mocka bajs är bajs

Såhär sent på kvällen är de inte kul att stå i stallet och mocka bajs, true story! Dock väldigt avkopplande att gå där och lulla lite för sig själv och fundera lite efter en väldigt intensiv dag (självförvållat men vafan jag är inte perfekt jag heller). Spenderat helgen i Gränna med mannen i mitt liv typ. Skönt att komma ifrån dårhuset lite och träffa nya härliga människor och bara umgås. Tackar och bockar för detta. Ska avsluta den här långa helgen med att sätta mej i badtunnan med min käre far och bror.

/linnsanyouknow

kom inte för sent till det du vill komma i tid till

Det kanske inte jag är rätt person att säga som typ aldrig lyckas komma i tid, lät bra iaf. Kanske kan lära mej nån gång, otroligt nog har jag faktist vart ganska duktig på de där de senaste gångerna jag verkligen måste komma i tid. Antingen är jag sjuk eller så lyckas jag göra framsteg.
Läste det roligaste på länge idag, de här med att prostituerade i spanien måste bära reflexvästar när de går ute vid vägarna för de utgör en trafikfara annars. Stackars den saten som faktist bara är ute och går med en reflexväst utan att vara prostituerad. Eller ska dom ha en reflexväst där de stor oprostituerad på? Det här borde dom spekulera lite närmare i tycker jag. Annars kan de nog bli väldigt fel där ute på vägarna...



Sångaren i Kings of leon har nog ändå världens mest porriga röst.

I mina ögon är du faktist bäst ;D

/linnsanyouknow

25-10-10

Händer väldigt ointressanta saker i mitt liv just nu. Alla hästarna är nu hämtade efter sommarbeten hit och dit, jasmine har fått åka hem till sitt och vi hoppas givetvis på att få tillbaka henne till sommaren igen. Emellan alla hästkörningar har det varit väldigt lugnt och skönt i helgen med mat på Bambu i lördags som nästan fick min mage att spricka, true story, och tjat och skratt med fina vänner i fredags.
Är ju ännu en gång hos min moster i Anderstorp fast bara tills på torsdag, hunden har inte lyckats rymma än och så ska de det minsann förbli. Saknar min fyllevän erica som är så gullig och ringer mej när hon är kalas i skallen och berättar hur kalas hon är, för hon trodde nog inte jag hörde de redan eller så. Rolig kvinna de där :)
Nu ska jag hem till mina heeestapållar en sväng och se så dom lever.

/linnsanyouknow

en fucking månad kvar!

För sedan kan jag nog i stort sätt kalla mej vuxen. Lyckas dessutom ganska bra med samlandet av vuxenpoäng om jag får säga det själv. Jaha då det är med att fylla 20 ska nog inte bli några problem för mitt lilla liv.
Hörde en så fruktansvärt bra sak idag med. För vi alla är ju egentligen extra ordinära, det finns ju liksom ingen som är bättre på att vara jag än just jag. Förhoppningsvis inte iaf, är väl i så fall en sådann däringa wannabe/attention whore som av någon konstig anledning då tycker att de är bättre än mej men naaej då skulle nog mina små horn i pannan blottas och användas hårt! Så tänk på det mina vänner ni är bäst på att vara ni :)
Av någon anledning (lite tack vare min käre man) går inte mitt fin fina humör att rubba idag.
Ska nu därför sluta tjata och mysa ner mej i sängen med min söta kissemiss och kolla på film.

/linnsanyouknow

"Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död"

Efter en lite småruggig dag som denna va de helt underbart att ställa sig i en varm dusch innan, att det sen blev en halvtimme långt vart ju lite spejsat men ack så skönt. Ska iaf fortsätta med mitt soffhäng jag så duktigt påbörjade tidigare ikväll, tänkte bara att jag lägger ut en bild på min busponny som jag lovade också.



/linnsanyouknow

gossiptalk

Har idag haft en gossiptimme med min vän erica vilket gav många fina skratt. Jag saknar min kvinna väldigt mycket på veckorna faktist. Ska nu fortsätta dagen med att träffa nästa bra kvinna vid namn "das blonde mimmi" och antagligen prata mer gossip. Måndagar är det nya nu!
Väljer att inte ens kommentera helgen mer än, gör om gör rätt eller vad det var?

/linnsanyouknow

15/10-05

Hela fem år sedan har gått sen min lilla plutt lämnade oss. Och mitt hjärta va då i stor sorg. Du lämnade en sån saknad men vilka underbara minnen jag fortfarande har kvar och alltid kommer ha. Minns att jag drömde om dej bara några dagar efter du gick bort att du av någon anledning hade kommit tillbaka och när ja vaknade hoppades jag så att de va sant så jag gick ut och tittade om du stog där snällt i hagen men de gjorde du såklart inte. Det var faktist ganska hemskt. Imorn när jag kommer hem igen ska jag tända ett ljus för dej hjärtat för det är du värd. Glädjespridare till ponny var exakt vad du var och jag är så glad att du ändå fanns så länge i mitt liv som du faktist gjorde. Du kommer alltid vara min busponny. Puss på dej min lilla bus :) ♥

Nu blev jag dessutom arg på datorn för den vill inte lägga till någon bild på min fina :/
Så jag fixar nog de imorn.


/linnsanyouknow

sänghäng!

Har varit ute och knallat i askebos skogar en sväng, varför man alltid mår bättre av lite skogsluft det vet inte jag. Iaf har jag nu fått lite extra energi för att ta mej igenom även denna dag. Dock kom jag på att det är älgjakt så blev ju ingen lång runda då jag inte känner för att möta varken älg eller jägare. Så istället ska jag krypa ner i min säng med mitt varma täcke och kolla på film och bara ha sänghäng med mej själv och se om min förkylning kan vara väldigt snäll att släppa snart.
Puss

/linnsanyouknow

nattliga aktiviteter

Eftersom jag inte kan sova lägger jag nu upp ett antal bilder från när Johanna var med i Tranemo på terrängträning och fotade mej och min bästaste, Scotland.

Tyvärr är det ju inte världens mest graciösa ryttare då va

men Scotland är nog den vackraste som finns.

Mitt huvud har fuckat sig totalt idag och det ber jag om ursäkt för.


/linnsanyouknow


alldeles för kall morgon

Märkte snabbt i morse när jag skulle iväg att det var frost ute och även på min lilla bil, märkte ännu snabbare att jag inte har skaffat mej någon isskrapa. Perfekt alltså! Så jag vet ju vad mitt nästa inköp blir iaf :) En helvetes förkylning har dessutom drabbat min kropp och det är inte lite mina vänner. Nej fy nu börjas de igen minsann. Men jag biter ihop för jag är lite glad idag, mötet gick bra och på fredag ska jag provrida fining häst! Inte dåligt alls.

/linnsanyouknow

en tumme eller två tack

Idag ska jag hålla alla tummar jag har, det vill säga två.
För den här dagen kan antingen göra mej väldigt lycklig
eller ännu mer olycklig, jag hoppas som sagt på de första!
Så jag tycker ni där ute också ska hålla era tummar åt mej idag.
Tack.

/linnsanyouknow

10-10-10

Gillar att folk är fruktansvärt nyfikna nu för tiden om vad som händer i mitt liv.
Gillar att jag har fått lite hopp.
Gillar att saker ibland känns bättre än vanligt.
Ogillar att jag tänker alldeles för mycket.

/linnsanyouknow

en förvirrad liten själ

Just nu vet jag varken ut eller in, frustrerande? Om det är.
Jag vet liksom inte vad som har hänt med människor runt omkring mej.
Har varit på massage idag, THAImassage! Farliga saker de där.
Men hela min kropp mår fruktansvärt bra nu, ska bara få ordning på skallen också.

/linnsanyouknow

-


Att en människa som inte betyder något egentligen
kan få en att tvivla på sig själv så fruktansvärt mycket.
Min vecka som började så bra är bara just nu i botten,
tack som fan för de du vidriga människa.



Bruno Mars är kvällens drog bara för att.

Cause you're amazing
/linnsanyouknow

pratats allvar jao !

Har pratat allvar med mimmi idag, haha eller ne vi har på allvar pratat.
Det gillar jag starkt, att prata om vad vi knasiga kvinnor har gjort på fyllan (det vi minns iaf),
ger väldigt många roliga skratt.
Tack för helgen mina söta vänner små.

Tänk fel om du vill men tänk själv.

/linnsanyouknow

första oktober tvåtusentio.

Jag har kommit på att hösten är nog trots allt
en väldigt fin och mysig period på året.
Tack, ♥

/linnsanyouknow

RSS 2.0