29 november - kluven mitt itu.

Egentligen är jag alldeles för trött för att blogga just nu men har ju liksom inte hunnit med i veckan. Och ja jag känner mej lite kluven, lite så där jobbigt ovetande om vad som komma skall. Just nu har jag bara en önskan, en enda. Skulle det bli som jag verkligen önskar skulle det förändra hela mitt liv. Snälla! Jag behöver det.
En vit helg blev det iaf och jösses så skönt det har varit och Sunny hoppade ännu en gång felfritt idag. Lilla duktiga ponny, så nu ska hon få vintervila och sen efter den ska vi köra hårdträning med att gå på transporten för den har tydligen blivit farlig. Jaa ja, det löser sig förhoppningsvis. Har fixat den första julklappen för i år, tycker jag är duktigt av mej eftersom jag aldrig förut fixat någon julklapp typ förrän två veckor före. Ibland blir jag så nöjd med mej själv.
Vad jag är mindre nöjd med är hur den där hemska känslan av saknad ibland kryper upp i mej. Och den kommer alltid då den absolut inte ska komma.
Har kollat på Troja på tv ikväll iaf och DAMN va Brad Pitt är snygg i den filmen. Sick!
Kvällens låt har varit The Cardigans - You're the storm. Vacker som få.

Nu ska jag stendäcka i min älskade säng och sova tills mina ögon säger hej imorgon. Wunderbar!

/linnsanyouknow
Bear your fangs and burn my wings

23 november - Utvilad och redo för nya äventyr ;D

Helgen har verkligen varit alldeles toppen! Vill tacka för alla gratulationer på min födelsedag och alla presenter. Också för att alla gjorde helgen till det den blev. Lördagskvällen blev som jag hoppades på med mycket trevligt folk här hemma, dock försvann telefonen på något mystiskt sätt ett tag men den kom minsann till rätta sen. Och som pricken över i:et bjöd Jossan mej på bio igår och inte vilken som helst, New Moon! Åh jag säger inget mer än bara mmm vilken film alltså. Skulle lätt kunna gå och kolla den ett par tre ånger till ;D Dessutom fick vi ju sällskap av massa andra flickor så tack för det. Men med en sån här helg där man har fullt upp resulterar det med alldeles för lite sömn och det tog jag igen i natt då jag sov i tolv timmar, helt underbart och känner mej utvilad som aldrig förr så nu är jag fit for fight igen.
Och jag funderar på att bli sköldpadsägare, tycker det låter mycket vackert! ;D Haha men det får jag fundera på innan jag bestämmer för nått så tokigt.

Men nu ska jag ta och äte lite mangosorbet och läsa min spännande bok! :*

/linnsanyouknow
In my life, like a song, I will still hear you

18 november - Nu är det slut på svineriet!

Japp för igår tog jag den där svinsprutan, uhhhe jag ryser varje gång jag tänker på dessa hemska sprutor. Tycker det är obehagligt som fan men nu var det gjort och det resulterade sjukt ont i armen idag. Och jag har en mega muskel just nu ;D mehe känns fett. Dock försvinner ju mega muskeln snart... Eller det hoppas jag ju på iaf.
Förresten så besökte jag mongoförmedlingen idag och som vanligt har de inte mycket vettigt att säga. Inte sånt som jag redan räknat ut iaf. Hallå vi är inte dumma i huvudet bara för att vi är nybakade studenter och arbetslösa! ;o
Och glöm för tusan inte min födelsedag imorn era svin, för då får ni med mej att göra ;D

Men nu ska jag iaf ta en varm och skön dusch för jag kommer precis från träningen och det är riktigt ruggigt ute idag ju! Sen ska jag göra en kopp varm choklad och kolla på Bondeligan! Hejsvejs!

/linnsanyouknow
Som det strålar från ditt hjärta, som en motorväg av ljus

15 november - Saker man ser.

Har vart med min kvinna Louise ikväll, alltid lika bra. Och jösses som det snurrat och haft sig i mitt huvud idag. Jag hatar att vara bakis, det är ju dock självförvållat. Tyder alltså på en mycket bra kväll igår då. Ja för kul hade jag men hade minsann en fruktansvärd hicka ett tag, aldrig vart med om nått liknande. Haha men mot slutet blev det väl lite knasigt och sådär, när man håller inne med en massa känslor till en kväll som igår säger det bara poff så kommer alla på en gång. Och jag har resonerat såhär att, ah jo en del kanske tycker det är kul att snacka skit och så och har kanske de som nöje eller nått. MEN då kan man väl ändå kunna stå för det man säger och gör? Det är så jävla lågt och löjligt att snacka en massa och sen bara förvränga allt och påstå att man inte sagt de.
Och för att reda ut ett och annat. Har visst fått höra att en del stör sig på att jag och erica träffas ganska mycket, ser egentligen inget fel med de men hon har sin häst hos mej. En häst är ju då en levande varelse som ska tas om hand varje dag. Hmm mycket märkligt att hon är här ofta då. Sen tycker vi det är roligt att umgås tillsammans men precis som allt annat jag gör är det fel. Snälla hitta något roligare att göra än att snacka om en sån liten skitsak.
Vill dessutom reda ut en sak till, nu när det är som det är ställ inte frågan till mej "men berätta vad som hänt", för nej det gör jag inte. Att behöva dra upp allt gång på gång är bara jobbigt.

Nu ska jag roa mej med något annat och sova tidigt idag för jag är helt väck och behöver min älskling, sängen!

/linnsanyouknow
Var det du som höll för hårt eller är det jag som är för svag?

11 november - End.

Exakt vad jag vill ha, ett slut. På allt som går emot mej just nu. Och jag ljuger för alla just nu, genom att bara säga en liten fras "jo jag mår bra". Sanningen är att de gör jag inte. Den senaste veckan har varit som ett rent helvete. Sånt kan jag inte förklara för folk förstår inte, att folk som ska stötta en och hjälpa en bara går emot en för minsta lilla sak, även fast man inte gjort något, det är otroligt frustrerande. Och jag är ju sån att jag inte tar skit överhuvudtaget så när folk ger sig på mej ger jag mej på dem lika mycket. Tycker jag är ganska rättvist men nej även då gör jag fel. Så ja tack, ge mej ett slut. För jag orkar snart inte längre.
Och ingen ska nånsin säga till mej igen att mina hästar inte betyder nått för mej och att jag gärna hade varit utan dom. Den största lögnen i år, dessa underbara varelser är det vackraste jag har och utan dem hade ja inte vart den jag var idag. De har lärt mej så mycket och vid jobbiga tider fått mej att må en smula bättre. Det är guld värt!
Och ja, jag har vart utan internet flera dagar vilket känns som en evighet men det beror helt och hållet på monstret i huset. Den mest patetiska människan som existerar.
Ge mej lite styrka.

Kolla på film nu sen sova. :*

/linnsanyouknow
I won't let this build up inside me

4 november - Sunny är bäst (:

Min lilla skrutta till ponny är bara för bra för att vara sann. Att en treåring kunde vara så duktig hade jag svårt att tro. Men det är hon, och snart kanske hon är såld med. Vi får väl se vart de slutar.
Och jag vill väldigt gärna bli av med min förkylning nu. Otroligt påfrestande för kroppen alltså, orkar inte mycket och är trött hela tiden men den ger väl med sig snart hoppas jag.

Orkar inte tänka så mycket just nu så ska sätta mej framför tvn igen och se om ja kan hitta något kul på dumburken.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
save me, make it go away.

/linnsanyouknow
I know I've got no place to hide, God knows the time that I tried

2 november - HOLLYWOOD WHORE

Mycket bra låt ville jag bara tala om då.
Inne i november nu, och det betyder då snart födelsedag. Dock är nitton en väldigt meningslös ålder att fylla.
Åååååh kan det inte hända nått i de här livet, vavava? Tråkigt är vad det är, dagarna ägnar jag i soffan eller stallet eller hos någon trevlig typ. Och helgerna är liksom festa, fyllechaffis, jobba. Hur ska det här sluta då? Skövde planerna sitter fortfarande i iaf, det som lockar mest nu faktist. Ska till värnamo på onsdag och se om man kan få en lite klarare bild av utbildningarna som finns där.
Och sen har jag kommit på att jag är väldigt duktig på att ljuga för mej själv och när jag väl kommer på att jag ljuger för mej själv brister allt. Tack för det!
Jag Hatar Dej.

Film - Sängen - Sova <3 !

/linnsanyouknow
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed

RSS 2.0