31 augusti - That's just the way it is

Idag när jag va ute och red var det en sak som slog mej, Jag är gammal. Jag får inte tävla ponny mer och så när någon frågar, ja tävlar du med dina hästar? Nej jag är för gammal. Det låter sjukt som fan! Asså jag ska inte börja grubbla över sånt här men det låter faktist som man är typ mega gammal fast egentligen är ja väl inte de?
Äsch,

har lämnat in min jobbansökan till Langley idag, tycker det blev riktigt bra. Får se vad dom tycker nu då (:

Och jag har verkligen kärat ner mej i One tree hill och asså mer än förut och då är det asså totalt helt nerkärad, kan inte sluta titta på skiten. Eller jag får ju inte kalla de skiten för det är ju totalt bäst.

Imorn tänkte jag faktist ta vara på tiden lite mer än jag gjort idag, ska göra lite nytta så ja kan få mina älskade skor som jag suktat efter så länge. Me like! Ska även träffa lite flickor imorn på kvällen med tacos och grejor, "Knytkalas" kallas de visst. Blir många sånna denna veckan ;D Men jag tänker inte klaga.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla mer Oth, underbart!

/linnsanyouknow
How will you feel when there's no one?

28 augusti - And it's coming closer.

Always love med Nada Surf är en helt underbar låt (:

Sitter här hemma i min ensamhet och jag vill lova att det är otroligt skönt. Har lekt med Frida idag och igår kväll och vi hade ju faktist ganska trevligt igår med vackra stämmor av katter där bak i bilen, ja ibland blir man rädd va de galna kvinnorna hittar på men jag gillar de! Galenhet är super. En lättnad slängde sig ju faktist över mej idag för jag har tagit itu med ett av mina problem som har bekymrat mej en längre tid, vissa människor älskar man mer än andra, tänk att vi verkligen satt i två och en halv timme och pratade om vad som har hänt i våra liv under 6 veckor. Unbelievable! Vissa saker börjar falla på plats mer än andra men inget kommer bli som det var förut och det gör mej lite nedstämd, hm besviken, orolig, jaa också lite lättnad har kommit fram fast jag vet inte varför.

Imorn är det sigges som gäller och jag ska vara långt ifrån den här världen, förfest här med kubb och grillning, kan bli spännande som tusan!

Nu ska jag faktist pallra mej i säng för jo juste, igår köpte jag ett nytt ljudkort till min dator så nu kan ja äntligen kolla på film igen MED LJUD. Inte att leka med alls så nu ska jag fortsätta pressa One tree hill tills jag somnar (: Natti älskade människor.

/linnsanyouknow
Hate will get you everytime.

26 augusti - Jag är en aggressiv bilförare!

Och jag får faktist vara det, för det finns så jävla många nötter där ute som inte borde få ha körkort alltså. Skulle köra hem idag från min moster eftersom jag har vart otroligt duktig och vart och städat hos dom idag. Brum brum körde ja där på en HUVUDLED i atorp, körde en jävel ut från ett stopptecken, ah jo hon hade ju stannat och tittat åt ett håll men den idioten glömde titta åt andra hållet. Sen när hon såg att ja kom där fortsatte hon köra ut, hon stannade ju inte direkt. Alltså det är sånna här människor som gör mej irriterad på riktigt. Så nej mina kära vänner, klaga inte på min aggressiva bilstil för den får jag faktist ha! Och där med basta.

Red ner till sjön med Scotland innan, asså han är ju så mesig så det är skrattretande :P Ja vågorna plaskar så farligt va, men i kom han till slut och jaa kallt va de minsann!
Ensam hemma hela helgen, för en gångs skull kan ja komma hem och veta att jag kan vara hemma. Det känns ju bra. Hmpf.

Nej nu ska ja se ifall den galna kvinna på gäddvägen vill umgås med mej lite ikväll!

/linnsanyouknow
Whatever it was, I'm sorry for not being myself.

25 augusti - The hjärta och smärta.

Klockan är elva på kvällen och jag är dödstrött ! Vad hände där liksom? Vaknade dock kanske tidigare än vanligt men nej detta va udda för min del, haha och bäst idag när Lina ringer och väcker mej för att fråga vad man gör på arbetsförmedlingen. xD Lilla flicka. Man söker absolut inte jobb iaf. Och jag har liksom beslutsångest just nu, inget ovanligt så men nej att handla kläder med bara en viss summa pengar är det jobbigaste som finns. Blir tokig va! Tränade också med Scotland idag, åh min duktiga lilla pojk vad han är rolig. Asså nej den kan man aldrig vara arg på. Gick verkligen skitbra, vi börjar komma igång igen nu! WHOOOP!
Satt barmvakt igår, lika trevligt som vanligt.

Dock håller jag mej fortfarande hemifrån, hej befrielse. Att en del är duktigare än andra på att såra folk de visste ja men nu har de gått över gränsen på riktigt. Äckliga människa...

I try to be all that you need
Try to not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

Nähe om men kanske skulle sova lite, ska ju faktist upp en sväng och jobba imorn, eller när jag tänker efter har jag en massa ärenden, jaa ja de fixar jag!
Förlåt.

/linnsanyouknow

I'm seconds away from breaking apart.

23 augusti - Isn't it ironic?

Förfesten med kräftskiva, tacos, alkohol med mera blev lyckat som fan, dock blev jag kanske lite väl borta igår. Men vill ändå tacka alla för en toppenkväll!

Måste också få säga lite förlåt, ibland vet ja inte riktigt vad det tar åt mej själv. Har skjutit upp alla problem och sen kommer allting ifatt mej på en och samma gång. Det slår tyvärr slint i skallen på mej då. Men jag försöker bara göra rätt och då blir det fel, så jag har bestämt att jag ska sluta försöka ställa saker till rätta. Det får ta den tid det tar eller så är det bara att skita i skiten!

Jo sen är det så att jag ska försöka få ett jobb fort som fan för då kommer jag flytta hemifrån direkt på en gång. är det! Jag ser fram emot de iaf.

Aja ska sätta mej framför tvn nu, har inte mått bra alls idag alltså. Med tröjan ut och in och byxorna bak och fram när man vaknar visar vilken hård kväll de va! :*

/linnsanyouknow
Oh, how quickly life can turn around.

21 augusti - People always leave.

Egentligen vet ja inte vad jag ska skirva eller hur jag ska uttrycka mej om allt som hänt under veckan. Tänker hålla mej hemifrån så mycket som möjligt om jag inte då är själv hemma. Känns lite tungt, jobbigt och så på alla sätt och vis när jag inte har en aning om hur de kommer sluta eller egentligen har ja ingen aning om vad jag ska göra över huvudtaget. Hem vill jag inte iaf och hem ska jag inte. Jag har fått otroligt dåligt självförtroende.. Tack för den! 

Nu är det så att ja kan inte ens uttrycka allt jag har inom mej nu och då är det illa. Jag vill bara säga förlåt , förlåt, förlåt men de finns anledningar till allt tokigt jag gör nu...

/linnsanyouknow

But could you walk and talk at the same time?

16 augusti - Tack lilla hjärtat.

Jobbiga söndagen smög sig på idag, väldigt lättirriterad på folk idag. Don't mess with me today folks! ;P Men Jossan räddade nog mitt liv tror ja, va hos henne i större delen av dagen igår och med fest och skratt som krydda blir det toppen. Träffade nytt folk, vilket var skönt som tusan. Inte för att ja inte vill träffa mina andra vänner, bara det att jag behöver lite omväxling kanske. Kul va de iaf, och btw jag äger på Guitar Hero! Haha
Det är otroligt tråkigt att gå runt hemma hela dagarna. Jag vill genomföra min lilla plan nu men jag vågar inte... Ge mej styrka!

Och när man sitter såhär och funderar lite så saknar man en del människor man inte träffat på länge. Det är synd det som hänt men jag är inte den som ger mej, nej faktist så är jag den mest envisa människa som stått i ett par skor. Och jag tänker inte vara den som hör av mej för det du gjorde, asså jag trodde aldrig att du skulle göra nått sånt. Det fanns inte hos mej, men de gjorde du och det har tagit hårt. Men jag saknar dej.

Åååh Paramore - Misery business - kärlek till den (:

/linnsanyouknow
Do you know you're unlike any other?

12 aug - Please, say you forgive

Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?, gaah längesen ja lyssnade på den, längesen jag lyssnade på rammstein över huvudtaget. Haha men det har jag gjort väldigt mycket nu, det tycker jag om! Gammal kärlek är bra (:

Va på speedway igår, de va otroligt kul, även fast vissa andra inte tyckte de. Åkte iaf hem efteråt, själv, en ensam kväll på hm vet inte hur länge. De va ganska avkopplande, iaf senare när de andra här hemma äntligen gick och la sig. Jag fick andas ut! yeeay.
Och jag har så sjukt ont i magen nu för tiden, vet ju inte vart jag ska ta vägen när det gör så ont, magkatarr igen? Det hoppas ja dock inte, ska till sjukan nu snart så fort som möjligt iaf. Ta mer prover? Känns inte så lockande... Hjälp!
Nu ska jag iaf ut i stallet och ta in min galne ponny och åka iväg och träna (:

PUSS

/linnsanyouknow


I remember a time I believe was fine.



8 augusti - I tried to read between the lines.

Måste bara få blogga lite snabbt idag ;D Har vart otroligt duktig idag och vart och handlat och donat, sedan åkte jag och Lina till sjön med gummibåten och paddlade ut till sjöss. Att ligga där och steka va riktigt härligt faktist. Lite färg hann man få. Ikväll bär det av till, ah vem vet egentligen. Mycket idéer nu så får se vart vi hamnar.

Igår tog vi med oss Josse och Erica och åt på Chili thai, mm mums va gott de va men jösses så mätt jag blev. Sen blir jag så ledsen och besviken på vissa människor. Det finns något som heter att vara tacksam men nej en del tycker väl det är överskattat men nu är det så att jag minns ganska bra och sånna här saker sätter sig fast ganska länge och nej jag tänker inte glömma hur jävla dåligt vissa beter sig. Måste vara jobbigt att försöka vara en annan människa med andra människor. Men förresten jag ska inte lägga mej i.

Nu ska jag iaf fortsätta göra mej iordning för om 45 minuter kommer Lina och hämtar mej (: Bye fuckers!

/linnsanyouknow
Your eyes are the brightest of all the colors.

6 augusti - Grattis kvinna (:

Måste börja med att säga grattis till min lilla kvinna erica, äntligen är hon arton, vet ni vilken lättnad det är för mej, nej antagligen inte. Nu får hon springa sina små ärenden själv,  slita ut sitt eget leg istället för mitt och snart kanske jag slipper köra runt på henne också. Ja vet ni, det känns som himmelriket vill jag lova. Men körkortet har hon dock inte i handen än... Men sen när det kommer då ska hon jävlar få köra på mej! Haha

Iaf så är vi precis hemkomna från borås, vi va ju tvugna att kolla läget eftersom de är typ ah speciella händelser där på torsdagar som gör att det är väldigt mycket folk ute. Hujeda mej. Träffade ju även erica då som inte va lite på lyset. Hon va taggad till tusen. Jösses den kvinnan! Körde hem kvinnorna som var med mej och klart när jag kör själv där på vägen hem från sjötofta kör jag på en hare :( Ja en liten tår i ögat fick jag allt. Bert blev stendöd för jag körde verkligen rätt på honom.. Aja inget att göra åt alltså.

Åh måste även berätta att jag höll på att flyga av min lilla treåring idag när jag för första gången skulle galoppera på henne. Haha hon bara stack och började bocka och jag klamrade mej fast och satt bara och skrattade, nått fel är det nog på mej va.. Men jag tyckte det va roligt ;D Älskar dessa unghästar!

Men nu är klockan alldeles för mycket och jag har verkligen vänt på dygnet något så fruktansvärt och det får jag allt ta och göra något åt. Night!

/linnsanyouknow
Now, I'm a stranger in your eyes.

5 augusti - I'm holding on to all I think is safe.

Kalla mej falsk, bara gör de, snacka skit, bara gör de för det vet jag ju att ni gör. Men ärligt talat finns det så mycket annat som är viktigare för mej att bry mej om och det gör jag nu. Ni har behandlat mej som skit och det ni har gjort, ehm det gör man verkligen inte så tack och hej, och ni behöver aldrig mer höra av er igen!

Även denna dag har jag ju vart otroligt duktig, ridit scotland och han är ju rolig den ponnyn, vi mötte liksom en röd moppe fara i skogen idag, han tyckte de va lite väl oväntat och vände hemåt på en femöring. Men starka linnsan satte minsann emot med de krafterna i armarna som finns kvar och han fick snällt vända tillbaka :) Han är rolig min ponny och jag tycker om honom! Min stora irländska kärlek. Städade även en del av huset idag och ja det behövdes, ska den andra delen imorn, jag ska aldrig skaffa större än ett hus eller lägenhet som är enplanigt, det är ett som är säkert. Sen när jag inte hade något att göra åkte jag och hälsade på lilla frida i ss. Jag blir glad av den lilla flickan för hon är då alltid glad. Jo vi fick lite tråkigt och tänkte att vi gör något helt oväntat, vad gör vi om vi inte åker till Ullared? Som vi faktist gjorde, hittade lite smått och gott iaf. Det gillar jag! Men det gör dock inte mina föräldrar, nej aldrig gör man något bra, det är tacken!

Nej eftersom jag har en sådan hemsk huvudvärk ska jag nu faktist krypa ner i min varma sköna goa säng.
GODNATT
/linnsanyouknow


We were one, we were all, we were the only.

4 augusti - Sömnpratare AHA!

Ja, jag har börjat prata i sömnen nått så fruktansvärt, det är ju helt sjukt va. Men det är tur att man kan roa andra omedvetet ;D
Sigges i lördags va riktigt sjukt kul, träffade så otroligt mycket folk som jag inte träffat på typ jättelänge. Hade en riktigt rolig kväll så tack alla som gjorde den till den kvällen det blev.
Idag har jag iaf vart otroligt duktig, ridit två hästar, vart på arbetsförmedlingen och vart och simmat. Jösses vilken dag, jag kommer iaf sova gott i natt ;D
Nähe det var väl allt för idag, funderar på att dra iväg en sväng till sjötofta men får se vart kvällen bär mej,

PUSS PÅ DET

/linnsanyouknow
It seems I found the road to nowhere

RSS 2.0