31 mars - hej galna dag!

Försov mej så otroligt hårt i morse men va skönt de va :D Haha idag har det vart totalt upp och ner i mitt huvud. Har vart helt galen, men hallå ja lite ska väl resten stå ut med?
Det är så kallad ekologisk vecka i skolan och det stör mej, vet ni varför? Jo det finns ingen ketchup som jag kan ha till min pasta! Och de har tagit bort typ alla grönsaker, bara några ruttna morötter som ligger framme och ser roliga ut! Vad är egentligen grejen med ekologisk vecka?

Du är otroligt saknad ditt miffo >.<

Nu ska jag packa mina saker och åka till Jossan så fort jag bara kan, här hemma kan man ju inte vara dessa dagar!

/linnsanyouknow
Jag letar efter en säker plats i en osäker värld.

30 mars - HUBBA HUBBA ZOOT ZOOT

Igår trodde jag att jag aldrig vart så trött i hela mitt liv men fel hade jag för redan dagen efter, idag rättare sagt har ja gått runt och vart helt väck hela dagen. Heello zombie! Nått skumt är det.
Eftersom jag slutade tolv idag och inte hade bil så fick jag vara så snäll att vänta på bussen denna dag men även trötta dagar kommer ja på smarta saker som att ta mej hem till Lollsan och sitta hemma hos henne och prata lite strunt. Lika mysigt varje gång (: Jag och lollsan tror på ödet. Iaf efter alla läskiga saker som hänt den senaste veckan. Jag ska klara detta och jag vill klara detta. Lollsan tror på mej, och jag har nästan börjat tro på mej själv! De som känner mej vet hur envis jag är och hur envis jag kan vara, och nu kommer det va en linnsan som är så otroligt envis! (y)

Jag har faktist tagit mej tid att åka och sola idag tillsammans med sarah. Heja va ja ska göra det oftare!
Nu är det iaf sängen som gäller :*

/linnsanyouknow
Good girls are just better at lying.

29 mars - Godnatt tröttsamma helg..

Ja denna helgen har inte vart att leka med, känner mej helt slut, har verkligen sovit alldeles för lite, så har väl vart lite halvt grinig idag (A) Men det tycker jag att jag får för så grisigt som det va i morse när ja skulle börja städa är det inte så konstigt, så känner mej väldigt nöjd nu ;D Och när man blir övertrött så får man också överskottsenergi så det heter duga! Så jag har kläckt ur mej både det ena och det andra! Haha vågar inte ens nämna det!
Så idag har jag faktist tagit det allmänt lugnt, läst ur häftet som är till det nationella på onsdag, borde ha gjort mycket mer men åkte istället till sarah och hälsade på henne och frida och kollade på film och hade mysigt med det välbekanta pratet. Flickor, jag saknar de gamla tiderna :(
Här hemma har det inte heller vart lite grinigt, nej jättemycket faktist, speciellt från en av dem, det verkar tydligen vara väldigt svårt att förstå för denna människa... Men jag står ut, håller mej borta så mycket det går, brukar funka bra :)

Frida och erica är tv kändisar ;D Det tycker vi om!

Sen är det så att Jossan är bäst, det finns så mycket oklara saker som hon verkligen sätter fingret på att aha, så va de ja. Är så glad att jag har en Jossan! Och det är verkligen exakt som du säger min vän, vi är emot världen, den är inte emot oss! <3
Nu har jag tänkt sätta mej en stund framför tvn med mina tankar, får se om jag somnar eller inte (: night!

/linnsanyouknow
There's nothing else to find

28 mars - My oh my!

Säger då de, dessa fjortisar tar kål på mej, snälla utrota dem. Låt mej iaf slippa se dem, höra deras jävla historier om när de va så jävla fulla hit och dit, blåsta jävlar, sitta där med sina fula leenden och fnittra sönder sig. Hej kolla på mej, jag är fjortis, as billig skit dessutom och tar vad jag får! Goosh, förlåt de va inte snällt av mej men wtf? Orkar inte mer!

Ååh varför kan jag inte sluta bry mej? Jo förresten så har jag ju svaret på det egentligen, du har faktist fått mej att inse saker. Linnsan säger; aldrig mer för det gör så jävla ont, Faan!

Btw så tror jag att kvällen igår gjorde mej gott, tack till de små som gjorde min kväll ;D
Hur denna kvällen slutar märker vi, komsi komsi till mej folket!

(sentimentala dagar lyssnar man på gammal shit, åh jag älskar)
Placebo - Song to say goodbye
You were always one of those
blessed with lucky 7's,
and a voice that made me cry

Ses ikväll folket!

/linnsanyouknow
You are one of God's mistakes

25 mars - Plingplong taxin till plåsterhuset?

Vart med Sarah nu typ två dagar i sträck, ja då får man höra både det ena och det andra. Familjen babodji (stavningen är otroligt fel, haha) skulle börja gå på ettan nu tror ja minsann, jag och sarah ska sitta bänkade efter den kommentaren de sa igår "ska ni åka plingplong taxin till plåsterhuset eller?" Bäst! Och igår kväll hyrde vi ett par filmer bl. a Patrik 1,5 och skummare film går nog inte att hitta xD Dessutom toppade vi kvällen med Ben & Jerrys, jag tror starkt att det är den godaste glassen ever ;D MMM!
Efter mycket om och men så åkte vi till Värnamo idag, eller ja vi plockade upp den lilla frida först ;D Hon är alltid lika rolig hon, sätter alltid kommentarerna där dom ska vara! Laalala! Tyvärr så hittade ja inte vad jag ville ha och behövde. Hittade annat skräp istället, goosh jag måste börja tänka på min ekonomi!


GRATTIS SNUFFLE HUFFLE SOFIE TILL KÖRKORTET!

OCH är inte så glad på förlunda just nu, de spelade sjukt dåligt, helt otroligt! Horhockey, skitspel! Så där, aggressionerna ute för denna dag, yeeeay!

Ska sätta mej och titta på lite scrubs nu för att komma tillbaka till, ehm mitt lugn! Sen blir de sängen, puss på den!

/linnsanyouknow


Even the best fall down sometimes

23 mars - Bästa frölunda gör mej glad sometimes!

Ao man, hv fick spööö även denna dag, är så glad nu. Fast jag tänker inte hoppas för mycket, men dessa stunderna är ju bara wuuunderbar!
Så otroligt skönt att sluta halv elva idag med. STUDENTMÖSSAN KOM IDAG, jag mår dåligt när jag tänker på vad jag ska göra i höst för jag har då ingen aning, vill så otroligt mycket men inte just nu känner ja. Hade ute scotland idag för första gången på ehm typ 3 månader, hej va mycket dåligt samvete jag har för det. Ja en ponny med mer överskottsenergi får man leta efter! Men ska bli kul att sätta igång honom igen. Har saknat ridningen en del.
Och en sak till som jag mår dåligt av är att jag verkligen fuckar upp saker och ting så otroligt hårt! Goosh låt mej dra tillbaka tiden sisådär 3-4 månader? Fixa till allt vore skönt!

Förlåt men du är en otroligt saknad person...!

Metallica - The memory remains <3



Hälsade på babe idag, så mysigt att träffa henne igen, puss på det och där sätter vi punkt denna dag, godnatt!

/linnsanyouknow


One girl's story becomes ten different before it appears

22 mars - Bakis eller vad wtf?

Neej de tror ja ju inte, 5 vita helger, heja mej! Men min filosofiska hjärna säger att de har varit för mycket vita helger, därför har min kropp denna dag sagt ifrån med att jag har haft bakissymptom heeela dagen! Jag förstår då ingenting... Får väl göra något åt den saken snart ;D Och jag lovar, det ska jag. Haha
Vad vi hittade på igår kväll orkar ja knappt dra just nu, tillbringades iaf i Smålandsstenar, Burseryd blev de också en runda, mycket intressant sådan vill jag lova.
Kanonkul!
Körde erica till Gislaved innan och va där och tittade på när de hade träningsmatch, det är inte att leka med när dessa flickor spelar fotboll och blir förbannade xD haha

Nej nu ska jag ta en ipren, skriva färdigt min bokrecension och sen kolla på beck med sara, (woho två lektioner imorn)!
BTW, måste bara berömma Rydhan för hon har blivit en baddare på det här med att uppdatera sin blogg! (Y)

/linnsanyouknow
Make love not war!

21 mars - Nypiercad och glad!

Japp så bra är det att jag, lollo och emma drog till Göteborg idag. Kollade våra balklänningar och sådär, dock har inte min kommit i rätt storlek än.. Löser sig alltid på nått sätt. Sen va inte jag att leka med för då började jag bli nervös, mhm tog mod till mej och gick in på panache och piercade mej, kändes en del vill jag lova! Men wtf, lite smärta har ingen dött av, inte ens jag!
Sov så jävla skönt nyss och det behövdes för att få tillbaka krafterna, fot for fight igen!

Nu sitter jag och väntar på att erica ska komma så ska vi ut på vift sen (:
Tror på Frölunda ikväll btw (Y)

/linnsanyouknow


You hurt me in a way that I've never known

20 mars - flicksen + thai <3

Ladies night this fucking night! Ah typ iaf ;D Sitter iaf för tillfället och väntar på de små flicksen, Lollo är rolig hon, säger att hon kommer om en cirkus 30 min, jag har lärt mej va, plussar alltid på minst en timme! Och vad tror ni, jo hon kommer en och en halvtimme senare, är jag inte bäst så säg? Sen åker vi och hämtar thaimat, håller ni inte med om att det är gott så adjöss!
Praktiken gick ju bra idag, folk verkar ha vaknat till liv lite iaf, eller kanske? Men men, man kan inte tvinga folk att handla precis :P
Hahaha måste bara nämna en rolig sak, såhär när man läser runt på alla andras bloggar och sådär så märker ja hur otroligt störd jag blir när jag ser stavfel, jag har en sjukdom, eller flera, vem vet!

Aja nog om mitt tjatande, puss på er.

/linnsanyouknow
Us against the world.

19 mars - gamla favoriter :'D

Okej ska inte kalla de gamla men jo, Kent har varit kvällens räddning (: Åh så längesen ja lyssnade på Kent. Va, helt sjukt! Hur kan ja bara sluta göra de? Men efter alla dagens jobbiga incidenter känns de ganska bra nu tror ja.
Och jag har betett mej otroligt dumt den senaste veckan/ veckorna och jag är hemskt ledsen för detta. Jag hatar verkligen så som det har blivit och jag ska ta mej själv i kragen och rycka upp mej, vare sig jag kommer lyckas eller inte har jag iaf försökt. Det är så jävla kämpigt bara.

Lördag är dagen med stort D! Jag vill, jag vill, jag vill. Låt mej våga, våga, våga! (folket, det är inte tungan jag pratar om)

Frölunda förlorade idag, SUUUUUUCKS!

/linnsanyouknow
Ensamheten har den fördelen att man slutar fly från sig själv.

18 mars - Stora rumpor och mindre fötter?!

Ja det tyckte iaf ericas lillebror igår när jag va där, "ni kvinnor har större rumpa än fötter", nähe? De va oväntat. Människorna i laketofta kläcker ur sig så konstiga saker ibland. Jo jag och erica ska dessutom starta ett företag som ska heta HH Company! Ni kommer aldrig lista ut va de ska va i den butiken :D Ska bli intressant!
Tog mej till skolan idag iaf, vart ju ändå ganska va ska man kalla de, lugnt? Fick träffa maddää mitt lilla hjärta <3 Saknat så!
Åkte in till mimmi och emma efter jag hade fixat och donat i stallet en stund efter skolan. Satt och pratade i evigheter, mer sånna dagar okej?
Linnsan har dessutom just denna dag bestämt att japp, jag vågar pierca mej i tungan, jösses ja kommer dö!

Nu ska jag skölja ur hårinpackningen i håret sen kolla scrubs, puss på det!

/linnsanyouknow
But you will always be the one.

Måndag - 16 mars.

Säga vad man vill men våra naturkunskapslektioner slår nog de flesta. De kan spåra ur totalt, vilket de gör nästan varje gång. (jag ska lätt prova den nya frukten "miracle fruit"), sägs att allt blir sött efter man käkat den, måste testa om det verkligen är "allt", lalala! 
Men såhär efter en helg är de otroligt mycket tankar, gjorde väl saker som ja inte borde gjort när ja kom hem idag men vafan ska ja göra då. De måste ut och Sara va här för att prata vett med mej, gick väl bra kanske, fick sagt det mesta som har vart inom mej så länge, och sen bara kom allting. Jösses värsta magic moment va!

Och nu har jag suttit och uppdaterat folket, gjort klar min PP- presentation till biologin imorn så då är det väl dags för sängen nu dårå! (:

/linnsanyouknow


The more I have to change I just stay the same


Söndag - 15 mars, de odödligas dag.

Efter en heldag med erica känner man sig ganska odödlig, yes! Allt har varit odödligt idag, de tycker vi om! Har varit så skönt att bara ta de lugnt idag, känner mej väldigt utvilad efter all sömn jag fick i natt (: Det är inte att leka med vill jag lova.
Idag har jag hållt i en jätteliten hamster! Hmm..

Gårdagskvällen va inte direkt heller att leka med, galet! Min bil har dessutom blivit nya festarbilen! Ja det blir vad man gör det till flicksen. Tyvärr floppade de ju ganska rejällt när vi väl kom fram dit vi skulle men ändå, man får gilla läget? Japp Linnsan kan!

Och flashbacks är hemska, saknad är hemskt, men tyvärr är det så det är, saknad så in i helvete, Förlåt!

Ska nu slänga mej in i mitt biologiarbete igen, suuucks men nu ska jag gå in för skolan, typ för en vecka?

/linnsanyouknow

Dont you know that love can kill anyone..

Lördag - 14 mars

Sitter hos fridaA nu och tittar på när hon inreder sitt så kallade dressingroom, nej jag är inte alls avundsjuk ;o Snäll som jag är har ja faktist hjälpt till! Vi två nötter åkte iaf till lager 157 på morgonen. Säga vad man vill om det stället men vad mycket skit det finns. Hittade lite underkläder iaf (:

Ikväll är de tydligen fest igen ja, och jag har lovat att köra, tror det är lika bra när det är som det är. Men jag tycker det är trevligt att köra folk som är trevliga ;D Så för mej spelar det ingen roll.

Och alla dessa tankar som gör mej otroligt trött, det som gör mej tröttare är när alla frågar saker hit och dit, visst jättesnällt att folk bryr sig men det börjar bli för mycket nu bara.

Nu ska ja försöka få superfart på den lilla kvinnan så vi kommer hem nån gång (:

/linnsanyouknow


I close my eyes and the flashback starts..

Fredag 13 mars - härligt datum att starta en blogg på.

Jo nu är det ju så att bloggen har nu börjat användas vilket en del har väntat på kanske. Har ju inte vart så snabb med att fixa till den direkt :P
Kvällen har spenderats med Jossan som har hjälpt mej att ställa allt till rätta.
Jösses va de finns mycket att prata om när man inte träffats på två och en halv vecka.
Så eftersom denna lilla flicka betyder så mycket för mej måste ja skriva några rader om henne.

Jossan är den mest kloka och smarta människa jag vet, händer det saker säger hon så mycket bra som man inte förstår för stunden men efteråt när man kommer på hur klokt det är och hur mycket det hjälper så ah det går inte beskriva va! Alla behöver en Jossan i sina liv! För allt blir så mycket enklare när någon förstår en! <3


Har dessutom vart ledig idag och tog mej tid att åka till Marita så hon fick fixa till mitt hår, underbart!

Och nu springer tiden iväg och jag är trött, so long!

/linnsanyouknow

I need something that makes it all worth it.

RSS 2.0