28 januari - Jag trotsar allt som går emot mej (y)

Måste bara börja med att säga att jag är så sjukt pepp till söndag då jag ska åka. Har känts mycket bra idag! Eftersom jag tog en shoppingrunda i Ullared idag och liksom fått ordning på vad jag ska ha med mej och sådär så börjar ja få lite ordning på grejerna här. Mitt enda misstag idag va att jag tvunget skulle in i skoaffären, där föll jag. Där hängde liksom skorna eller stövlarna som bara skrek "KÖP MEJ" och jag köpte dom. Som sagt, jag föll. Haha men halva priset lockade mej asså, 2OO kronor. Det kan jag nog överleva även denna månaden. Har även vart duktig och åkte och simmade med Jossan innan, de va skönt som tusan. Och alltid lika mysigt att prata strunt med hjärtat mitt.
OCH igår trotsade jag allt som va i min väg, det som var mest i vägen var liksom snön som föll ner väldigt hårt. Men envis som jag är skulle jag på bion som ja bokat mina sista gratisbiljetter till och kolla på Snabba Cash. Inga missöden inträffade och jag ångrar inte en sekund att jag åkte och kollade på den. Jag säger bara, herregud, Joel Kinnaman. Feting snygg. Mmm! Så jag ser gärna mer av honom på bioduken.
Nu blir de Andra Avenyn och varm choklad, mumma. <3

/linnsanyouknow
Sucker love I always find, someone to bruise and leave behind

25 januari - nu händer det grejer!

Som sagt så flyttar jag till helgen och det känns faktist både bra och dåligt. Känner mej väldigt förväntansfull men kommer sakna folket hemma. Dock kommer ja ju komma hem en del helger eftersom ja fortfarande ska jobba lite hos pappa men det är ju inte riktigt samma sak ;o Men det är ju bara fram till juni så det kommer gå bra, destination Mjölby nästa! Så jag kommer försöka uppdatera mej här så mycket jag orkar med när jag väl börjat jobba. Då får ni följa min otroliga resa här uppifrån ;D
Idag har jag suttit hos erica halva dagen och bara spelat "på andra sidan häcken", herregud beroendeframkallande spel! Farligt de där asså. Så nu sitter jag och laddar mest för att jobba imorn vilket inte är så svårt för jag är verkligen sjukt trött idag. Funderar starkt på att lägga mej i min nybäddade säng (vilken katten hade spytt i under dagen :S) nu och läsa i min kära bok. PUSS GODNATT.

/linnsanyouknow
Your first impression's got to be your very best

21 januari - Det går bra nu.

Ska till Mjölby i helgen och jag får bara hoppas på att det går vägen den här gången. Behöver göra något annat för en gångs skull. Fast samtidigt känns det läskigt och lite skrämmande men nu har jag bestämt mej för att satsa så får vi se vart det leder. Men som sagt så känns det bra nu, jobbar hos anki på tisdagarna och det är alltid lika roligt att jobba där och jag är väldigt glad att jag får göra det. På hästfronten står de fortfarande still, Sunny ska ju mätas om en vecka så efter de ska hon igång igen efter att ha stått i två månader och det ska bli väldigt intressant att sätta sig upp på den busen igen. Eller spännande kanske man ska säga :P Vet inte alls hur hon kommer vara. Men jo sen har kag fått kontakt med Ottos nya ägare i Oslo och det är helt underbart. Har fått se lite bilder på honom när de tolkar med honom i snön och jag kan bara tänka mej hur lycklig den ponnyn är asså (:
Men nu ska jag ut i stallet en sväng och sen kanske jag åker till gvd och simmar. Förresten så kollade jag på en mycket bra film på tvn nyss, kommer dock inte ihåg vad den hette men de sa en så bra sak i den, "Livet är bara en resa mellan två världar". Så rätt! Puss på det.

/linnsanyouknow
My heart is just too dark to care.

13 januari - en sorts kärlek.

För ibland blir jag smått sentimental. Speciellt när jag tänker på framtiden, Scotlands framtid. Att vi nu kanske ska sälja honom känns faktist för jävligt, han är en sån speciell liten prick och som verkligen tar en stor plats i mitt hjärta. Scotland är ju som sagt min irländska ponny och min faktist absolut bästa vän. I alla fall när det inte gäller ridningen. För där är han ju som sagt som han är (: Scotland är egentligen bäst och har ett hjärta av guld, lär man känna honom som jag har gjort under dessa åren jag har haft honom lär man sig att komunicera med min lille man. För det är ju så att jag och Scotland brukar prata med varandra, speciellt sent på kvällarna och nätterna när jag kommer hem från fest, vänner mm. Då pluttar han ut sitt stora huvud genom boxen och glor och eventuellt gnäggar tills jag lägger märke till honom. Då smälter hela jag och bara måste gå fram till honom och gosa lite. Han är också bäst på att lyssna som när man är lite smådeppig så går man ut och pratar lite och bara är och han säger ju inte direkt emot. Det första han gör är dock att kolla ifall jag kanske möjligtvis har något gott i fickorna åt honom, vilket jag oftast har. Då blir min stora bääbis så glad. Han är också den mest omtänksamma som finns, försöker ju faktist alltid trösta. Så han är ju faktist bäst när det gäller det mesta.
Men mina år med honom har inte heller varit en dans på rosor, fyra år sedan har nu snart gått och jag ser inte mycket kvar från den gamle Scotland. Ponnyn som då inte gick att rida, ställde sig på bakbenen så fort det var något och hoppningen var ju för honom "den som hoppar banan snabbast vinner". Nu har han en helt annan kropp, ett helt annat temperament, ser saker lite mer från min sida och det bästa av allt är att han litar på mej helt och hållet. Att vi ens har kommit så långt som vi har gjort var det bara jag som trodde, de flesta andra var väldigt skeptiska men vi har minsann visat vad vi kan och det älskar jag honom för. Att vinna en ponnys förtroende är det finaste som finns och det är det som jag kallar för "en sorts kärlek".

Scotland!

All min kärlek till dej, <3
/linnsanyouknow

10 januari - säckåkning is the shit.

Idag har jag vart otroligt opigg, hallå ja! Tur att den då skulle spenderas med söta flickor små för det botar alltid när man är trött, eller man blir iaf då lite piggare. Så idag har vi vart flitiga med både det ena och det andra. Grodviken var destinationen vi hamnade på och där blev jag eldfixar-Linnsan. Sjukt bra jag är på en del saker asså. Men där lekte vi även runt som bambisar allihop vilket var en underbra syn! (Y) Fortsatte sen med våran lekardag med lite pulkaåkning/säckåkning i vad som kallades dödsbacken. Mycket passande namn! För det var över stock och sten, dödliga svängar, under grenar och otroligt långt. Ont i rumpan fick man där men det mest dödliga var att ta sig upp igen för denna branta backe kändes oändligt lång. Till slut fick vi minsann vila våra hårt skadade kroppar med ett bad i badtunnan, wunderbar!
Nog om våra sjuka dagar, jag längtar tills jag får sätta igång Sunny igen efter hennes vintervila, pulsa i snön med hästarna är de bästa som finns. Men nu har vi iaf köpt Sunny så vi slipper krångla med de sen när hon säljs härifrån, känns kanoners.

Nu blir de varm choklad och en film och sen ska jag sova. Pooooouss

/linnsanyouknow
If we don't learn easy lessons, they get harder

6 januari - första inlägget 2010!

Jaa för jösses så längesen det va jag tog mej tid att skriva massa skit xD Men det nya året har börjat alldeles ypperligt. Och i söndags åkte jag till Vetlanda för att hälsa på Nina, vilket jag långt ifrån ångrar. Mycket skratt har de blivit under dessa dagar och ytterligare litr skratt ändå. Vad skulle jag göra utan dej egentligen, älskar dej lilla hjärtat. Men som vanligt när jag är någon annanstans med bilen än på hemmaplan händer det alltid något. Så denna gången fick jag inte igång bilhelvetet idag när jag skulle hem och jaha där står jag med en bil med ett dött batteri. Tjena lyckosmällen. Så Nina ringde runt till halva befolkningen och frågade någon som kunde hjälpa oss men nej då var det både det ena och det andra. Men till slut fick vi tag på en och det blev ju räddningen på allt. Gick dock inte ladda batteriet utan vi fick liksom dra igång den med den andra bilen. Jag vart livrädd! Men kom som tur var hem helskinad.
Jag har dessutom ett nyårslöfte i år, det har jag aldrig haft förut xD haha men det är iaf att jag ska börja gymma och inte äta massa konstig skitmat! Tycker jag är en superbra grej. Så nu jävlar ska det börjas bygga muskler.

Tack för idag, imorn ska jag åka pulka!

/linnsanyouknow
They say that devil's water, it ain't so sweet

RSS 2.0