Jönköping levererade många skratt!

Så kul jag hade igår, det är oslagbart! En utekväll med gamla goa vänner man inte träffar så ofta, det är grymt! Summan av kardemumman är alltså en sjuk kväll med sjukt bra folk som sen slutade sjukt sent. Som sagt, man är ingen ungdom längre, är mer död än levande idag. Därför ska jag ta en riktigt go dusch så mitt svintohår blir till rapunselhår igen och sen dra igång en film och bara döööö en aning, tror jag är värd de.
Imorn äre tävling i värnamo med iza, en 70 cm bara men ska bli kul och se hur det går att köra henne imorn då det har vart lite kaos dom senaste gångerna. Återstår att se helt enkelt. Håll en tumme eller två är ni gulliga :)
 
Blev inga kort i fyllan i villan därför blire goding-bild!
 

Gör er besvikna

Hallå kuuumpisar, skulle ju slänga upp valpisbilderna lovade jag ju, dumt nog. De va visst 150 bilder tagna så ska nog sålla ut några stycken innan ja lägger upp dom. Något jag absolut inte tänkt göra idag. Har varit en hektisk dag som alla andra den senaste veckan, jobb och sen solning på de, har hämtat sadel och dessutom fått ett riktigt fint träns av lea idag, tagit hand om mina goa odjur extra mycket vilket dom var värda och sen får man ju faktiskt chilla också, elleeeer? Finbesök av erica som slutade med att vi finbesökte lollo och sarah. Har sett fram emot att få sova hela dagen så därför avrundar vi denna långa fredag och laddar upp inför imorn, yeeeeah ;D
 

Tack till fina vännor!

Haft en sån sjukt bra kväll tillsammans med madde och martin. Så länge vi pratat om att ses och äntligen blev det av, längesen jag skrattade så mycket. Har den senaste tiden kommit på hur mycket jag har saknat mina gamla vapendragare från skoltiden, aldrig mer ska jag låta det ta så lång tid igen! Är dessutom så sjukt trött på folk i min omgivning som bara ljuger, är så tröttsamt att folk inte bara kan vara en sån enkel sak som ärlig. Det drar verkligen ner mitt psyke på noll. Det är minsann det bästa med mina fina odjur som sussar gott i stallet, dom tycker om mej för den jag är, ljuger inte, snackar inte skit och är världsbäst på att lyssna utan att döma en efter de :) Alla borde ha en egen hästapålle att prata med tycker jag! Nu blire snart en massa ordbajs men imorn ska ja äntligen slänga upp bilderna från när vi hämtade cilla sååå sussasött allihop!
 

Helt awesome!

Ibland är jag bara så sjukt jävla bra. Har precis skickat in min matematik-inlämning. Tog mej exakt två timmar att skriva, hur jag har lyckats vet jag inte men är en daimpåse fattigare, kan de kanske vara värt om det ska flyta på såhär? Tjena tjockis, imorn blir de träning efter skolan, det hörde ju jag :) 
Va på gark och tittade på när matilda tränade med lilla fisen idag, vilken grymt bra ponny vi har fött upp alltså, inte hoppat sen december och hoppar bättre än nånsin typ, balansen är kanske inte den bästa men den kommer snart tillbaka igen. På måndag är det årets första tävling med den lilla hönan, första tävlingen utan mamma vilket ska bli så skönt då de kanske inte skriker efter varandra som om de tror att de aldrig mer ska ses. 
Näää men alla tjatar om påskledigt, jag har tenta precis efter påsk, det gjorde skolan bra vill jag lova! Så näsan ner i nästa bok och bara köra.
 


Ullareds-ångest!

Har spenderat dagen i ullared, blivit fattig jaao. Vad som är konstigt är att när jag åker dit tänker jag alltid, det blir nog inte mer än typ 1000 kronor kanske, då blir det alltid dubbelt så mycket. Men ändå kändes inget onödigt utan jag behövde allt, trodde jag. Men så äre, har hittat goa grejor iallafall. Massvis med bra-ha saker och en go tröja och träningskläder, självklart lite häst med. Går inte åka ifrån ullared utan lite saker till mina fina odjur :) 
Nu ska jag sova stenhårt för imorn blir de skola en sväng, sen ska iza gå sin första riktiga hoppträning i grupp, spännande att se vad hon säger om detta. Dessutom får jag väl sitta halva natten med min matematik-inlämning imorn också... Känns som att vi inte har nått annat en massa efterhängsna skolarbeten för tillfället. Geeee mej styrka!
 
 

Fin tävlingsdag i Borås

Kallt och jävligt har de vart, huvudet har blåst av, nästan. Ja ett helt vanligt sverige men såhär på tävling vart de inget roligt alls. Tur att matilda och bella gjorde så bra ifrån sig idag. De hoppade bara en klass idag då bella kändes väldigt trött efter första klassen och hon va väldigt osäker inne på banan efter matilda och bellas krasch på senaste träningen. Går inte klaga på matildas ridning idag iallafall då hon va på henne som bara den vilket gav resultat också, femte plats och då kom vi fram till att åka hem när hon va så fin och fick lite självförtroende än att gå in på banan igen och inte veta om hon ska stanna eller inte :) 
 
 
 

Kämpaaar!

Är snart färdig med min kortfattade inlämning på 1500 ord, ja vart logiken är i det vet jag inte men inte mycket kvar nu! Göööööttt. Ikväll blire lite jobb men tänkte unna mej själv en liten solning innan de, känner att jag är värd de. Helgen blir fullt ös med väldigt mycket häst, tjooooho. Sen har jag en inlämning till egentligen men känner att den får vänta lite. Ska nu avsluta min kära inlämning och sen mysas med Cillapilla-plutt!
  
 
 
 

Young, wild and free

Som ni redan vet har vårat lilla yrväder anländt Askebo city! Yeeeeah. Detta innebär ju en låååång tid av passning och sådant dära. Daffie undrar varför hon inte får all uppmärksamhet längre, stackarn. Ingenting kommer bli som förr men när Cillapilla-plutt blir större får vi hoppas hon inser att det är ganska skönt med sällskap ändå :) Tog en herrans massa bilder på Cillas syskon när de va ute och busade innan vi åkte därifrån i lördags, lägger ut dom när jag får tummen ur, snart hoppas jag ;D
 
 

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Ni vet den där känslan man har ibland när man går upp morgonen och känner att man borde lägga sig igen och dra täcket över huvudet? Precis den känslan hade jag när jag vaknade idag och såg detta hemska väder, skulle lyssnat på den känslan vet jag ju nu. Kaaarma kallas de, bara för att man hade en så sjukt bra dag igår så blir de helt tvärtom idag, kunde inte blivit mer fel, det enda som gått bra är när jag har jobbat, skulle sovit där i natt tydligen? Så nu när jag såg att ja kuggade tentan också så vill jag bara gå och lägga mej, har så mycket att fundera på dessutom, hjärnan är så överhettad så det ryker ur öronen... höhö nästan iallafall ;D 
 
Tänk om man hade haft hennes sångröst alltså... fuusk!
 
 

Då va de vinter igen!

Haft en goooe dag rent ut sagt. Fin frukost med nybakta frallor tillsammans med min fina vän josefin och sen en långpromme på de i de goa vädret. Sen blev de stall och lite jobb på de, klart som tusan att vintern ska komma tillbaka igen, jag som köpt nya converse och allt för att våren var påväg men nej dom får tydligen ligga kvar i kartongen ett tag till :) Men jag har hittat en jacka som jag bara måste ha, det lilla problemet är det här med att välja färg. Eller för mej är de det största problemet på jorden ungefär, varför drabbades jag med beslutsångest av alla människor? Väljer dock bara mellan svart och khakigrön, räcker gott och väl för mej. Hade jag haft pengar till förbannelse skulle jag köpt båda två men känns lite overkill nu alltså!
 
Så vad tycker ni kompisar? ;D
 
 

Dagens resultat för Bella och Matilda

En väldigt pigg och glad bella idag, kul att se henne vara tillbaka igen till sitt rätta jag. När det blir 1 m är hon fortfarande lite osäker men matilda redde ut det väldigt bra idag sen att matilda va så glad att hon kom runt så hon missade sista hindret är väl en annan femma, blackout hos piloten kan man lugnt säga! Haha men hon har inte kommit runt i 1 m sen ett år tillbaka så jag förstår henne :)
Sen hade Grevagården en väldigt rolig bedömning idag i andra klassen, det är fortfarande två faser men även om man har nedslag eller stopp får man rida omhoppning direkt iallafall men då tas felen med i omhoppningen och sen rids det på tid precis som vanligt. Tycker den bedömingen skulle användas oftare, riktigt positiv till den alltså! Tummen upp för de.
 
 
 

Next up, grevagården

Årets första tävling för bellabus och matilda blir, enligt mej, på en av sveriges finaste anläggningar, puss!
 

Fucka uuur

De senaste månadernas stress har nog sakta men säkert kommit ifatt mej för min kropp har fuckat ur riktigt ordentligt, oooh my god vart ska det här sluta? Har utöver min spökande kropp haft en sjukt bra dag tillsammans med mina gamla barn som jag jobbade med i över ett halvår förra året, lyyycka när man fortfarande är igenkänd och omtyckt. Jaa jag avgudar barn så mycket och ja jag vet varför jag läser till förskollärare och ja det är sjukt rätt för mej. Imorn äre jobb igen och sen skola torsdag och fredag, intensiv vecka, kanske inte riktigt vad en läkare hade rekomenderat i första taget men dom får skylla sig själva att dom inte har tid med mej förrän tisdag (egoboost)! Tjingeling på er kompisar :)
 
PUSS PÅ ALLA FINA KIDS!
 

Rättvisa, punkt slut

En vecka med en väldigt blandad kompott. Skuuulan, inlämningar, jobb och har till och med hunnit vara magsjuk vilket va mindre kul som sedan avslutades med en aaas bra kväll på parken i fredags! Hur kan man inte inte tycka om stiftelsen undrar jag? Wuuundebar. Och jag veeeet, måste bli bättre på att uppdatera men det händer så sjukt lite i mitt liv dessa dagar, försöker liksom bara ta mej igenom dagarna på bästa sätt. Men kan glädja er med att den här månaden lär det hända en aningens mer än det gjort de senaste, looovar kompisar :) Dessutom funderar jag på att dra igång min gamle ponny igen efter han fått lite vintervila, känns som jag kan behöva min man nu. 
På återseende vänner små, snaaart! 
 
 
 

RSS 2.0