24 mars - lite ensamt..

I söndags åkte jag upp till Mjölby igen med lite blandade känslor. Helt okej att börja jobba igen iaf, dock har jag ju ganska ont när jag gör typ allt. Har kommit fram till att det är skitsvårt att spänna sadelgjorden när man är lite handikappad i båda händerna. Som sagt så går de mesta ganska bra. Har kollat på New Moon ikväll och jag blir så glad när jag ser den här förbaskade Robert Pattinson på skärmen och dessutom var jag och såg Remember me förra veckan som va såå sjukt bra. Men som man grät i slutet... Dessa tårar, de har blivit värre nu måste jag säga :P Har blivit så grinig. Nu känner jag mej väldigt ensam och jag saknar Jossan och mitt internet är segt vilket inte gör livet mycket enklare för tillfället. Men nu är jag jättetrött och ska sova. Som det kanske märks orkar ja inte riktigt uppdatera för jag är alldeles för trött. Men kommer iaf hem på skärtorsdagen nästa gång och om någon vet en rolig fest på påskafton får ni gärna säga till, Puss.

/linnsanyouknow
The mind asks the questions; the heart has the answers

17 mars - dags för uppdatering!

Inte för att de finns så mycket att uppdatera men det kan ju vara kul för er där ute att veta att jag fortfarande är sjukskriven och är hemma i Gislaved. Inte lika kul för mej eftersom jag snart börjar ta kål på mej själv. Rastlös var ordet, det enda jag gör för att få ur min energi ur kroppen är att vara ute och gå, inte mycket att hurra för faktist. Fast jag kan ju pyssla om mina små krakar ute i stallet åtminstone vilket alltid är något (: På lördag är det dags för Bellas och Johannas debut ute på banorna och jag ska lätt åka och kolla. Det är så roligt att se Bella-bus på tävlingar för hon tycker det är sååå roligt och jag blir så varm inom mej när hon gör nått hon tycker om. Min skatt <3
Btw så såg jag ett hemskt klipp på youtube innan, eller de va inte hemskt men sorgligt. Det var en ponny som hade dött som ett-åring och de hade gjort ett klipp med typ filmer och bilder med denna söta lilla ponny. Det var så sorgligt och sist men inte minst hade de liksom natasha bedingfields låt, Wild horses i bakgrunden. Asså jag blev så ledsen i mitt hjärta. Sånt gör mej något fruktasnvärt gråtfärdig!
Men nog om vilda hästar, vanliga hästar och sjukskrivningar för nu ska jag nog faktist kolla på en film och sen sova.

/linnsanyouknow
Ingen är så döv som den som inte vill höra

8 mars - kvar i gislaved.

Har precis vart och hämtat paket på ica från HM. Jag både älskar och hatar när det kommer paket så där som man liksom glömt av :P Det negativa är att de försvinner väldigt mycket pengar men det bästa är väl ändå att man har glömt av vad man har beställt så de blir lite som julafton när man öppnar och får en AHA upplevelse när man ser vad man har beställt. Så den här gången vart de ett par jeans och en tröja och jeansen bara älskar jag. Mumma!
Är som sagt kvar hemma i Gislaved eftersom min handled fortfarande gör ont som fan rent ut sagt. Får se när jag kan börja jobba igen, synd om Sunny som står där uppe och jag kan ändå inte rida henne liksom :/ Jag är en sån där typisk otursfågel faktist, allting går emot mej just nu. Missade dessutom hoppträningen idag som jag såg fram emot så himla mycket. Ja, jag tycker faktist lite synd om mej själv... Måste även nämna att i lördags var jag på en så kallad fest som mer liknande ett dagis där de små barnen hade fått alldeles för mycket hallonsaft, sorgligt värre! Ska fortsätta med mitt One tree hill maraton nu (kände att jag va tvungen att börja om igen för det är ju så bra)! Sen åker jag till sara en sväng och chillar lite, puss världen!

/linnsanyouknow
Sad songs for dirty lovers

4 mars - mörbultad med lite smått hemlängtan

Då har det blivit vårmånad men vart är våren? Inte här i det avlånga landet sverige iaf. Inte ens i närheten av vår... Det gör mej deprimerad eftersom snön och kylan snart gör mej galen. Allting går så mycket långsammare. Man har ju typ tusen klädesplagg på sig och det är jobbigt att gå i den tunga snön. Blä!
Men här uppe rullar de på dock har jag lite hemlängtan vilket är frustrerande :/ Dessutom fick jag mej en flygtur idag när jag skulle ta in Brandy, alltså denna häst orsakar så mycket skada för mej för tillfället! Han va vild som vanligt men idag fick jag mej en spark rakt på armen och flög iväg, minns inte riktigt vad som hände för de gick så himla fort. Aja med ett stukat finger och en ond handled kom jag ganska lindrigt undan ändå men får se om det verkligen går att jobba imorn. Åker hem på eftermiddagen iaf och ska träffa Jossan och Erica vilket jag har längtat till hela veckan. Nu ska jag ta en värktablett och krypa ner under täcket och vänta på att scrubs ska börja och sen blir de sooooova. <3

/linnsanyouknow
Sometimes goodbye is a second chance

RSS 2.0