HöstFrågetecken

Den hemska hösten ser ut att ha kommit, snorkallt ute va fan!
Lite smått ledsamt. :/
Vit helg betyder att jag inte behövde vakna med ett huvud som fortfarande hade party, skönt.
Mycket bra helg, mycket bra människor. ♥
Kolla på alvin och hänget 2 nu sen fira Sarah ikväll som fyller år.
Puss

/linnsanyouknow

Torsdagsmys.

"Du har ju koll på vad som händer mellan benen
när du har mens men vet du vad som händer i huvudet?"

hardumenseller.se
Asså det va nog de sjukaste jag läst idag.
Spenderade kvällen med blondinen från Sjötofta, de va inte dumt!
Svarthårig har jag nu med blivit...
Nu film sen sova, av en mycket dum anledning
ska jag upp fruktansvärt tidigt imorn!



/linnsanyouknow

Kärlek till min pillerkvinna

Va otroligt duktig idag och drog mej upp vid halv åtta för jag skulle åka in till, ah det är ju skitsamma vart jag va men just idag va de stängt. Helvete sa jag till mej själv ett antal gånger. All den här energin för att få upp mej tidigt i onödan. Fast jag och mimmi bestämde oss för att ses och köpa frallor och ha frukost hemma hos henne med disney channel och mario kart. Mimmi käkar dessutom massa piller som tydligen är bra för henne, min pillerkvinna är bra på många sätt och vis. Puss

/linnsanyouknow

Blåser bort.

På grund av blåsten och regnet väljer jag idag att inte ta ut mina söta ponnysar. Behöver ju inte utmana ödet mer än vanligt liksom. Så därför ska jag istället bara ligga inne och kolla på film och höra skitvädret som utspelar sig på andra sidan fönstret. Idag har det dessutom ramlat in en massa pengar på mitt lilla guldkort igen, och där ska de stanna den här månaden.

"Never let the fear of
striking out keep you
from playing the game"

/linnsanyouknow

Bbwwwwwrrr

Snurrande bra idag. Fullt bra igår! Kalas. Men de här med vin är lite farligt för de rinner ner som saft vilket är bra och så men asså vin ger konstigt nog en mycket konstig huvudvärk dagen efter. Fy för fan.
Men nu har den snart försvunnit och jag är nu hungrigare än vad en hungrig häst kan va, sjukt. Därför ska jag och mina vänner, mimmi och jennifer åka till Bambu och äta oss mätta och goa. Btw så är jag otroligt glad sen gårdagen, träffade så många människor som jag har saknat, tack för de.

/linnsanyouknow

-

Jönköping idag igen, åh nej.
Fast idag ska jag hålla i mitt kära guldkort, hårt.
Och kvällen lär ju bli lika tråkig som början på denna dagen.
Fick duscha kallt i morse, de suger när varmvattnet är slut,
känner mej överdrivet positiv idag!


Och ni som säger att den här låten är bättre utan Eminem har fruktansvärt fel!

/linnsanyouknow

lite tidsfördriv på nattkvisten!

Jag har tråkigt, därför kollar ja igenom verkligen HELA min bilddagbok och hittade visst de här, busigt tycker jag! Njut människor, njut.

-Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)
-Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)
-Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)
-En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)
-En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)
-Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)
-Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!")
-En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)
-Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
-Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)
-Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)
-Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)
-Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)
-Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)
-En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)
-En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)
-Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)
-Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)
-Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

/linnsanyouknow

jag gör det jag är bäst på

Att åka till Jönköping idag var en mycket bra idé för både kropp och själ dock inte för mitt käraste guldpengakort. Det är konstigt det här med shopping. När man bestämmer att man ska åka och shoppa all möjlig skit så hittar man ingenting. Men när man väl måste hålla lite på pengarna och inte ska köpa nått då skriker varenda klädesplagg eller varenda skojävel, ta mej! Så jag tänkte att skitsamma, får väl göra det jag är bäst på då. Älskar mina skor iaf, namnam och jag älskar rea, namnam. Och ett stort tack till Jessica också som i vissa affärer var mitt stöd och då jag faktist sa nej, haha har faktist vart underbart att tjata med dej igen. Klokare kvinna får man nog leta efter ;D

/linnsanyoknow

Ibland är förändringar allt..

För min kära vän Erica Leandersson på Gäddvägen i Sjötofta kommer idag flytta ifrån mej, hon bara lämnar mej åt ödet. Eller så lämnar hon sig själv åt ödet, det är ingen som vet. Kvinnan kommer nu äntligen eller ja förhoppningsvis lära sig att vara vuxen (vilket var på tiden). Men alla galna dagar vi haft tillsammans då, insane! Nu blir de kanske inte lika ofta då va men vi minns dom så väl ;) Eller ja nästan iaf.



Vi har haft våra stunder vi också.
Kommentarer kommer jag sakna nått sjukt. Du har lärt mej hur det fungerar det här med stjärnfall, hur man kör omkull med en åkgräsklippare, hur det låter när man inte tänker innan man talar.
Okej min fyllevän jag kommer sakna dej!

/linnsanyouknow

Under the rising sun, we will grow up, united as one.

Jag tror seriöst jag ska öppna städfirma, blir rädd för mej själv när jag är så duktig! Eftersom familjen Sandvik idag har kommit hem från kära Norge har jag snällt fått städa hela huset idag, de tog lite tid men så bra de blev. När jag har gjort så ett hus luktar rent då är de fan rent asså! Har till och med haft kvinnotid med Mims idag, aldrig fel! Och jag som trodde att jag inte skulle ha något att göra den här veckan men så fel jag hade, uppbokad varenda dag. De konstigaste av allt är att min kära mor va trevlig mot mej idag, vad hände där? Förstår ingenting men de brukar ja tydligen inte göra. Funderar också på att pierca tungan i veckan men de blir nog aldrig mer än en fundering för jag är en chicken! Mycket funderingar här idag och nu har en sånhäringa nattfjäril landat på skärmen, äckligt ja. Dessutom fruktansvärt osammanhängande men jag i helhet är inte särskilt sammanhängande just nu så det passar skitbra för mej. Jag vill till Halmstad i helgen, puss och kram och godnatt! Nu ska jag ta mej in i drömmarnas värld igen och bli jagad av älgar och kasta äpplen på dom, jag tror jag börjar bli vrålmongo.

In the end everyone ends up alone.

Ångestladdad dag på hög nivå. En dag som denna skulle jag behöva Jossan. Jossan gör allt som är mindre bra bättre. Jag känner mej verkligen som ett flipperspel, de flyger runt saker hela tiden och stannar aldrig för det rör sig runt runt som en jävla karusell och jag vet inte vart jag ska stanna den här karusellen för jag har ingen aning vart jag ska placera alla tankar. Detta gör mej bara förtvivlad, grinig, trött och jag får lite smått panik på mej själv.
Nu väntar det grillat hemma hos min bror sen ska jag ta mina tankar och vandra till min egna värld.


Nostalgimusik!

/linnsanyouknow

Ja fy tusan!

Inte lätt de här med att ha superduperlång semester. Jag börjar bli uttråkad som få... Men det kommer bra saker ur sånt också, jag hinner till exempel spendera tid med min vän från gäddvägen, att hon flyttar känns mega mongo. Iaf ska jag lära henne vara vuxen nu så vi ska minsann ta en lektion i "att tvätta i tvättmaskin" någon dag. Ja herregud för det är ju verkligen svårt! Igår kom vi dock aldrig så långt, vi fastnade vid tvn med massa gurka, morötter, dipp och annat bröte. Jaahahaha de kommer ja sakna som fan. Btw, filmen Farsan är en sjukt skön film.
Nu ska jag iaf göra mej i ordning lite och sen dra till Smålandsstenar för att träffa min lilla Frida.

/linnsanyouknow

Nattlig filosofi!

För jag kan verkligen inte sova, är meeega dunder trött men det är lite smått ensamt här och lite tomt och sådär. Så därför sitter jag och filosoferar, kollar igenom gamla bilder och lyssnar på massa bra musik som ger lite flashbacks! Mumma ;D Kvinnorna från sjötofta har vart mitt sällskap hela kvällen, helt sjuka i huvudet men jag gillar de!
Johanna och Bella har tävlat i helgen och vart på lite äventyr och dom har skött sig fin fint. Jag saknar min ponny!
Men om jag inte försöker sova nu kommer jag aldrig orka med äventyret som väntar morgondagen,


och jag vet, detta är en bild i repris men min stjärna är bara bäst. Saknar dej babyboo.

/linnsanyouknow

Idag har min skalle party.

Man lyckades minsann bli bra i gasen igår, dumma ölspel. Det är ju de jag säger att jag ska inte va med på de för jag får alltid dricka så himla mycket. Farligt värre ;o Så grattis till Erica som fyllde år igår och som denna helgen lyckades få mej ur balans istället för tvärtom. Men kul hade vi, blev en lång natt dock. Och idag har mitt huvud eget party där uppe, ajajaj säger jag istället. Ikväll är jag jävligt nykter! Puss på de.
Bli aldrig som oss, bli värre!

/linnsanyouknow

Hej världen.

Jag har inte mycket att berätta om mitt liv nu för tiden, för jag är ganska smart egentligen. Att bara umgås med folk jag tycker om är det bästa jag gjort på länge. Varför kom jag inte på de lite tidigare då? Frida kom hem igår och hon är ju fan inte redig nånstans den kvinnan. Nog med att hon är krävande och tjatar och är lättpåverkad, hon kommer dessutom käka mej ur huset också. Tack för de, jag tycker om dej ändå! ;D Har varit hemma och ridit en sväng nu och ska tillbaka till mitt tredje hem och sen träffa min käraste Jossan. Jossan-tid är nog det bästa som finns!

/linnsanyouknow

RSS 2.0