Ullared

Har idag haft en dag i Ullared men min kära moster, underbart! Är sjukt nöjd med mina köp;
*Vår-sommarjacka i konstläder
*Svart linne/tunika (typ) :P
*Svart långarmad träningströja
*Svarta supermysiga mjukisbyxor
Och sist men inte minst en vit klocka i plast, sånna som ja älskar just nu.
Haha nu när jag kollar på detta va de ju inte mycke färg men va fan ;D Lika glad är jag för de.
Så nu medan alla flickor och pojkar där ute våldtar sigges sitter jag och myser framför tvn med massa gott godis!
Pooooss!

/linnsanyouknow

Roadtrip med fadern

Eftersom Värnamo sjukhus är mongo va jag tvungen att åka tillbaka till Motala för att kunna göra mitt återbesök angående min blå- och guldunkade arm. Så vid sju i morse bar det iväg till sjukan, lagom piggelin! Hade en mycket trevligare läkare än förra veckan iaf ;o Så inga försämringar på röntgenbilderna och därmed ingen operation, PJUUUE! Läkaren frågade till sist om man kallar en 20-åring för tjej eller kvinna. Jag tänkte att de svarar inte jag på. Blev dock kvinna till slut, är de bra tro? Styrde därefter bilen mot Skövde för att hälsa på mormor och morfar. Jag säger bara att de finns ingen som proppar i en så mycket kakor som min mormor, kändes som jag rullade fram! Ja herregud ja.
Har även köpt en ny telefon idag, Samsung S8300. Nedsatt pris till 3000, klart som fan ja skulle ha den då. Haha så nu får vi se om Samsung lyckas imponera bättre på mej än vad mina senaste Sony Ericsson har gjort. Hmpf...
Men nu ska jag sätta igång min sleeptight lista på Spotify och sen sussa! :*



Min nya skönhet!

/linnsanyouknow

Kvinnosnack

Har haft min vän Erica på besök en sväng för det är ju aldrig fel.
Igår fick jag också leka lite ridlärare åt Sophie när hon red Sunny, det va skitroligt. Kanske är det som är min passion här i livet att bli ridlärare, inte mej emot i så fall ;D
Ikväll blir de grillning med lite folk och imorn ska jag tillbaka till Motala och kolla min arm igen så den läker som den ska vilket jag hoppas på. Annars bryter jag ihop flera gånger om. Nu ska jag sova en stund och sen göra mej färdig tills ikväll, puss och godnatt ;D



Såhär såg min arm ut igår kväll, stiligt!

/linnsanyouknow

Muntergök!

Nej de kan man inte kalla mej nu iaf, folk förstår verkligen inte de här med att bryta armen och gå på smärtstillande. Jag har ont 24/7, kan inte sova på nätterna men är ändå trött hela tiden på grund av de hemska tabletterna. Så förlåt för att ja inte kan köra bil, festa och hänga med just nu men ni kan väl förstå mej också? Och att lämna mej ensam och så är ju också hemskt vänligt, känner mej otroligt omtyckt. Så förlåt för att jag kanske inte är den mest muntra och roligaste personen att umgås med just nu men det är fan inte lätt.... Så nu har jag fått gnälla lite och tycka synd om mej själv.
Dock gjorde Bella mej munter idag, blir så glad av att träffa henne. Älskar min Busponny.

Tack för mej, nu ska jag sova (eller försöka).
/linnsanyouknow

Ledsen kvinna med bruten arm

För er oroliga själar där ute som inte vet vad som hände igår kommer nu en liten förklaring. Hade en helt vanlig hoppträning för Tord och red den snälle Bacchus, gick skitbra verkligen. Har gått jättebra att rida honom. Sen kommer vi och ska hoppa en kombination, alltså två hinder som är två galoppsprång emellan. Första hindret trampar han om och jag va inte riktigt beredd på de så tappar stigbyglarna men min snälle Bacchus hoppar andra hindret med och då försvann min balans totalt. Jag liksom studsar mej själv ur sadeln när han svängde till vänster. In i sargen flög jag och ner på marken, hade en tanke som for snabbt genom huvudet, "shit jag får inte ta i med handen så jag skadar handleden igen" i och med att den inte är riktigt bra sen jag blev sparkad. Så min kära arm tog smällen och direkt in till akuten blev de. Där satt jag i 5 timmar innan de va färdiga och de va inte förrän då jag fick ta någon värktablett. Jävligt fnasig läkare dessutom, bara klagade på oss hästfolket. Det är väl tur att vi finns så de har nått att göra! Bruten överarm precis under axelleden blev iaf konstaterat. Om jag har sovit i natt? Väldigt lite så är helt slut och hoppas bara ja sover bättre i natt. Mamma var och hämtade mej innan iaf och kom typ precis hem. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Är så fruktansvärt besviken, kommer sakna alla där uppe, både människor och djur. Har trivts så bra bland alla dessa underbara hästar och jag tror tyvärr inte de blir läkt så ja kan börja jobba igen eftersom ja bara skulle jobbat till juni.
Hold me, tell me everything's ok.
Har aldeig tagit såhär lång tid att skriva ett inlägg förut eftersom jag endast har en fungerande arm/hand... Oturen förföljer mej just nu och jag vill inte veta vad som händer här näst.

/linnsanyouknow

HEY, SOUL SISTER

Underbar låt.com! Sån riktig sommarlåt typ, ni vet, vacker och härlig röst med gitarr blir hur enkelt som helst en sommarlåt. Men medan alla andra steker i solen jobbar jag och sliter som vanligt...
Har sökt ett par skolor till höst nu men tror inte jag kommer in på den ena och den andra vet ja inte om jag har lust att gå, än. Ett år till så kanske gnistan kommer tillbaka.

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio stereo
The way you move ain't fair you know

/linnsanyouknow

Tack och bock för de dumma högskoleprov

Jaha då va högskoleprovet avklarat och min hjärna är just nu tömd av allt som fanns där inne. Helt död, totally. Behöver ett par dagar ledigt  från tänkande för att få tillbaka mej själv nu. Men faktist så gick de bra, eller ja tror de, fast vet ju inte eftersom min hjärna lämnades kvar inne i salen... Tycker dock att det är konstigt att engelskan va lättare än svenskan ;o Jaha tänkte ja och fattade nada som vanligt.
Har bosatt mej hos Malin i helgen och det tycker jag om. Inget jobb för mej i helgen, underbart med lite vila speciellt för ryggen. Så nu ska jag fortsätta frossa tillsammans med choklad, kakor, cola och framför allt; Ostbågar, nam nam nam!

P.S. Dom enda männen som förstår sig på kvinnor är; Ben & Jerry <3

/linnsanyouknow

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Ja för det är såhär att ja nu tänker ändra angående mitt skrivande på bloggen, inga fler datum, dom ger mej ångest (eftersom jag inte orkar blogga så ofta) och citaten får ni lite ibland när jag känner mej finurlig. Har iaf haft en toppenhelg hemma som började med att ja fick hem brev från skatteverket att ja ska få tillbaka 5OOO kronor. Inte illa pinkat i och med att ja inte hade så mycke jobb förra året. Sen fick jag 1OOO kronor av min mamma och pappa i ett påskägg (jag trodde först de skulle va godis men tji fick jag), inte helt fel när ja istället såg summan av pengar. Åkte till Jönköping i lördags med Jossan där det brändes pengar, aj aj... Men de gjorde nog inte så mycke är väldigt nöjd med mina köp. Hittade ett läderarmband som ja älskade och det här ska ja inte tappa eller supa bort, fjärde armbandet gillt eller? Sen blev resten av helgen faktist ganska lugn, har inte kännt mej så pepp på varken det ena eller det andra. Så nu ska Erica hämta mej om en stund och köra mej till Jönköping så tar jag bussen till Mjölby därifrån. Nästa gång jag kommer hem ser ut att vara den 23e och då hoppas ja verkligen jag fått tag på biljett till The Baseballs på lördagen så vore det helt wuuunderbar.
Måste också säga grattis till Johanna och Bella som gjorde två jättefina rundor i Alingsås förra veckan, är så otroligt glad att de går så bara för dom ;D



Gammal bild från -06 med mej och Bella i Ljungby. <3

/linnsanyouknow

31 mars - For your entertainment.

Måste slänga in ett snabbt inlägg för att försäkra er om att jag lever, dock helt sluuut i kroppen. Åtminstone ryggen så måste snart besöka en kiropraktor igen, yippie kay-yay! Men som sagt har de vart en hektisk vecka och imorn kväll åker jag till det småländska landet igen vilket är behövligt nu. Så påskhelgen spenderas hemma eller vart nu folk har bokat upp mej nånstans. Har funderat på att göra ett åka-hem-schema så ni där hemma kan boka upp mej för det är de som händer nu eller så bokar ja massa saker samtidigt, otroligt smidigt... Detta ska vi minsann ta oss en funderare om. Har blivit beroende av Adam Lamberts låt "Whataya want for me", gudomligare röst får man alltså leta efter. Han ser ju inte helt tokig ut heller, dock är han ju bög men men... Det är konstigt de här med bögar också, för de är alltid sjukt snygga, vad hände där liksom?
Men nu blir de faktist lite sömn i mina stackars ögon så jag orkar sista dagen imorn också, puss natti :*

/linnsanyouknow
Än fanns de tusentals tårar kvar och de var dina att ge vem som helst

RSS 2.0