deppmode

med all rätt. dagen har vart kaos, upp och ner, en sån där dag som jag verkligen behövde minst av allt nu. börjar tro att det inte är meningen att jag ska ha häst alls. allt känns bara tomt. quinns  hovar blev fixade idag iaf, så gott de gick, kommer väl en hovböld framåt bara för de. tog lite bilder på hennes totalt söndriga hovar som jag ska försöka lägga upp någon dag. just nu vill jag bara begrava mej själv levande.
hej så länge.


ingen har mer otur än jag

true story, känner att jag lika gärna kan gå och lägga mej under jorden och stanna där tills jag hittat min lycka igen. för det första har jag blivit uppsagd, kul va? tycker inte om att de börjar bli lågkonjunktur igen. jag kommer bli fattig som aldrig förr. och sen tror jag inte det är meningen att jag ska ha häst. red quinn i måndags, underbart och i tisdags hade hon tappat en sko. men det blir värre, hovslagaren var och skulle banka på skon igen men då har hoven rispat sönder sig totalt, de går inte banka på en sko för det finns inget att banka på den på. så då ska vi plasta hoven nu (visst låter det billigt) och sen banka på en sko på de. givetvis hade hon ingen plast hemma så det kommer nästa vecka. som sagt jag tror inte de va meningen att jag skulle få ha häst. gud straffar mej hårt men jag vet då fan inte för vad. jag är så jävla ledsen just nu, allt skiter sig helt och hållet och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mej till för tillfället.

min fina main quinn


bra tävlingshelg

igår var det tävling i ljungby och matilda och bella skötte sig riktigt bra, en andra plats i första klassen men sedan blev det lite struligt i andra klassen. kommunikationen blev lite fel så de blev uteslutna men tycker inte det gör något alls, hon försökte så gott hon kunde. bella va inte riktigt med på noterna.
sen gick ju laget och vann, helt fantastiskt vilket nu gör att gark får vara med i finalen i vetlanda i november. otroligt!
min lilla häst kom ju hem i lördags också, bilder kommer senare (:

ett par bilder från igår, ursäkta den dåliga kvalitén, hade tyvärr inte min systemkamera med mej.







tjuvkika lite?

lägger upp ett klipp på fina quinn som blir askebohäst imorn.
maria som rider, inte jag.




kaaaaos

precis idag känns allt som ett stort kaos, alldeles för mycket. jag är så trött för tillfället och känner mej tom som aldrig förr. ikväll ska jag sitta hemma helt ensam, jag vet sorgligt men jag tycker det ska bli fruktansvärt skönt.
imorn åker jag tidigt för att hämta hem fina quinn och på söndag blir det tävling med matilda och bellusen i ljungby hela dagen så hästrik helg blir det, precis vad jag behöver.

och den absolut mest fina låten jag hört på väldigt länge, beroendeframkallande !




sista gången gillt.

okej, sista gången jag försöker nu tror jag. lovar att verkligen försöka. känner bara att jag måste förnya header och style och allt möjligt för att få motivation, ska kika på de här (:
och vet ni hur mycket jag har längtat efter just den här veckan, eller rättare sagt lördagen, min quinn kommer verkligen bli min quinn då, for real. vet ni hur längesedan jag hade en häst som jag kunde åka och rida och sköta varje dag, inte för att vi har brist på hästar hemma men dom är ju små, små ponnysar som jag inte får tävla på. det här kommer bli så bra och jag har saknat de. tänk när jag hade 3 ponnysar att hålla igång varje dag och tävlade ju säkert varannan helg, det känns som om det va 10 år sedan.

inget jobb idag, verkar som det blir mindre och mindre att göra men men jag får ju lön ändå, nu ska ja nana kudden och vänta se om jag får något samtal tidigt imorn om ja ska jobba eller inte, jag är glad så länge jag slipper dom dagarna jag måste gå upp 04.15 iaf ;D lycka !


RSS 2.0