Helgens shopping

Vaknade med världens huvudvärk denna dag, as roligt! Men lite extra sömn och en ridtur i skogen botar det mesta så nu är jag en aning piggare iallafall :) Men tänkte berätta lite exakt om vad som kom med mej från mässan i helgen.
- Ny ridhjälm, såklart. En marinblå JW, precis en sån jag tänkt mej i ett års tid nu så det var väl dags helt enkelt :) Dessutom var de mässpriser så go rabatt på det med.
- Två par senskydd, båda från equi-safe. Älskar deras träningsskydd i massa grymma färger. Svårt att lista ut vilka de blev för mej? Nej inte så, lila såklart ;D Ett par nya senskydd till dogge-man också.
- Ett fleecetäcke till dogge. Eskadron för ett sjukt bra pris. Vitt och grått med orangekant, muuumma!
- Ett par ridstövlar, äkta läder halva priset. Går ju inte tacka nej till de. Dessutom blev de ett par ridskor med i läder, inget jag hade planerat men priset va så sjukt billigt så varför inte liksom.
- Sist men absolut inte sämst, 2,5 liter hästgodis från PS of sweden. Alla pållarna ska ju få nått liksom ;D höhö
 
Ikväll är tanken att de ska bli destination sigges, är som sagt lite seg efter min ihärdiga huvudvärk men vi får väl se hur de går, ha de fint ikväll folket! Och håll er städade ;D
 

Stall- och städfix!

Ut i stallet, fixa och dona, rida gamle mannen. Dogge ska få en ny sko och sen ska jag nog faktiskt ta ut honom en sväng också, om det håller uppe vill säga. Tänkte städa iordning i sadelkammaren med och fixa plats åt alla mina nya grejor. Efter den senaste månadens shopping har jag dessutom vänt upp och ner på HELA mitt rum eftersom jag inte fått plats med allt så nu ligger de en miljon grejor utspritt över hela rummet, får panik av att bara titta på de. Får panik över tanken att jag måste göra nått åt de men ska verkligen försöka nu när jag ändå är ledig den här veckan! Wish me luck ;D
 
 
 

The walking dead

Känner mej ungefär som en zombie, tog precis fel på handkräm och tandkräm när ja skulle borsta tänderna. Ja helgen har varit riktigt jävla bra om man nu får säga så även fast man inte fått tillräckligt med sömn. Är väldigt många tusenlappar fattigare men gjort endast bra köp med go rabatt på i stort sätt allt och hör och häpna INGA SCHABRAK. Jag är nästan lite stolt över mej själv. Somnar sittandes snart, godnatt peeeps!
 

Viljan tar fram det som inte fanns

Luften har i stort sätt gått ur mej helt och hållet denna veckan, är sååå trött efter en vecka praktik. Sjukt! Men är supermega laddad för en helg i göteborg, med svenska mässan och en massa fina hästar givetvis! 
Så imorn blire upp tidigt, hinna motionera en häst och sen bär det av, mina prio 1 inköp är en ny ridhjälm (såklart) är så trött på min gamla. Tänkte försöka hitta ett par marinblå ridbyxor också sen är jag rädd att det blir en herrans massa mer. Har iallafall lovat mej själv att inte köpa schabrak, det hade jag tillräckligt många för fem år sedan också men ändå är det roligt att köpa nya men icke detta år! Känns grymt häftigt att få se världscupfinalen på söndag dessutom ;D Puss på er, här blir de tyst under helgen men följ mej på instagram för snabb update!
 

Hårdträning

Ja hårdträningen gäller inte mej då eftersom min förkylning vägrar ge med sig, känns som att jag har sprungit ett maraton av att bara gå upp för trappan! Det är härligt de. Nej vi körde ju faktiskt in scotland till gark idag så att matilda fick köra ett ordentligt pass med honom idag. Kul att se att matilda kommer ihåg och att hon för varje gång hittar nya knappar. Och jag mitt dumma nöt tänkte ju filma, men skallen är inte allt på plats kan man säga. Så är de men är väl inte sista gången hon rider honom heller så nästa gång får vi se om huvudet är på sitt rätta stället!
 
Go sommarkänsla när man ser den här :) 
 
 

I min lilla ensamhet

Här sitter jag i min ensamhet, kollar på ponnyakuten, äter godis och tycker synd om mej själv.Världens jobbigaste förkylning har invaderat min kropp. Ansiktet känns helt uppsvällt och jävligt, hejhej vattenskalle! Eller nått... Ja nu ska vi inte deppa ihop för de, har annars haft en mycket bra dag med min goa släkt, eftersom min moster fyllt ungt så ska hon ju firas ;)
Struntade i ridningen idag då jag skulle gjort de på morgonen men ni vet när man är förkyld får man alltid planera om då sömnen rubbas totalt. Men jag ska inte klaga, godismonstret inom mej har dykt upp denna kväll iallafall. Praktiken imorn är lite oviss, beror ju helt på hur jag mår men mår jag som jag gör nu stannar jag nog under täcket under morgondagen, hihihihihihi.
 

Filmer från dagens tävling!

Vilken kanondag vi fick! Bra ridning av matilda hela dagen, duktig hon har blivit, stolt blir man också när man ser ungdomarna utvecklas så fantastiskt! Med bella blev det en fjärde plats i första klassen och en femte plats i andra. Finns inget att klaga på, visst blir de lite missar här och var men jösses, vem gör inte lite småmissar då och då.
Iza va nolla i sin andra 80 cm vilket innebär att hon nu får starta 90 cm. Dock ska vi vänta ett tag med den debuten, mycket som står på spel när man ger sig på en högre klass med dom unga hästarna. Så lite mer träning och känna på höjden och sen kan vi börja kvala femårschampionat :) Fick dock kämpa för hennes nolla idag då de menade på att lille plutt fick ett tidsfel..? Ja vi va som frågetecken allihop och i domartornet menade dom på att hon NOG hade gått igenom starten från fel håll så klockan började. Ursäkta mej men nog ska inte finnas i ett domartorn enligt min åsikt! Skam den som ger sig, jag ville ha izas nolla och jag sa att det gjorde hon definitivt inte och visade exakt vart hon hade ridit med henne. Ja då säger överdomaren, det kan ju också ha vart en funktionär som gått igenom starten av misstag, TACK! Om det är någon gång jag verkligen står på mej är det i dessa situationer, inte för att jag måste ha rätt och yadeyade utan för att sånt här ska inte hända och händer det ska det rättas till. Den som har hand om tiden borde ju reagera när tidtagningen plötsligt går igång och ekipaget är 20 m från starten? Nej det är väl dumt :) Men envis som jag är fick jag igenom det som faktiskt i detta fall var rätt, punkt!
 
 
 

Godnatt långa dagen

Dagen har varit sjukt lång, började med stallet och ridning sen in till skolan och tenta på de. Har aldrig vart så säker på att ja ska klara en tenta som denna gången, löjligt lätt! Sen hem och jobba en sväng och sen fick jag äntligen slå ner rumpan i m&m´s goa soffa, tacopaj och godis från hemmakväll, de va jag lätt värd ;D Sitter och tömmer min mobil på bilder och filmer för den tycker visst den är full, förstår inte de alltså, har ju inte lite bilder eller så. Men för att vara laddad och klar till tävlingen imorn så måste de göras. 
Åker till susedalen imorn med både bella och iza, blir izas andra LC, kommer nog gå super om hon bara står lika fint och försiktigt i transporten som förra gången, natten på er!
 

Våren är här for real!

Så sant som de va sagt, hittade vitsippor med barnen på förskolan idag. Hur bra som helst! Haft en riktigt bra första dag på praktiken då jag kände en lättnad genom kroppen då de som är på min avdelning är helt fantastiska och jag är inte ett dugg orolig över att jag kommer klara alla moment vi ska reda ut dessa veckor. Jag är helt säker på att de kommer hjälpa mej med vad som helst om jag kör fast, känns sjuuuukt bra. 
Hade den mest hemska huvudvärken när ja kom hem dock, meen tog en go ridtur med gamlingen. Markarbete blev de på en ridbana som för första gången för året inte var blöt, yeeeaay! Jätteduktig pojke.
Ska sätta mej med plugg även denna kväll, det är sant när ja säger att det aldrig kommer ta slut....!
 
Sommaren är snart här och har nog aldrig längtat som ja gör nu!
 
 

Tentadag

Alldeles riktigt så va de tenta idag, matematik, favoriten? Eeeh nej, och den gick ungefär lika dåligt som jag hade förväntat mej, omtenta på den det hörde ju jag! Känns som hjärnan är överbelastad och den här veckan är fullproppad, när ska mitt lilla huvud få en paus tro? Tog en tur med gamle kompisen i skogen idag iallafall, enda gången det verkligen går att slappna av, på hästryggen! Imorn blir de tandläkaren på morgonen, kanske låter konstigt men har längtat till den dagen, jo vet ni varför, för jag har haft tandvärk i snart ett halvår, börjar bli olidligt! Dum är la jag som inte gjort de tidigare då men man får ju inte tummen ur liksom... Nu blire gjort iallafall och efter de blir de taaaaada, mer tentaplugg eftersom ja rök på en omtenta på fredag, skjut mej lite då?
 
Tur vi har två söta vovvisar :)

Nattlig humor!

Dålig uppdatering de senaste dagarna, yeeah yeeah. Men har massa plugg och skit som jag dessutom suttit med hela eftermiddagen och kvällen tillsammans med madde, lagat go tacos nu ikväll också, sjukt gött va! Ni vet hon dära sally, hon har vart kvällens drog, dör en aning av henne, vilken människa! Ska gå och döö lite i min goa säng, jobb imorn och hästarna ska motioneras så full fart som vanligt. Och får ju inte glömma mitt kära pluggande, någon som vill ta lite säg bara till, bjuder gärna med mej av de ;D
 
 
 

Intensivt!

Go jobbdag som gick rasande fort vilket är positivt I guess. Två hästapållisar motionerade, hann inte med någon träningsrunda till mej själv dock men får ta igen det i helgen eller varför inte när man spatserar runt i göteborgs stad imorn ;D Har en plan på vad som ska köpas, undrar hur lång tid det tar innan den spricker? Höhö svarta jeans är PRIO 1 då mina är så sletna så det liksom blev hål i dom, äre favvisarna så äre! Det blir helt enkelt väldigt intressant att se vad som kommer med hem, hoppas det inte är så många klädesplagg som skriker kööööp meeeeeej. Då blir de jobbigt för stackars plånboken...
Btw, träningen gick bra med båda ponnyerna igår, iza taggad som bara den, har fining film på tösen som kanske kommer upp om ja orkar, höhö
 
 
 

Hästtjejer för dummies

Här kommer del 3 som är, konsten att hålla en hästtjej glad, lika klockrent som vanligt vill säga!
 
Hästtjejer för dummies del 3
 
Heldag i skolan imorn, matilda tränar både bella och iza på gark imorn kväll så ska åka och kolla, någon gång ska jag klämma in att rida en häst också, jaa ja tur jag är ledig på torsdag så ja kanske tar en tur mitt i natten imorn, tjing!
 

Woooorkout!

Vart en redig hurtbulle idag, dock blev det en välförtjänt sovmorgon. Sjukt längesen jag sov så länge! Gav mej på en promme på en mil denna dag, ett mini-styrkepass efter de, två hästar motionerade och stallet lika fint som alltid. En klapp på axeln till mej själv :) Har nu kollat på en stark resa med morgan och ola-conny, skrattade så jag vek mej ungefär. Dom två alltså... Slänger på en film, tar lite ben and jerrys för att göra magen glad och sen ska jag sova så sjukt gött denna natt och imorn äre skola på eftermiddagen, puss på er people!
 

Valpbilder från 16 mars

Bättre sent än aldrig som det så fint heter ;D
 
 

Gammal tjej.nu

Hemkommen efter en sjukt bra kväll (som alltid) hos m&m. Humorn sjunker till lägsta nivå tillsammans med dom alltså, hur lyckas man liksom (frågan är om det är bra eller dåligt). Är egentligen alldeles för gammal för att vara uppe såhär sent på helgerna men i gott sällskap fixar sig alles. Tjöt tjöt imorn tar ja en slappisdag, dock är mitt rum helt uppochnervänt sååå man kanske ska ta tag i de? Eller så gör jag det en annan dag, är nog en av mina vanligaste fraser här i livet, störobjekt till max men som om jag bryr mej, naaej.
Godnatt, eller godmorgon, fritt att välja denna tidpunkt!
 
When the world says "give up" 
Hope whispers "try it one more time"
 
 

Ta från dom rika och ge till dom fattiga

I år har minsann robin hood vart generös med att sno skattepengarna från de rika och ge till mej som är en fattig student! Trodde inte de va riktigt sant när ja såg de men säger dom att det är så mycket så är de väl så, kan säga såhär femsiffrigt for the win! 
Nu ska jag bege mej ut i stallet och sen blire en ridtur i skogen med min goa bust och sen står de grillning på schemat för kvällen! Har till och med lyxat till det med en B&J's ;D 
 

Dagens fynd!

Har syndat denna dag, eller rättare sagt den här månaden. Har egentligen shoppat på tok för mycket meeeen vilka satans fynd jag har gjort istället! Har man haft tenta så har man helt enkelt, därför blev det en tripp till Lager 157. Hittade tishan jag länge tänkt beställa bara för att ja tycker den är så frän. Två par björnborg trosor för de har de absolut bästa undekläderna och dagens biggest fynd va ett par vita fred perry skor i tyg, perfekt till sommaren för hör och häpna 2OO riksdaler. Kallar jag de bästa fyndet jag gjort på länge! Tack och bock för mej denna afton.
 
 

Hästtjejer, annorlunda? Ja men så mycket bättre.

Ni som har missat "Havrepappans" inlägg om "hästtjejer för dummies", ni har missat något sjukt bra och så klockrent. Ni bara måste läsa. Förbered er på kul läsning!
 
Hästtjejer för dummies, del 1
 
Hästtjejer för dummies del 2

På tal om hästtjejer så ska den här hästtjejen nu pysa ut i stallet för min hjärna känns lite överbelastad efter all tentaplugg denna dag. Undrar om det kommer stå en stilig man i stallet med en bukett morötter...? Hahaha tror jag dör lite. Heeeeejs!
 

Iza imponerar!

Första tävlingen för säsongen för iza gick ju som en dans, hon hade lätt kunnat gå 10 cm högre men varför stressa. Tror vi kommer kunna kvala henne till championatet i år iallafall så en stabil och fin runda och piloten va duktig och hängde med i svängarna även fast iza mer än gärna hade fått av matilda på framhoppningen med sina skutt rakt upp i luften ;) Skrik och panik helt enkelt.
 
 
 

Värnamo nästa

Tidig morgon men vad gör vi inte för odjuren ;D Glöm inte hålla tummarna att iza klarar sig helskinad till och från tävlingsplatsen denna dag!
 

RSS 2.0