åååh min fina försenade julklapp :D

kolla vad som kom med posten till mej idag,



tack jeppe och agnetha för denna fina julklapp till en ännu finare häst.


veckans låt.

riktigt skön och härlig låt!
mmmmmm!





löshoppning

löshoppade hästarna igår och tänkte dela med mej av ett par klipp med ponnyerna.
ursäkta kvalitén bara, mobilen ha ju inte världens bästa kamera.



första gången Iza löshoppades, duktig ponny (:




Här ligger det på 120 cm och bella ser ut som en katt ;D



katastroooooof

gårdagen va katastrofal, helt seriöst. parken är numera hatad av mej, att stå i kö i typ en timme när man har förköp är fan inte okej! dessutom fick man ju ingen luft bara för att folk tryckte på så in i helvete. trodde slutet var nära där ett tag. när man väl kom in va de folk överallt och de va bara trångt och äckligt. sen slutade det med att erica (av misstag givetvis) råkade slå ut en bit av min framtand. ser fruktansvärt gulligt ut! jag bara såg hur pengar bara försvann där alltså... så efter de åkte jag hem, då gav upp ! hade nattmys med mimmi istället, somnade fem, härliga saker. idag känns de att man lever iaf.


so this is christmas.

GOD JUL ALLIHOP.




dan före dopparedagen

vet ni vad jag hatar mest av allt? redigt slöööa människor som är usla bilförare som är ute och kör i julrushen. totalt värdelöst alltså! men nog om det, idag har jag vart på julbord med pappas jobb och fick presenter, innehöll massor med mat. inte helt fel faktist. igår blev det ju då jönköping, hittade de sista julklapparna och en julklapp till mej själv, det är jag värd! blev dessutom ett bra avslut i den stora staden med en bio, sherlock holmes. tycker faktist den va riktigt bra. tycker det är lite jobbigt att hänga med i dom filmerna bara, han är ju så himla smart, jobbigt läge liksom. nu ska jag hålla grabbarna sällskap när dom spelar bingolotto, (sjukt) och ladda upp inför morgondagen.


suuurprise

lovade ju en liten överraskning idag,
jag och jimmy har ju då skaffat hund, en rottispojke på 15 månader. ja vad hände där. vi tog över honom av en som inte hann med honom och jimmy har ju tjatat länge att han vill ha hund. egentligen vill ju jag ha en tik men men vi får väl se hur de går.
därför presenterar jag nu Zack för er där ute




no hard feelings

"låt oss alla denna jul stoppa en mistel i bakfickan så att alla som har problem med oss kan kyssa oss i röven."
det absolut bästa jag läst i år!

har jobbat kväll idag och har slått mej ner i soffan för att varva ner lite, nu har jag äntligen julledigt jag också. skööönt, nu kan julafton bara komma för jag är redo. eller ja nästan. har ju ett par julklappar kvar men det fixar jag imorn när jag och jimpa drar till jönköping. tar en bio på kvällen när vi ändå håller på. fina grejor. dessutom lovade ju jag en surprise men det får bli imorn för nu ska jag snart sussa sött i min sköna säng.



hard woooork

nu när jag har jobbat första skift har jag vart sååå himla trött så datorn har fått ligga åt sidan ett par dagar. quinny har fått vila, tänkte ridit hönapönan idag men näääe då kom de en massa snö. i och med att vi inte ville byta skorna förra gången hovlsagaren var hemma så fick hon inga snösulor vilket innebär mega stora styltor i hovarna vilket är läskigt att rida med och ville inte köra in till ridhuset i busvädret. igår var jag och jimmy i ullared och hittade en del bra-ha saker. har dock ett par julklappar kvar och börjar bli lite orolig att ja inte ska hitta något men det löser väl sig. dessutom har jag en liten överraskning men det får ni se imorn, nyfikna hoppas jag!

förresten, glöm inte rösta på roffe för jerringpriset HÄR.




knytkalas

har haft tre kära vänner på besök ikväll, ätit god mat och spelat spel. fina grejor de där.
hoppningen gick suuuper igår med alla hästarna och jag satt kvar, med nöd och näppe ett par gånger. det är ju dumt att säga att quinny inte använder bakbenen i alla fall. hon höll på att hoppa mej ur sadeln flera gånger, tokig häst. egentligen hade ja tänkt filma men glömde telefonen i bilen så blev inget av de.
nu ska quinny få vila ett par dagar så hon kan vila huvudet lite.

gammal goding bild på en av mina fina vänner.


When you can live forever, what do you live for?

åååh jösses så trött jag va igår, höll på att somna i bilen påväg ut till stallet efter jobbet, riktigt bra. men tog iaf med mej quinny in till ridhuset så att ja kunde rida henne ordentligt. alltså den hästen har ett humör utöver det vanliga. hon blir så sur när hon börjar bli trött och börjar sparka åt skänkeln och ha sig. men det är väl bara att rida igenom de och hoppas de släpper. ikväll ska ja in och hoppa lite med matilda och johanna. får se hur det går eftersom jag inte hoppat henne sen ja fick hem henne. känns som jag också kommer få mej en flygtur idag.
igår kväll envisades jag med att vara uppe fastän att jag va dunder trött, vet inte varför men sen när ja väl gick och la mej och låg och skrev sms somnade jag mitt i ett sms, alltså det är dumt att va så trött att man inte förstår de själv. men nu har jag sovit ut ordentligt och är piggare än nånsin så nu ska ja äta frukost och bara chilla innan jag åker till stallet.


blixtar och dunder

tror ingen missade det hemska åskovädret som hamnade över oss i natt. hade sovit dåligt redan innan de började, skitkul. jag som verkligen är mega rädd för åska också. men halv fem pallrade jag mej upp efter att ha lyssnat på åskan ett tag och jag vågade knappt gå ut till bilen när jag väl skulle åka. jimmy fick följa med ut, haha jösses. sen va de disco hela vägen till forsheda, blixtrade hela tiden. trodde seriöst att slutet var inne för mej men tänka sig så lever jag ju än. seg dag, somnade som en stock när ja kom hem sen fick jag snällt pallra mej iväg till stallet så mina fina hästar kom in och fick mat, quinny fick stå idag eftersom det blev ett ganska hårt pass igår men imorn blir det ridning igen minsann.
usch och fy nu måste ja sova, kommer bli tufft att gå upp imorn redan som det är.


lycka !

saker och ting börjar falla på plats igen. helt underbart. min lilla häst har äntligen kommit igång så det går att rida ordentligt på henne. hovarna blir snyggare för varje dag så plasten hoppas jag att jag aldrig mer behöver se igen. jobbfronten börjar komma igång igen och jag jobbar hyffsat mycket nu ändå. det är en sak som oroat mej länge, hur ska jag ha råd med häst, hyra och diverse andra saker men det tycks ha löst sig för tillfället. det är som jag alltid säger, det löser sig! det bästa av allt med hela dagen, jag och mimmi drar på KENT den 14e juli i göteborg (är planerna iaf). alltså den här dagen kan inte förstöras, inte ens av någon av alla bittra människor som finns i den här världen. ;D



kent-det finns inga ord (seg början men vad gör de när resten av låten är perfekt)



bildfix

kolla vilka grymt fina bilder det blev på bellut och matilda från i lördags.

ser ut som värsta proffsen, ja jag är allt lite stolt!


när idag blir igår

alltså det här går inte så bra för mej men jag försöker ju i alla fall :p
quinny är igångsatt och vi båda håller på att få tillbaka konditionen nu. det är sjukt hur fort man tappar kondis bara man tappar ridningen för ett år. men jag ska minsann inte ge upp. denna lilla häst gör mej så glad, redig liten piggelin ute i skogen och hon försöker göra sitt bästa hela tiden.
i helgen var det dessutom sista tävlingen för säsongen för matilda och bella, en fjärde plats i 95 cm och ett pet på sista hindret i omhoppningen i 1 meter vilket resulterade precis utanför placering, typiskt. men de va ju sjukt duktiga och matilda red som bara den.




RSS 2.0