28 september - Du håller mej kvar i något jag lämnat.

Tom, tomhet, empty, emptiness.
Idag när ja satt i mitt stilla sinne i bilen på väg hem med erica sittandes jämte mej fick vi liksom syn på snyggfan från gislaved. Var tvungen att ta tag i ratten med båda händerna, nej snyggare jävel får man fan leta efter.
Tycker inte om denna dagen så fuck den, imorn åker jag till helsingborg och ska sitta barnvakt på kvällen. Bra skit.

Hur kunde allt bli så fel, när det egentligen var så rätt?

/linnsanyouknow
Att fly är livet, att dröja är döden.


27 september - tackar alla för gårdagen!

Sigges igår va kanon, jag hade skit roligt verkligen! Och hade de inte vart för det trevliga sällskapet och alla roliga människor så hade de inte blivit så, så tack alla för en absolut kanon kväll! Och förfesten här hemma va lika kul som vanligt, dock va de inte lika jobbigt att städa idag vilket jag är mycket glad för! Fast tycker att man iaf kunde få ett tack från folket som var här men det är väl att begära för mycket, en enda snäll person har tackat och oj som de värmer alltså. Men vad gör man...
Sen är de konstigt hur svårt de kan vara att träffa en del människor, hur kan det fortfarande vara lika jobbigt liksom? När ska det gå över..? HAHA ALDRIG.

Men idag är det iaf otroligt sjukt segt, gick upp nio eftersom ja skulle till Gark med den lille ponnyn och hoppa och ja vad säger man om honom då, han är riktigt ful och jävlig ponny :P Men det kanske blir ordning på den också. Jag tycker om honom iaf!
Tänkte jag skulle lägga mej i min säng och titta på en film och typ dööö lite för ja är så trött nu så vet knappt vad som är fram och bak på mej själv.
Puss

/linnsanyouknow
What do you do when the one thing you live for leaves you?

22 september - Tänk vad lite skratt gör en glad.

Har precis kommit hem från Sjötofta och träffat flickorna + en jannesson. Haha satte oss på det gamla vanliga stället och började prata om allt sjukt vi gjort i våra dagar, på fester, trajet, ja även nyktert. Asså så mycke jag har skrattat ikväll, det är helt sjukt ;D Sen har jag gjort mina egna dagar lättare, jo eller egentligen är ja både arg och glad. Glad för att Rammstein ska komma till Sverige och spela och även släpper ett nytt album den 16e oktober. Ja jag ska köpa det! Har man alla andra måste man även ha detta. Jo sen är det den arga delen, de släppte biljetterna igår på ticnet, klockan 9.00. Jag visste att de va något jag skulle göra för att gå upp tidigt på morgonen, men som sagt så glömde jag av de, riktigt arg blev jag när ja väl kom på de. Visade sig att biljetterna tog slut på typ en halvtimme. Suck säger jag men biljett ska jag ha och en biljett ska jag köpa så får kolla runt på blocket nu (: Har man väntat i tre år så ska man bara gå. Missade förra så denna ska jag bara inte missa!
Jag och erica har iaf lagat världens godaste mat idag, eller iaf det godaste jag ätit på länge (: Men nu börjar klockan ticka iväg och jag ska upp tidigt imorn, veterinären kallar! Filmkväll imorn. Yes, alltid lika trevligt.

Tänkte även bjuda på en vacker party bild, för jag börjar bli taggad till Rosenström på lördag. :*

Hej fyllekajor!

/linnsanyouknow
When you can live forever, what do you live for?

20 september - Jag tänker, alltså är jag.

Helgerna går alldeles för snabbt nu för tiden, eller det gör egentligen veckorna också men de senaste helgerna har bestått av alldeles för lite sömn. Brukar de inte vara tvärtom, att man ska vila ut sig på helgerna? Jaa ja, för tusan har haft så mycket att göra denna veckan så håller knappt reda på vilket som är vecka eller helg :P Knasigt alltså. Igår åkte jag och Db mest runt lite överallt och hälsade på våra kära vänner, och det är såhär! Jag har saknat den kvinnan! Ojoj. Slutligen kom vi till vad jag tror måste vara årets fjortisfest, japp jag har stämplat den till det iaf. Kändes som man gick och kollade ner på varenda jävel. Men dom blir väl också vuxna med tiden, hoppas man ju iaf.
Sen är det väl så att tiden läker alla sår? Jag kan inte göra annat än hoppas att de gör de, hur lång är den tiden förresten? Fast har ju kommit en bit på vägen, goo Linnsan! De senaste veckorna har vart de bästa på länge och hade jag önskat en sak hade det alltid varit såhär. Usch vilken hemsk människa jag är som säger så men det är ju så. Är ganska glad, dock vet jag, hahahaha jag får utbrott ibland, men wtf det får människor leva med.

Imorn är det mycket på schemat vill jag lova, rida båda ponnyerna, åka och träna, MÅLA färdigt!, långpromenad med den galne hunden + jag ska städa här hemma (måste ha mina skor nu alltså)!!! För min far är snäll!
Men nej nu är jag så otroligt trött så nu ska ja slänga på en film och sova!
Puuuss på dom jag tycker om (:

/linnsanyouknow
Every night is another story.

16 september - Går de ta tillbaka tiden 1 år eller så?

Skulle vara otroligt skönt att göra de faktist. Ett år sedan, 16 september 2008, precis kommit hem från Usa, skolan va inte så jobbig (måste erkänna att trean va ett ganska soft år), allt gick framåt, det var inte så komplicerat för ett år sedan. Vad hände egentligen? Hm jo jag har egentligen svar på de men har ingen större lust att dela de med folk. På ett sätt har det här varit den värsta sommaren i hela mitt liv, en hel trygghet som byggts upp rasade dagen då man tog studenten. Min trygghet kommer komma tillbaka den dagen då jag vet exakt vad jag tänker göra i framtiden, för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra och ja det är fortfarande sjukt frustrerande. Min hjärna går på högvarv hela tiden! Gosh.

Jo men dagarna i Halmstad har vart bra ;D Mycket bra! Att bara komma bort ett par nätter är så skönt. Men att vara i Halmstad staden innebär mycket klädesinköp, tack för den. Så nu är min garderob helt full och då är det ändå gamla kläder kvar som tyvärr ligger på golvet just nu, åh mitt nystädade rum finns inte skymten av längre! Får helt enkelt ta tag i detta imorn för jag är faktist väldigt trött just nu.

Och jag saknar db! Måste se henne i helgen. Puss & godnatt!

/linnsanyouknow
We never cry for love - we're superheroes.

14 september - Vidare mot Halmstad.

Japp åker alldeles strax till Halmstad, känner att ja måste iväg ett par nätter för min käre far har tydligen vaknat på fel sida så jag gör ju ingenting på dagarna, nä juste de gör ja ju inte ne. Så nu får han se hur det är när jag verkligen inte är hemma och gör något.
Och jag har typ pressat One tree hill både igår kväll och idag på morgonen, haha och igår vart ja ju så trött eftersom jag bara sov typ två timmar natten mellan lördag och söndag för frida körde ju rally igår så skulle dit och hjälpa till i serveringen, så jag va så himla känslosam och grät för minsta lilla sak vare sig de va nått lyckligt eller sorgligt. Ja jösses men det är tydligen bra att jag visar känslor och släpper ut allt inom mej, ja vad vet jag det återstår att se helt enkelt.

Idag har jag dessutom förlorat en av mina bästa vänner för jag insåg att vi inte längre är bästa vänner. I vänskap och kärlek och förmodligen allt annat handlar de om att både ge och ta annars fungerar de inte. Det va de jag insåg idag att det är inte så mellan oss, så är ledsen för detta men jag tänker inte lägga ner tid på något som jag inte får ut nånting av ändå. Att det hela tiden ska vara på dina villkor börjar bli lite tröttsamt.

Nog om de, nu ska jag packa färdigt och sen åka så jag liksom kommer fram nån gång. Ses people :*

/linnsanyouknow
Hate is safer than love.

12 september - Träningsvärk, nej tack!

Överlevde ännu en 11 september, otroligt nog. Men de va nära ögat där i natt. Har aldrig gillat grävlingar så mycke, speciellt inte när man försöker att INTE köra på dom. Jävla nötter till djur. Fula är dom också! Och jag försöker just nu hålla mej levande tillsammans med min extrema träningsvärk, jösses så ont de kan göra. Micke sa att min ponny va ringrostig, jo tack det är jag med faktist. Dessa musklerna va väldigt otränade kan ja ju bara konstatera. Så nu ska Linnsan gå på hårdträning. Får se hur detta går, men ja har gett mej fan på att klara de så då gör ja de! ;D

Men nu väntar ja på Erica så ska vi ut på äventyr typ, och imorn ska ja vara med och hjälpa till på rallyt som frida ska köra i. Heja mej!

/linnsanyouknow


We never cry for love.


6 september - full och galen, det är grejer!

Ja exakt vad jag blev igår, lite väl bra i gasen vart ja ja nog måste ja säga. Har därför sån sjuk ångest idag. Ska nu därför ta de lugnt ett tag tycker ja själv, de tycker min kropp också. Morgonen va ju liksom, hej hopp mår illa tar mej till toan, sätter mej där för säkerhets skull, somnar på golvet och vaknar två timmar senare, ja varmt va de iaf. Men herregud, vad håller ja på med? Det jag minns från igår va iaf as kul, tills jag blev förbannad och ja när ja blir förbannad kommer de så mycke känslor på samma gång. Efter de är de väldigt suddigt må jag säga! Aja nu ser jag väl framåt istället. Den här knasiga fyllan har iaf fått mej att inse att ja måste ordna upp lite saker så ska ringa och försöka fixa lite imorn. Kalas, nooot.
Imorn ska jag klippa mej, jag hoppas de blir som jag tänkt mej. Annars blir jag ledsen nu när ja ska klippa av mej håret och allt. Kommer säkert ha ångest för de imorn med då. Jaa ja de växer ju ut igen, dock inte lika snabbt som när man klipper av de :S Hjälp!

Nu ska jag lägga mej i sängen och titta på film igen, för det är de ja är bäst på idag!
PUSS

/linnsanyouknow
Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss.

5 september - Kärlek till One tree hill.

Fredagskvällen spenderade vi hos Jossan med tacos och mums, så hon passade ju då på att fixa min design på bloggen. Så tack ännu en gång till mitt lilla hjärta! Nystart i livet kräver en del förändringar här och var, denna gången blev bloggen utsatt ;D Så dagen består av att städa, måla, träna typ och ska inte glömma oth, ah sen blir de ju antingen parken eller sigges ikväll med. En sak som känns konstigt nu när man inte går i skolan är typ,  ah man rabblar upp allt man gör utom att plugga, inte för att jag saknar att plugga men det känns lite tomt! Man kanske ska börja plugga på sitt eget sätt, ne fy vad säger jag! Sen är jag lite halvt sur på spotify just nu, de har ju inte de bra låtarna med Volbeat, vad är det liksom? Och då är det liksom inga av dom riktigt bra. Det är tur att de har Kings of leon, annars hade jag brutit ihop på riktigt. Igår på vägen hem satt ju jag och erica och lyssnade på Closer och så kom ämnet sångarens röst upp, Åh herregud va den gör så de rycker i tårna. Makalöst!

Nej nu ska jag ta tag i den här dagen lite och tagga inför kvällen, förfest at my place! Wooho.

/linnsanyouknow
Be careful not to become so heavenly that you are useless on earth.

3 september - säg hej till mitt rastlösa liv!

Jag är så sjukt rastlös nu om dagarna så det är helt sanslöst. Jag blir nog galen snart, att sova till hm hur länge som helst på dagarna är inte hälsosamt nånstans. Så för min egen skull ska jag börja ställa mobilen på väckning, men sen är jag ju sån att nej egentligen behöver ja ju inte gå upp och då somnar ja ju om. Jaa ja jag får väl försöka ta tag i detta nu.
Anders har ju faktist satt mej i lite arbete iaf, MÅLA! Det funkar liksom, jag har ju något att göra. Dessutom ska jag ringa min hopptränare nu snart så ska jag börja hoppträna med scotland igen. Det ser jag fram emot (:

Imorn åker mamma till Spanien, vilket jag tycker är otroligt skönt. En hel månad med pappa kommer vara som att bo i himmelriket. Dessutom blir de parken i helgen, tänk att jag blir med tvingad på de. Men vad gör man inte för en del människor, FÖRFEST AT MY PLACE!

Ge mej Fredag, för då ska vi dessutom på knytkalas hos mitt lilla hjärta Jossan. MMM TACOS är underbart.

På tal om tacos och mat så har jag inte ätit idag så nu ska laga mat sen åker jag till Frida.

/linnsanyouknow
To touch is to heal, to hurt is to steel.

RSS 2.0