bilder från terrängträning

följde med matilda när hon tränade terräng idag och tog lite bilder, blev ju några bra iaf (:













näääääära !

imorn kommer min roliga vän mimmsan hem och jag hoppas hon har haft såååå tråkigt, haha näääää! dom har nog haft de riktigt skönt och är hon inte fruktansvärt brun nu vet ja inte vad jag gör. tror dessutom hon lyssnat sönder denna låt, haha blir ju pepp på thaaailandet iaf.

och för er som inte sett "en gång i phuket", göööör de! sjukt rolig.


dagens tävlingsresultat i en liten film

bra dag i tranemo idag för matilda och bellut. felfri i 90 cm slutade med en tredje plats. 4 fel (ett ner) i 1 meter men eftersom det bara va en till omhoppning och matilda hade snabbaste tiden av fyrfelarna fick hon en andraplats. här får ni en liten film, tur att det är musik på annars hade ni hört roligaste ever av matilda i första klassen. mitt i omhoppningen utbrister hon ett OOOOH SHIT. vet icke varför alltså. puss


veckans favorit.




måndagens shopping

denna dag fick de faktist bli hööks där shoppingen ägde rum, hade jag åkt till charlies hade de blivit så mycket dyrare därför blev de bara ett ställde denna dag. hittade allt jag behövde och hade tänkt mej, brukar ju aldrig vara så annars. blev ett fullcheek bett och nya bruuuna benskydd till min pärla. köpte även en vattenskål till våran stackars nykastrerade hund, stänkfri! perfekt för slabbelasse hemma (: idag har quinny fått massage vilket jag tror va fruktansvärt behövligt för henne. hon är inte direkt high on life precis! får se hur mycket träningsvärk hon har imorn, stackars liten.


mina fina fynd ;D hittade ju faktist lite småsaker på A6 också som jag behövde.


FILMER FRÅN HELGENS LÖSHOPPNING

Bella och iza va riktigt duktiga, iza har minsann fattat de här nu, hon kör full fart igenom och får knappt plats på hästavstånd, ja jösses vilken ponny.

quinny hoppade mycket bättre denna gången och va inte fullt lika stressad. dock hoppar hon ju 20 gånger bättre på det högre hindret men det är ju inget negativt (: dogge va också duktig, tredje gången och han fattade precis va han skulle göra redan från början, glömde filma honom från början så därför blev det inte så mycket på honom, han hoppar gärna fram och tillbaka istället för runt den tokige.



vänner+spel+skratt+tjat+löshoppning

har löshoppat både mina stora och ponnyerna på gark denna helgen, så fantastiskt duktiga. film kommer senare (: har haft en lugn och skön helg med sällskap av fina vänner igår kväll med mat, tjat och roliga spel. kan de bli bättre? nu sitter jag och tittar på karlsson på taket?!?!?! alltså sen jag började jobba på dagis så har jag fått lite flashbacks och ville kolla igenom gamla astrid lindgren filmer vilket jag har har gjort också. sååå underbara va! bra sysselsättning en söndageftermiddag. imorn är jag ledig och ska då eventuellt åka till jönköping för lite shopping. får se vart de slutar. glöm inte kolla in filmerna som ja slänger upp laaaaater ;D

bästaste polarna!


fuuuuuskis

är smått avundsjuk på min vän som just nu är på väg till det underbara thailand. alltså jag vill ju med. men bara för att ja kommer sakna henne väldigt mycket lägger ja upp en såå bra låt som jag vet att miims också tycker, puss.




att göra för att slippa farbror blå!

jag har ett eget litet knep för att slippa böter från våra kära poliser. näää skojar bara, men idag hände faktist en sjuk grej. vägen som går hem till våran kära lägenhet är ganska lätt att trycka lite extra på gasen eftersom det är en liten större väg och man är påväg ut från samhället liksom. sen när ja körde från jobbet idag och kom på den vägen så bara fick ja en konsitg känsla, drömde nämligen i natt att de stog poliser och sköt me kamera på ett ställe där de brukar stå lite då och då. därför släppte ja på gasen lite och låg lagligt! VILKEN TUR JAG HADE! klart dom stog där liksom. alltså snacka om tur, men peppar peppar ta i trä, nästa gång har ja säkert inte samma tur. hoppas man kan fortsätta drömma om vart snutarna står nånstans ;D smidigt tycker jag, det är mitt tips till er!

tänka i nya banor kanske?

alltså sen jag köpte quinny har jag alltid tänkt att hon kan bli en superbra fälttävlanshäst men efter får jag nog tänka om. red ut i skogen med henne för första gången sen jag flyttade dom, hon har vart så himla grinig och sur dom senaste dagarna jag har jobbat med henne så tänkte att skogen kanske kan göra henne lite pepp på livet igen. men alltså snacka om att titta på allt. först red vi förbi ett gäng med islandshästar och man skulle kunna tro att hon inte sett en annan häst på flera år, hon tvärvände de första hon gjorde. men sen tog vi oss förbi men allt var ju verkligen farligt, varenda liten stock var farlig. fälttävlanshäst va de va? vet inte riktigt hur de ska gå, får börja hårdträna för ut på fälttävlan ska vi är ett som är säkert. men hon va pigg och glad och förhoppningsvis lite på bättre humör efteråt iaf (:
börjar klockan ett idag så därför ska ja nu ut och gå en sväng innan jobbet.

får väl se om quinny hoppar såhär en dag? ;)


gårdagens tävlingsresultat

igår va de hopptävling hemma som gällde för matilda och bellas del.
90 cm; dubbelnolla, kanontaggad ponny (och ryttare). sista ryttaren petade ner dom utanför placering men vad gör de när ponnyn är så glad och får göra de hon älskar.
1 m; väldigt fin ponny som gjorde perfekta språng, sen är det de lilla finliret som fattas för matildas del, tyvärr blev de två stopp men som sagt riktigt fin runda ändå.
haft en väldigt bra och lugn helg, vilat upp mej ordentligt vilket behövdes. nu väntas halvtidsjobb i två veckor och de ska bli så skönt. inte för plånboken kanske men för huvudet. ska verkligen försöka ta mej upp på dogge och rida honom nu också medan jag inte jobbar lika mycket. ska bli sååå spännande, eller så blir det inte de. det återstår att se helt enkelt.

kommer ni ihåg? (:


tredje mars tvåtusentolv

ursäkta för den dåliga uppdateringen denna vecka, har bara känt att datorn har legat bra där den legat. sena kvällar i stallet plus heltidsjobb resulterar till en väldigt trött tjej. har glömt att berätta om min härliga flygtur på quinny bus denna veckan. trimmade henne lite fint i galopp på volten och helt plötsligt exploderar hästen rakt upp i luften plus att hon sparkar bakut på de, trodde aldrig vi skulle komma ner på marken igen alltså. men till slut gjorde vi de och jag hamnade tyvärr en aning snett så min lilla blev livrädd och sprang i full galopp istället. fick en flashback från när jag bröt armen då hela förloppet blev likadant förutom att jag kom på att jag ska nog slänga mej av innan väggen denna gången. sagt och gjort, trodde jag hade dött först men reste mej kvickt och inget brutet bara en öm arm så va de bara att fånga in den galne igen och sitta upp. jaa mycket ska man stå ut med men det är väl själva tjusningen med denna sport (:


RSS 2.0