Första clear rounden för i år

Matilda och bella skötte sig fint på hoppningen igår. Två rundor i 90 cm, felfritt och bella var riktigt övertaggad speciellt första rundan. Kul att se gamla damen så pigg och glad :) Härlig uppvärmning för Grevagården den 9e.
 
 
 

Bättre ett liv i underjorden än jord i underlivet

En redig skitpluggvecka det här! Två inlämingar kirrade, en kvar och en tenta, döda mej lite då... Eller en hjälpande hand hade också suttit fint. Längtar till fredageftermiddag, då är nästan allt över och då ska jag köpa en välförtjänt godispåse från hemmakväll (för dom har bästaste godiset i hela sverige). Hästfronten står still för tillfället som ni kanske märkt. Scotland har jag ställt av nu under ett par månader då det är skit att rida i detta med en häst som stirrar upp sig för minsta lilla och har inte riktigt tid att åka till ridhus varje eviga dag. Doggebus ska väl igång här så småningom, kommer hända mycket kul under våren, de kan ja lova! Bella ska göra sin första clear round för året på söndag, blir kanske film på de och fisen är tillbaka på gark och ska igång igen, så snart händer de grejor här igen.
 
Har blivit till hälften ljushuvud, får se om det hjälper mitt pluggande!
 

Time for some secrets

Dags att berätta hur det gick för min quinnie-bus nu kanske? En förvånande nyhet är att hon faktiskt är bättre, hör och häpna! Dock kan vi inte riktigt veta än hur bra det är förrän hon börjar ridas och jag kan säga såhär att min lilla höna är på tårna bara man tar in och ut henne från hagen så i den här kylan har ja ingen större lust att slänga mej upp denna galenpanna. Hon ska ju liksom skrittas första veckorna egentligen, jag vet ju hur det brukar sluta. Ett ex antal flygturer både i luften och åt sidorna så ja jag ska fundera ut hur jag ska lösa det här. Men när ja väl får igång henne lite grann så kommer ja känna ganska snabbt hur hon verkar så på ett sätt är hon fortfarande ett olöst mysterium men håll tummarna för oss :)
Tänkte även visa er mina nya älsklingar, konstig känsla det där med att tatuera sig men är inte avskräckt iallafall. Höhö imorn är det sämsta dagen eveeeeer för alla singlar ute i världen, tjooooho!
 
 

Saknad kan man lära sig att leva med ibland

Skolfri vecka, hur skönt tror ni? Mycket tror jag. Lata dagen idag då jag ska jobba imorn och onsdag är domedagen för quinnie, känns ju sådär för jag skulle verkligen behöva något positivt nu fastän jag ser att hon inte blivit bättre men hoppet är det sista som lämnar en människa, eller vad brukar man säga? Gjorde en dum sak idag och kollade igenom gamla bilder som jag tänkte skicka efter, alltid kul att ha papperskopia också. Massa crazypics på zackieboy, konstigt hur man kan sakna någon som ställde till sån oreda som den hunden verkligen kunde göra, ibland var han väldigt billig i mina ögon men när han hade sina bästa moments var han verkligen världens sötaste och man undrade hur man kan va arg på denna stora klumpiga björn. Skulle göra mycket för att bara få känna på hans goa och lena öron en enda gång till, för att titta in i hans mörka varma ögon och be om en vacker tass. Han var go på många sätt och vis :)
 
 

RSS 2.0