvärt lyhört? Hallå eller. Hur kan man inte hinna med det här tidigare på dagen. Sånt här gör mej sjukt galen. Eftersom jag ska jobba imorn och därför snart gå och sova hoppas jag att de hinner bli tyst tills dess annars är jag en kvinna som inte är på bra humör alls. Syyyyns vännor små.
 
 

Sa någon sol?

Nej trodde väl inte de heller. Skulle ju kunna regna bort idag men vi behöver ju inte vara rädda för någon torka i alla fall. Hästarna har stått ute och huttrat och tyckt att detta va lika skit som jag tyckte. Därför blev det ingen ridning idag. Men jag har gjort en väldigt bra sak eller ett fynd skulle man kunna säga. Min kamera har vart konstig nu ett tag och skulle lämna in den men då visade de sig att den bara hängt upp sig och vi tog bara av objektivet och satte dit de igen. Sen är det ju så att expert har gått i konkurs och när jag ändå va där inne tittade jag på ett nytt objektiv. Har ju funderat på att köpa nytt i ett år nu. Så jag hittade faktist ett som jag köpte, 40 % rabatt! Fattar ni vilket bra pris jag fick för de. Aweeeesome! Tänkte kolla på The hunger games nu innan de blir sängen, inte mycket jobb alls denna veckan så därför chillar jag så mycket jag bara kan :)
 
 
 

Dooone!

Nu är biljetterna till Swedish house mafia kirrade. Så jävla gött! Nu kommer inte hösten kännas riktigt så jobbig när man ska på dom den 24e november! 
 
 

kom igen och rösta då!

nu vill jag att alla röstar på den här bilden på facebook, jag vill vinna, eller jag behöver faktist vinna ;D kom igeeeeeeen!
 
RÖSTA HÄR
 
 
 
 
 
 
 

Swedish house mafia splittras ;o

Sorgligt! Därför är det nu ännu viktigare att gå på deras spelning i november, lääääätt. Läs hela artikeln Här.
  
 

Shoo bre!

Hej alla gussar, jag är chok-trött, aboooo. Haha jag och mimi har myyyskväll med fina vovven som är ännu mer chok-trött än vad jag är. Som ni då förstår har vi kollat på shoo bre. Spec film alltså med helt sjuka uttryck som man bara jaa-aa känns lite tillgjorda men gav en del skratt. KAAAAAASTA DEEEEEJ! Hahahaha
 
Fina hunden är trött och myser i mimsans knä, sötplutt!
 


Härlig kväll med härliga människor

Riktigt rolig kväll på stora roten igår, tack för de säger jag. Och tack till värdarna my och viktor för allt, speciellt den sjukt goda maten! Bjöd dessutom på mycket skratt, precis vad jag behövde!
 
Den finaste midsommarstången i sverige. Lägger man huvudet lite på sne så tänker man inte på att den är sne. Dessutom rättades de till under kvällen med lite alkohol i kroppen, haha
 

Dagens favorit!

Bara för att jag tänker tillbaka på när vi var yngre, höll igång och festade tre dagar i sträck, är waaaay too old för det just nu. Räcker gott med gårdagen, är så trött idag så ikväll blir de chill med min vän mimmms.
 
 

GLAD MIDSOMMAR

på er allihop där ute, och ta de lugnt. det är en dag imorgon också :)
 
 

det blir en dag i gränna

kommer ni ihåg när jag skrev om stora roten? kom på att jag inte visat er detta fenomenalt fina ställe! i alla fall är det ju dit jag ska ikväll, så det är bäst jag ger mej av så dom inte börjar förtära mat och alkohol utan mej ;D
 
hade ju inte tackat nej till att ha detta ställe helt för mej själv :)
 

resultat

hoppträningen igår passade mej och scotland som handen i handsken. hoppade en bana med lite snävare svängar så att de skulle vinkla in sina bakben ordentligt innan språnget. hur bra som helst. dagens groom var pappa alltså blev det ingen film från igår, tyvärr. hade faktist velat se de själv. han var inte alls lika taggad som förra gången och var mer reglerbar. underbart!
 
sen kan jag ju meddela att jag har det nya blogg.se vilket innebär att visa saker inte alltid fungerar som nu till exempel, kan inte lägga in några bilder så ni får klara er utan :)
 
 

hoppträning

ikväll bär det av på hoppträning igen och tyvärr så är quinny fortfarande halt så scotland får följa med ytterligare en gång. vi försöker luska ut vad som är fel på henne nu. så jobbigt när man inte ens vet vart de sitter, ingen svullnad eller nått så nu ska vi kolla om vi kan få fram en hovböld, ser ut som det sitter i hoven nämligen. önska mej lycka till nu för jag är så trött på att ha otur med henne hela tiden :/
 
 
 
 
 
 

sentimentala dagen

såhär ligger det till, jag har nu jobbat på samma dagis sen 6e januari i år. jag har träffat samma barn och vuxna fem dagar i veckan sedan dess. idag var i stort sätt min sista dag (ska dit nästa torsdag också) och många av barnen går på semester denna veckan. sen är det slut och vet ni det känns så sorgligt, ni anar inte hur mycket jag kommer sakna dessa barn. allihop! nästan så jag börjar gråta. hoppas för allt i världen att jag kommer in på skolan i höst så jag kan fortsätta jobba med dessa underbara barn i fortsättningen.
 
 
 
 
 
 
 

Trollprinsen - till salu

har både igår och idag tagit ett litet ryck med prinsen som nu är fyra år och måste ridas in, alltså vilken cool ponny det är. idag var det johannas tur att sitta på den lille, sååå roligt.
 
matilda och prinsen
johanna och prinsen
 
sen är det ju meningen att denna fantastiska ponny ska säljas, så är det någon som är intresserad eller vet någon som är, hör av er.
Prinsens pappa är Sandokhan 1 SKN. han har gått SM-fälttävlan i lag. har gått individuellt i hoppning, dressyr och fälttävlan upp till MSV klass med vinster och placeringar.
 
mamman har vi själva hemma, Trollpackan. hon har gått upp till LB hoppning och SM i ponnygalopp.
 

nyfärgad!

har nu ändrat hårfärg, igen. är numera brun men kommer sakna mitt röda. älskar verkligen mitt röda hår men såhär på sommaren får det vara brunt, blir så sjukt solblekt och slitet och då blir den röda färgen såå ful. men mitt röda kommer komma tillbaka så oroa er inte över de!
 
före
efter
 
 
 
 
 

alltså...

varför i hela friden spelade sverige så bra fotboll när dom ändå inte kunde ta sig vidare, det förstår ju inte jag. men ja det var ju kul att dom kunde visa att dom i alla fall kan spela :) kan säga att mitt goda humör försvann en aning när ja kom till stallet. både scotland och quinny har tappat varsin sko och quinny var fortsatt megahalt. hovslagaren kommer på torsdag så vi i så fall kan utesluta en hovböld om hon inte har de då. det återstår att se. känner att jag har haft otur så det räcker nu, när kommer det vända egentligen? tog dogge idag i alla fall och han var så fin, inget bråk och tjafs. skönt! sen tog jag och matilda ut prinsen och det blev första gången han hade ryttare på sig idag, sån duktig ponny. lägger upp bilder på det lilla livet imorn då jag nu dirr ska slänga mej i sängen. 

glaaad

är så sjukt glad idag av någon konstig anledning. har skrattat åt allt i princip. kom till och med på mej själv att sitta och asgarva åt något dom sa på radion i bilen på väg hem från jobbet som egentligen inte var så kul men ja man får helt enkelt vara som man är när man inte blev som man skulle. ska ut till mina fina nu och ta hand om min halta häst (ber till gudarna att quinny är bättre i benet idag) och så ska jag rida dogge och scotland, peeeeace!

fjortispooooose, tjooho!







halt häst :(

min fina quinny var väldigt halt idag när jag skulle ut med henne, stackars liten. istället pysslade jag om henne riktigt ordentligt och masserade med isbalsam på hela hennes onda ben. ja vi får väl se om det går över, antar att hon inte kommer åka med hoppträningen på torsdag så får antagligen ta min gamle ponny igen. är inte så ledsen över de, han är ju sjukt rolig att hoppa men jag hade verkligen velat ha med henne sista träningen innan de blir lite sommarledigt. jag lever på hoppet :) 



den hemska sanningen

 







hunden och kattens dagbok

hörde att det är en del som inte hört denna, den här är den bästa som finns ;D








bildbomb

här kommer bilderna från i torsdags


taggad ponny deluxe

en av mina favoriter :)


 
 
 
 

bapelsin

har vart smått irriterad under kvällen men vilken tur att man kan åka till DB och så blir allt som det ska igen, tänkte hivat in bilderna från terrängträningen meeeen ni får faktist vänta för jag är dödens trött. väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge. imorn väntas ridning av två fina hästar och tömkörning av en så det är bäst jag sätter igång en film istället så jag kan sova sen så jag lyckas komma upp imorn då. tjing!
ett smakprov kan jag ju bjuda på i alla fall :)

 
 
 
 

nu ger vi oss av

åker till bratteborg på tävling och ska coacha matilda och bella, första tävlingen på två och en halv månad. kul att komma ut igen ;D



vilken fantastisk ponny jag har

terrängträningen gick sååå bra idag, finns inget som gör scotland så lycklig som att få hoppa dessa underbara fasta hinder. och det gäller nog även mej själv, hur underbart som helst är de! ni som inte testat, GÖR DE. alexandra var med och och fotade så bilder på min fantastiska ponny kommer! nu blir de sängen dirr och sen är de fredag imorn, som jag längtat till helgen. 




terrängträning

idag blir det terrängträning med scotland. snacka om att de va längesen jag tränade terräng nu! har med mej en egen fotograf dessutom, fantastiskt! 


första ridturen

idag kravlade jag äntligen upp på min fina treåring theodore/dogge ;D trodde jag aldrig med den starten vi fick idag, han bråkade och lekte rodeohäst och skulle bara testa. men ni som känner mej vet ju att jag aldrig ger mej. tusan så fin han var sen när han väl slappnade av och lyssnade på mej :) stooooolt!



dagens mästerverk!

har idag vart väldigt effektiv efter jobbet. tankat bilen, handlat, skickat tillbaka kläder som jag beställt som jag inte tyckte om, bakat världens godaste rabarberpaj (sugna på mitt dundergoda recept på de?). dessutom fick jag ett ryck och började plocka undan saker som legat och stört mej i säkert flera veckor men inte orkat ta innan. fy fasiken så bra jag är ibland :) inget stall idag utan nu ska jag göra mej iordning för vi ska till herrestad och äta/fika (vet inte säkert ;D) med resten av dom trevliga människorna på jobbet. seeeees!
 
 

att träna tålamodet

för er som vill träna på erat tålamod, rid unghästar ffs. idag var ett sånt redigt tålamodstest då min höna var på ett förbaskat hemskt humör. måste erkänna att jag inte va på världens roligaste humör heller. men man gör väl så gott man kan, eller? i alla fall så tror ja att quinny är inne i nån jobbig period för tillfället, hon går emot allt man gör och grinar och sparkar för allt. jaa ja vad gör man, är man ett litet omoget sto som brunstar så är man :)
dogge är däremot fruktansvärt duktig så därför ska jag nog sitta upp på honom för första gången på onsdag. undrar om han kommer vara lika snäll och glad som innan eller om han exloderar, spännande! haha

mini-bloppis

som sagt så har jag rensat ut en massa kläder som jag inte vill ha mer och har hittat klänningar som är typ helt oanvända och känns lite onödigt att slänga dom om någon annan vill ha de.
linne från gina, aldrig använt. storlek M.

klänning från gina, använt en gång. storlek 38.

tubklänning från carlings, sparsamt använt. storlek M.

klänning från vila, använt en gång. storlek L (känns som en M dock).

har också ett par Lee jeans som jag inte ens visste att jag hade. är säkert inte använda mer än ett par gånger. storlek 30-31


fina läderskydd med avtagbart fårskinn. aldrig använda! storlek ponny.

hör av er om det är något ni intresserade av annars åker dom i sopsäcken :)

efter ett års utveckling

kolla skillnaden på bella och matilda för ett år sedan när de debuterade en clear round på 70 cm och idag är de uppe på 100 cm. snyggt ekipage!
22 maj 2011

27 maj 2012



världens duktigaste shetlandsponny


student

studentfirandet igår va suuuuuper. tror johanna var årets finaste student :) eftersom jag fick ta kort efter allt regn gjorde inte mina bilder sig rätt mot johanna, därför snodde ja kussens bild ;D tack för kvällen.

torsdagens hoppträning

hade verkligen skitkul på träningen med min racer till ponny. hur fin som helst! bra övningar som verkligen passade oss, gjorde mycket slutor för att dom skulle få under innerbakben och sen var det typ samma koncept när vi började hoppa fram. riktigt duktig ponny, tänkte att han kanske skulle bli trött av de men icke då. han flyger fram som en annan dåre vissa gånger, har aldrig ridit en häst som är smart som han är. för att ni ska se lite hur fin han verkligen har blivit (de som såg honom för 6 år sedan när vi fick hem honom kommer se skillnad) slänger jag upp en film. visst går det lite fort ibland men vet ni, jag sitter bara och flinar när jag hoppar denna ponnyn. en träning som jag verkligen behövde, bara lattja runt lite som vi ville och kände för, har vart så seriös ridning den senaste tiden så nu har jag lekt av mej på ponny och känner mej redo att slita hårt igen.


klirr i kassan ;D

skattepengarna rullade så fint in på kontot idag, hur härligt som helst alltså ;D ikväll blir det studentfirande för hela slanten då johanna idag är så pass vuxen och får ta studenten, hur är det möjligt? önskar i alla fall alla nybakade studenter en riktigt rolig kväll. en kväll som nu sent kommer glömma eller också blir det tidigare än ni tänkt. next up, stallet!

hoppträning

idag blir det hoppträning i hylte igen men istället tar jag med mej min tokiga irländare. det har vart lite struligt med min lilla bus den senaste veckan så hon får följa med nästa gång istället :)

tisdagen den femte juni

har spenderat min eftermiddag tillsammans med min fina vän DB i ullared. hittade i stort sätt allt jag behövde och lite till, som vanligt. men kul är de, tänk att få vara ekonomiskt oberoende alltså, vilken lycka. folk säger att lycka inte går att köpa för pengar men ack så fel dom har. jag hade lätt kunnat.

min absoluta favorit

finns en enda låt som jag har gillat sen första stunden jag hörde den och som jag aldrig kommer tröttna på att höra, hur bra liksom?!


dagens bästa

fick idag frågan av barnen som bor i huset mittemot som är 8- och 9 år om jag är ett barn? hmm ja det kan man ju fråga sig ibland, blev lite ställd faktist men på ett sätt är jag ju de, kommer ju alltid vara min mammas och pappas barn, haha :)
har ju varit ett barn jag med :)



BLOPPIS?

är ni sugna på en liten bloppis kanske? har en garderob som är överfull. kläder som inte passar eller som jag bara inte vill ha kvar. lite klänningar som typ är använda en gång, känns lite waste att slänga dom om det är någon annan som vill ha dom. intresserade?
en aning full ;o



detta är kvällens rubrik

trött brudjävel, därför tänkte ja bara säga att jag har haft en otroligt bra dag i töreboda/skövde/stan. ni vet stan innebär shoppning, bara för att jag kan shoppa denna månaden. underbart. har även hälsat på min älskade lilla mormor, tänk att de finns ingen som henne och ingen kan ens försöka anta den utmaningen för så är de. tänkte lagt upp bilder på huset men nanana får bli imorn, as coolt att se skillnaden faktist. har dessutom dåligt samvete eftersom scotland har stått enda sen i tisdags, fattar ni att jag kommer ha en sjukt taggad ponny imorn, craaaap. självförvållat, tyvärr blir de så när man inte kan säga nej och får alldeles för mycket att göra. nästa vecka blir bättre :)

kvällsfix!

äntligen ännu en jobbvecka över. inte för att jag tycker det är tråkigt att jobba men helg är ju alltid bäst, inte sant? min lilla häst har än en gång tappat en sko och hovslagaren kommer inte förrän måndag eller onsdag, men det gör inget va ju bara en baksko denna gången. istället får hon några dagars vila och egentligen kan hon nog behöva de. skulle ridit scotland idag men eftersom vi har fått vinter såhär 1:a juni kände jag att det inte var lockande alls. har istället gjort en supergod marrängswiss, dock blev den lite rinnande, hmm kan va för att jag använde laktosfri grädde men ja det är väl sånt man lär sig :) har dessutom hittat ett jättekul program så man kan fixa bilder typ hur som helst så det har jag lekt med ikväll. imorn bär det av till huset i töreboda, det har blivit så fint fast det är fortfarande mycket att renovera men man kan väl inte ta allt på en gång. är ni riktigt snälla slänger jag in lite bilder under morgondagen på lite för- och efterbilder. puss





inte alls svårt att fördriva tiden med detta :)



kunde inte sagt de bättre själv!


RSS 2.0