fundileringar

Ja som sagt när jag går där på jobbet med hörlurar på och stänger ute allt annat är jag i min egna lilla värld vilket kan vara farligt då mina tankar springer iväg på alla håll och kanter. Trevligt ibland men vissa stunder har jag lust att bara börja gråta. Det största ämnet i huvudet den här veckan har varit att sätta mina vänner på två olika sidor. Det är inte så hemskt som det låter, jag har mest gjort det för mej själv. Jag har liksom kommit på vilka av er som man bara vill ha lite vid sidan av för det är vad ni behandlat mej, någon ni kan ställa upp för då och då. Och vet ni, det gör fucking jävla ont i mej!
Och ni små själar som fortfarande pratar om att jag ska ha en 20års fest, jag säger bara noooo way. Det har liksom funnits två chanser att fira mej på redan. Jag brukar få vända mej ut och in för att kunna ställa upp för människor i min närhet så nej en tredje gång för dom som inte kunde vända sig ut och in för mej, där går gränsen.
Ett lite smågrinigt inlägg idag tyvärr men jag tänker inte låtsas som att allt är bra när det inte är de. Jag behöver dessutom en natt med ordentlig sömn och imorn ska jag ta mej en sista ridtur på min lilla ponny i snön för på lördag åker hon. Sorgligt men imorn ska jag bara njuta och försöka få humöret bra igen.

/linnsanyouknow

redan söndag...

Men jag har haft en fruktansvärt bra födelsedagshelg måste jag erkänna. Fredagen begav vi oss till Jönköping för lite alkoholintag i den knasiga staden. Trevligt värre! Lördagen drogs man upp tidigt för att få sig en överraskningsfärd till boda borg, (dock hade jag smart som jag är redan listat ut de). Helt fantastisk helg som avslutades med släkten idag. Jag vet inte men när man beskådar alla presenter så tycker dom att jag borde fly mitt bo och flytta hemifrån snart, får väl se hur det blir med den saken ja. Tack till alla inblandade, jag tror att ni är bäst faktist. Och till vissa av er icke inblandade vet jag ju vart jag har er nu iaf.
Nu sova för att jobba mina kära kvällar ytterligare en vecka.

/linnsanyouknow

bloggtorka!

Måste ta och slänga in ett snabbt inlägg för er nyfikna där ute och ett stort förlåt för min numera öken här på bloggen. Men jag prioriterar inte skrivandet före min sömn och mitt jobbande (vilket är det enda jag gör på veckorna). Helgen var alldeles kanon och tackar alla inblandade och måste dessutom ge min fina pojkvän en eloge :) Nog med tjat, vill också bara säga då att jag fyller ju år på fredag och snälla mina kära vänner, inga telefonsamtal innan klockan 1O! Jag måste få min törnrosasömn när jag jobbat kvällar hela veckan. Uppfattat? Skicka hur mycket sms ni vill för det stör mej inte nånstans. Puss och tack :D

/linnsanyouknow

kära vinterland

Möttes av en massa snö när jag körde hem från jobbet i natt. Att de kommer snö redan ser inte bra ut, inte för att jag hatar snö och så men blir de en sån lång vinter som förra året vill jag gå i ide redan nu. Jag skulle vilja testa vara björn ett år, se hur det är att sova bort hela vintern liksom.
Måste bara rekomendera att ni ser Due Date, såg den i söndags och det var den mest sjukt roliga filmen jag sett på länge. Jag och erica ställde oss dessutom frågan när vi åkte hem om fiskar dricker vatten, så jag var typ tvungen att ta reda på de då så skickade ett litet fint meddelande till 118800(svar på allt) och hoppades på svar, hahahahaha svaret löd; "Ja, i alla fall saltvattensfiskar som har lägre salthalt i sitt blod än det omgivande vattnet. Eftersom lösningar strävar att uppnå någon slags jämvikt genom "kemisk utjämning" (osmos) kommer vatten att läcka ut från fiskens kropp och den måste då dricka vatten för att hålla vattenbalansen. Samtidigt måste den utsöndra överskottssalt." Asså seriöst, jag förstår knappt hälften av dom här orden. Men de va ju bra att man fick en utförlig förklaring iaf.
Nu ska jag göra mej i ordning och sen dra mej till jobbet.

/linnsanyouknow

hjärta och smärta

Det gör så jävla ont i mej, är en fruktansvärt splittrad kvinna.
Kvinna i tusen bitar, kvinna som ger upp,
kvinna som snart slutar kämpa, kvinna som är svag.
The hjärta och smärta, smärta i hjärtat. Ooouch...
Hear me screaming, see me bleeding.

/linnsanyouknow

bra skit!

En helsingborgs resa har vart på schemat denna dagen med min farmor. Eller ja rättare sagt körde jag henne dit till hennes bror då va. Skåne är ett ganska vackert land (ja för jag tycker inte skåne hör till sverige eftersom deras dialekt låter mer som danska så skyll er själva). Nu har jag faktist tagit helg och peppar satan till måndag när jag ska börja jobba. Så gott folk jag kommer vara ganska upptagen på kvällarna en månad framöver.

Kan inte annat än älska Volbeats låt Fallen ;D


/linnsanyouknow

min egna berg och dalbana

Den här gången har jag inte orsakat detta upp och nerande själv. Min morfar har nu blivit verkligen jättesjuk och jag är ganska nere över detta. Skelettcancer är inte riktigt att leka med, så nu hoppas vi bara att du inte får så ont lilla morfar utan att de går bra ändå. Det som är mest hemskt är att jag aldrig har hört mormor så ledsen i hela mitt liv och jag vill bara ställa allting till rätta så som hon alltid gör när jag är ledsen. Mitt i detta elände ringde faktist Annelie från ad-plast till mej idag och sa att jag får jobba där 4-5 veckor framåt. Vet ni hur skönt det är. Har funderat i flera veckor hur jag ska klara mej med pengar till över jul men det kanske ordnar sig iaf.
Ska åka till min fina frida om en stund och ha lite terapi kväll med henne denna afton ♥

/linnsanyouknow

hej novemberväder

Det regnar ute, vet ni varför? Jo för vi är i november nu. Bara därför. Kommer ni ihåg förra året i november, det regnade seriöst varje dag och det är sant. November har endast en sak som är bra. Hade det inte vart för min födelsedag hade jag klippt bort november ur min personliga almanacka och lagt till något mycket roligare. Har plockat iordning på mitt rum nu, helt plötsligt fick jag ett golv vilket jag ska ta vara på eftersom det lätt fylls på med saker/kläder igen. Hur gör jag egentligen, jo jag älskar min röra!

"to all those lost souls who have forgotten to believe in the immensity of love"

/linnsanyouknow

hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Tråk dag, seg dag. Dessutom skrämmande att de typ började bli mörkt vid halv fem, men julen är snart över och snart är det vår igen. Jag tycker tiden går snabbare och snabbare för varje år som går och snart är vi pensionärer också, farligt va. Provridning på Sunny imorn, får väl hålla tummarna att det går bra så man får sålt lilla ponnyn nån gång.

Hittade bild på min lilla prinsessa för två år sedan när vi var på riks. :)



/linnsanyouknow

RSS 2.0