Terapi-Jossan.

Jossankvällar är nog det bästa jag vet. Den kvinnan asså,
hon förstår mej så himla bra. Här behöver ingenting upprepas eller argumenteras
nej för min Jossan hon är verkligen bäst på alla sätt och vis.


/linnsanyouknow

Klädrensning!

Det är minsann vad jag pysslade med nästan hela dagen. Har resnat ut båda min garderober och vet ni det är fortfarande fullt. Den lilla detaljen är att nu ligger det inte kläder på golvet, så visst de kom något gott ur det också. Jag behöver ju knappast mer kläder på ett tag iaf, men ett par skor till klickade jag minsann hem till mej själv igår. Det kan man bara inte ha för mycket av.
Terrängträning med Scotland blev de också såhär på kvällskvisten och det var helt fantastiskt. Jag har en helt underbar ponny som gör det mesta jag ber honom om och jag bara känner hur lycklig han blir när han får gå på terrängbanan och det måste jag säga att jag blir också väldigt lycklig av det. Det är nog det roligaste som finns! Dessutom var johanna med och fotade också så hoppas på någon fin bild iaf som jag då absolut kommer lägga ut.

/linnsanyouknow

?

Vissa saker är bara för bra för att vara sant va?
De ante mej...


/linnsanyouknow

My heart is just too dark to care.

Jag älskar den här låten!



/linnsanyouknow

det var då, som nu, till sist, för alltid

Här går humöret upp och ner som om någon hoppar studsmatta i skallen på mej och det är fan inte att leka med. Min vän Jossan pratar om obalans, det är nog precis vad jag också har.
Det är just nu obalans i hela hjärnkontoret, dock är jag lite lättad över att jag har hittat en som kanske förstår sig på Scotland så som jag gör. Så om det blir som jag vill nu så flyttar han till Helsingborg framåt. Jag kommer få en sjuk separationsångest från den hästen. Fy så jag kommer sakna honom! :'(

Btw så säger jag också tack till db för min nya header, jag lyckades till och med få dit den själv, jag tror fan att jag är bäst. (och nu hoppar någon fruktansvärt intensivt på den stackars studsmattan) Så nu ska jag inte förvirra er längre.

/linnsanyouknow

Hate Is Safer Than Love.

Känner mej liten och hjälplös som fan,
mitt lilla hjärta är fruktansvärt skadligt.
Fattar lika mycket som ni gör,
det vill säga ingenting då.

/linnsanyouknow

Tröstshopping.

För dra åt helvete vilken äcklig dag jag har haft!
Därför åkte jag till Jönköping till Charlies eftersom de är rea där hela helgen.
Asså va, jag åkte för att köpa nya ridbyxor och jacka men vad kom jag hem med?
Jo dom här bara sååå fina skorna. Dom gjorde mej glad för en liten stund.


Idag är jag bara ledsen, arg och besviken, på en och samma gång
och vet ni det är frustrerande.
Min Lil' Miim är dock bra.
Ska åka och träffa snälla och rara peeps nu så jag blir på bättre humör.

/linnsanyouknow

Dooown.

Är småtrött, irriterad på allmänheten och ja därför har jag inget vettigt att tillägga för den här dagen, jo förresten, Trollspö har fått fång :( Stackars lilla ponnyn.

Lovade ju dock några söta bilder från helgen men datorn är fucked up så den vill liksom inte lägga till några bilder, dålig dag som sagt för mer än bara mej tydligen.

/linnsanyouknow

Sveriges undergång.

Det här valet kunde man ju stoppa upp i rumpan på nån. Fucking seriöst. Jag kommer dessutom aldrig få nått jobb, min undergång är också mycket nära.
Vad har hänt med vårt vackra land?
Pinsamt, dessutom är alla poltiker äckliga, dryga och patetiska.
Gift er aldrig med en politiker människor, man lär ju bli hjärntvättad.

/linnsanyouknow

Hallå, yes!

Rubriken är endast tillägnad min vän Samuel! ;D
Och jag tycker de flesta människor kan låta mej vara resten av veckan. Tack.
Bra kväll igår med underbara vänner, bilder får ni senare.

/linnsanyouknow

Äntligen alkohol.

För den här lördagen har jag sett fram emot sååå länge nu. Äntligen ska jag förtära lite alkohol, namnamnam. Jag är pepp som fan och Erica kommer förhoppningsvis hit snart, om jag nu inte smittat ner henne alltför mycket av min tidsoptimism, rackans! Passar också på att utbringa en skål och grattis till mina vänner Jossan och Frida lilla, som fyller 20 -och 18 år idag. Fantastiskt!






Delar med mej av mitt underbart härliga humör ja får av peppmusik som detta ;D

/linnsanyouknow

Skrivihop.nu

Den mest smarta sida som startats. Synd bara att det inte är fler människor där ute i vårat avlånga land som förstår betydelsen med skiten. För jag tror seriöst att det mest störande som finns är dessa oändliga särskrivningar som förekommer ymnigt i hela Sverige!
Och politik kan man utrota, hur roligt är det egentligen på en skala? Jag fattar liksom ingenting och på söndag ska jag tydligen rösta på något av dessa skitparti som sedan bara ska leka lite mäktigare än alla andra. Nej tack, jag tror inte det. Jag hörde idag (lite sent kanske) att det är första året de får göra reklam i tv dessutom, det blir jag inte heller klokare på eftersom de säger nästan samma saker. Ja förutom Sverigedemokraterna då, har ni sett deras ocensurerade film btw? Gjorde det idag och jag förstog inte riktigt va syftet var med den.
Tyvärr blir jag inte klokare av att vrida runt det här i ett inlägg så ska nog vrida runt det i mina drömmar istället och se om jag vaknar upp klokare imorn.

/linnsanyouknow

Ångest aight... :(


Min babe är ute på annons. Folk skriver mejl så in i helvete.
Det här mår jag riktigt dåligt över. Men jag hoppas jag gör
vad som är bäst för min pojke.

/linnsanyouknow

Ursäkta mej.

För mitt lilla uppehåll från skrivandet men jag har inte haft tid, för jag har umgåtts med min käre man i några dagar. Men nu behövde jag liksom åka hem och umgås med min säng ett par dagar istället. Tror jag håller på att bli sjuk dessutom och nej det är ingen förkylning som alla andra pratar om. Nej mina vänner jag har blivit en sån jävla mjukis, typ kärleksfull. Vad i helvete... Sjuk som sagt!
Efter imorn börjar mitt nya liv, först ska jag bara äta en B&Js till och åka och äta på Bambu med Sarah. Sen tar jag mej i kragen och drar allt jag har, nästan.

/linnsanyouknow

<3



/linnsanyouknow

Överlevde bilbesiktning ;D

Vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Hujeda mej! Men jag lyckades ta min lilla pärla dit och hem helskinad. Duktiga lilla bilen!
Jag har blivit morgonmänniska dessutom. Trodde jag aldrig om mej själv, helt plötsligt är jag uppe och studsar vi si sådär 8-9 på morgonen. Har ju typ aldrig hänt förut. Men dagarna blir ju mycket längre då har jag kommit på. Har hunnit med allt möjligt idag. Jag är så jävla bra.
Sarah och Frida har iaf bjudit mej på äppelkaka nu vilket jag inte har tänkt missa.
So long!

/linnsanyouknow

Bella Bus-bebis

Tanken är ju att min fina Bella ska betäckas nästa år igen va och jag har verkligen haft ångest över detta redan. Jag menar egentligen skulle vi gjort de i år men så kände vi inte riktigt för de, vi har nog med hästar ändå. Men nu är det såhär då att jag har hittat årets finaste hingst som bara måste bli nästa Bella Bus-bebis pappa. ;D
Haha detta kan tänkas vara ointressant för många men jag tror jag älskar det här med avel.


Så låt mej presentera Miclas Aristocrat, 4 år, stor D-ponny.
Sjuuuukt fint steg och en stam som slår det mesta.

De kan liksom inte bli bättre än såhär. Jag vill ha 2012 nu!
De två små prickiga har vi inte valt hingstar till än dock men jag spanar vet ni!

/linnsanyouknow

Remember me as a time of day.

Helgen vart lite smått stressig (läs dessutom att jag sovit väldigt lite). Igår kväll stendäckade jag, vilket inte var riktigt meningen men så trött har jag nog inte vart på länge.
Och bara för att jag va på gark igår på tävlingarna blir jag sååå sjukt sugen på att skaffa stor häst nu på dirr men nej det kan ja ju inte... Men Scotland va duktig idag, asså den ponnyn får mej verkligen att le. En ponny med så mycket vilja och utstrålning är verkligen något utöver det vanliga.
Men häxan här hemma är sur idag, något fruktansvärt. Så däför lämnar jag huset ikväll.


<3

/linnsanyouknow

Hi gorgeous!

Jag älskar Halmstad!
Att bränna 1000 kronor på en timme i denna underbara stad är hur enkelt som helst.
Men jag är inte ledsen över de, faktist fruktansvärt nöjd. Jag va lite orolig över om ja skulle få ångest men känner just nu ingenting. Lite dumt att jag inte hittade någon jacka bara, tuuuuusingen!
Torsdagsmys ikväll med B&J's, muuuuumma!

/linnsanyouknow

Destination Halmstad

Springer just nu runt som en yr höna och försöker packa. Har dock packat för typ en månad framåt, skulle ja inte bara stanna ett par dagar..? Tror ja ska tänka om här lite va.
Jag saknar Erica i massor. Därför blir de nu då Halmstad ett par dagar. Vet ni att det är omöjligt att hålla i pengarna i den staden? Det vet jag... Fruktansvärt omöjligt. Men det är ju såhär att hösten har kommit, höstkläder också och jag tycker om kläder därför tycker jag att jag får göra åt lite pengar. Skitbra.
Så efter det här smarta uttalandet ska jag snart röra på mej, vi hörs mina vänner,

(:


/linnsanyouknow

RSS 2.0