veckans favorit.




fartfylld helg!

efter en intensiv jobbvecka avslutade jag den med att i fredagskväll flytta mina fina, dogge och quinny till sitt nya hem fram till maj. anledningen till de är att jag ska kunna rida igång quinny ordentligt och rida in lillpojken nu eftersom han blir tre i vår. det ska bli så kul! så gårdagen bestog mestadels till att flytta en herrans massa saker och hämta hö. har inte vart ute någonting i helgen, känner mej inte på topp för de alls. men jag har haft sällskap av min vän mimmsan typ hela helgen och det har vart helt toppen.
red inte igår, tyckte hönan skulle få acklimatisera sig lite, åkte dit idag och tänkte jag skulle tömköra henne, men det gick ju inte, kan ni gissa varför? inte svårt alls, ännu en tappsko. blir man trött eller blir man trött? förstår inte varför det är så svårt att få dom att sitta kvar! men nu biter vi ihop ännu en gång och tänker, de löser sig.
kort jobbvecka i veckan som kommer, endast tisdag och onsdag. begravning på torsdag, inte alls pepp på de, fy tusan!


nostalgi

har kollat igenom bilderna från newforest resan idag och blev lite nostalgisk. som jag längtar tillbaka! tänkte dela med mej av lite bilder därifrån.

besökte sex olika stuterier och har bilder på både uuuursnygga hingstar samt megasöta fölungar. dock inte från alla tyvärr då en del bilder blev väldigt dåliga.

buckland





min absolut största favorit under hela resan va denna lilla skönhet, hade inte blivit ledsen av att få med mej henne hem precis.

deras egna hingst, dazzler

hollybrooke


finn ett fel med den här annars så fina bilden? ;o

den ena av deras hingstar, tinker, vacker som få!

rambler, också himmelskt fin att titta på.

haywards



föräldralös liten stackare men sicken goding.


farriers


minns tyvärr inte namnet på denna hingsten.

finger print.



silverlea
fick bara en bra bild härifrån men vilket gulligt litet hus de hade.




vi besökte ett ställe som hette brook också men bilderna därifrån blev inte heller så bra.
har hur mycket bilder som helst från den här resan men jag måste verkligen sova nu.


en ljusglimt i vardagen

våran hund har varit fruktansvärt odräglig den senaste veckan
men han har sina ljusa stunder han också.




end of weekend

har haft en väldigt jobbig helg med känslor som flugit upp och ner hela tiden. har spenderat den i skövde under fredagnatten tillsammans med min mormor. förresten har jag aldrig förr sett min mormor gråta, gör ont i hela mej. lördagen åkte jag och mamma till huset i töreboda och var där under kvällen och natten, tog en lååång skogspromenad med hunden och halt va de. vad gör jag? joo givetvis halkar jag omkull och slår i knät så det är helt blått nu, vackert! idag va de kyrkan, kämpigt just nu alltså. men nu väntar ännu en vecka med jobb tillsammans med dom fina barnen och flytt av hästarna i slutet av veckan. ska nog kunna sysselsätta mej och få tankarna på rätt plats. btw så har quinny tappat en sko, igen! tycker det är mycket som går emot mej nu men jag kämpar vidare, än ger jag minsann inte upp.


veckans favorit.




artonde januari

rutten jävla dagjävel!
less, less och åter less. vill kunna sova ordentligt.
en natts sömn hade vart skönt vid det här laget.
har idag bestämt att jag ska flytta mina två hästar, quinny och dogge iaf. bara för att jag ska få bättre möjligheter att rida igång quinny ordentligt och sen rida in dogge också, hög tid för de nu.


fick också reda på igår att bella busens pappa dog i helgen, 29 år ung.
kortet är från i somras, ser han ut som en 28-åring eller?
har ett jättefint kort på honom någonstans på någon dator, tänkte försöka rota fram de någon dag när allt har lugnat ner sig lite.


vila i frid

igår natt klockan halv tre somnade min älskade morfar in hemma i sin säng i skövde. den bästaste morfarn som någonsin har funnits. lilla morfar som alltid har funnits där i vått och torrt och alltid har varit glad och skojat. fastän att vi var beredda och visste att detta skulle hända kom det som en ren käftsmäll och jag känner mej helt tom. det gör ont i hela mej när ja tänker på att ja aldrig mer kommer få träffa min bästa morfar och skoja och prata med honom. det känns seriöst som att någonting sliter mej mitt itu. så länge jag jobbar och är med barnen på dagiset känns de inte, hinner inte tänka men så fort jag sätter mej i bilen kommer de tillbaka, så fort jag är ensam ligger det där och maler. vi ska inte prata om hur det är när jag ska sova, det är de värsta av allt. om jag är okej? nej jag är verkligen inte okej. det här känns skit. hur kul är livet egentligen när man i slutet bara förlorar sina nära och kära.
så min lilla morfar, tack för allt du gett oss och alla fina minnen du lämnade.
vila i frid. hälsa syster-yster! ♥

sista chansen !

nu är det snart absolut sista chansen att rösta på våran roffe så han kan vinna jerringpriset. hade vart häftigt om han hade vunnit helt klart, nu när han ligger etta på världsrankingen och allt. kom igen nu alla!
klicka HÄR så kommer ni till röstningen.




att göra när man har tråkigt

alltså det här är sååå roligt
HAHAHA




bildbomb

fotade ponnyerna uppe på gark idag tillsammans med matilda och johanna.



iza visade vad hon tyckte om att bli fotad, ehehe







elvis fick vara med han också (:


veckans favorit.

eftersom det är lördag och allt så tänkte ja bjussa på ett par sköna låtar som får mej riktigt partypepp!
blir dock inget party för mej ikväll, behöver en helg såhär efter alla helger att bara ta de lugnt.


liviu hodor feat. mona - sweet love



jessy matador - bomba (klaas remix)



play & win - ya bb (club version)




fullspäckat schema

mina kära dagisbarn har tagit musten ur mej denna veckan och en lika späckad vecka väntar nästa vecka. det här är verkligen det roligaste jobbet jag har haft, efter hästeriet då. men det är så roligt att gå dit, fast man ska jobba 9 timmar så känns de inte jobbigt för barnen gör mej på så bra humör. så mina planer att plugga till förskolelärare till hösten blir nog av trots allt.
är det fint väder imorgon tänkte jag åka upp till gark och fota lite, har ju alltid velat ha lite fina mor/dotter bilder med bella och iza, hoppas vädret är på min sida (:


en liten återblick

hittade två av mina favoritbilder från sommaren.

finaste bilden på två av mina favoriter



har jag sagt att min ponny är knasig? här har ni bevis, bettet är mumsigt säg !


horse-update

längesen hästarna stog i centrum nu. men dom lever och quinny har ju fått en vila som inte riktigt va tänkt. hon tappade ju båda skorna fram och hovslagaren va i thailand så de va bara att gilla läget och se glad ut. men nu har hon fått nya skor men eftersom min lilla häst har så känsliga fötter åkte hon på överbelastningsfång även denna gången hon gick utan skor i flera veckor. kul liv. så därför har ja inte börjat rida henne än, väntar till helgen iaf sen är vi fit for fight ännu en gång och helst utan fler oplanerade avbrott nu. dogge bogge måste ja verkligen börja jobba med nu så jag kan börja rida honom till våren också. dessutom har ja fått ett erbjudande som jag verkligen inte vill säga nej till men sen är de ju de med ekonomin också som spelar lite roll, typiskt. vi får se vad som händer helt enkelt (: ponnyerna på gark får nu en liten vila framåt vilket dom gjort sig förtjänta av. duktiga är dom små liven.


veckans favorit.

alltså den här är så himla fin, kan inte sluta lyssna (:




knaaaaasig vovve !

alltså årets knasigaste hund, lättast !



2011 i bilder

lite minnesvärda ögonblick.


bella fick en ny ryttare, fungerar ju bättre än kalas alltså. superduktiga och såå samspelta är dom, är väldigt glad över att det fungerar så bra.



även iza har fått sig en liten ryttare och fungerar ju också himla bra, får ju tänka på att lilleplutt inte är så gammal men det går framåt minsann.


jag har också fått en ny pärla, vissa stunder har vi haft det väldigt jobbigt men hon är en så rolig, personlig och underbar häst vilket slår ut det dåliga.


i februari lämnade tyvärr våran lilla ärtan oss till att förenas med sina vänner uppe i himlen, fruktansvärt tomt blev det efter henne.


men jag och jimmy har ju skaffat oss en jättebebis istället, har ju även flyttat ihop under året, har dock inte lyckats göra någon adressändring än men det kommer!



sen har vi ju newforest resan. helt underbart, som ni själva ser. den understa bilden är på två fölungar som jag totalt förälskade mej i, last edition och louis lane.



sen får jag absolut inte glömma allt roligt folk man lärt känna och festat med. ett stort tack till mina fantastiska vänner.


nytt år, nya möjligheter

2011 har varit ett år med både mot- och medgångar.
min stora önskan är att 2012 blir lättare på något vis.

men gott nytt år på er mina fina vänner där ute.


RSS 2.0