Varberg is the shit.

Stället där det seriöst hände mest och var roligast denna helg. Bara så ni vet de. Haha men det har fan inte vart mycke sömn asså, en camping full med dårar är inte att leka med. Typ spåmannen, ennagrabben, dunkadunkatältet med flera. Heehehe
Tack så mycke alla inblandade people! Bilder kommer va..
Nu ska jag ut och rida sen till moster och sen ska ja fan sova, jobbbeee imorn.

/linnsanyouknow

Because I like the way it hurts

Mitt humör steg något fruktansvärt idag när de ringde och sa att jag fick jobba nästa vecka och veckan efter de. Jag tror jag behövde de nu, riktigt seriöst. Ska bli skönt att äntligen få göra något som tröttar ut mej så ja kan sova och äntligen komma in i normala vanor lite. Och äntligen slipper ja va hemma, skönaste av allt. Att bara ha något annat att tänka på :) Kanske ja klarar mej med pengar i sommar med! Hehehehe, men i helgen laddar vi inför Varberg och jag ska bara ha roligt och träffa alla de människor ja tycker om.
Hej lilla hålet som aldrig vill försvinna...

/linnsanyouknow

SunnyBunnyBoo ♥

Glömde säga att jag var på clear round med Lilla igår och hon skötte sig lika exemplariskt som vanligt :D 0 fel i 40 cm och ett litet pet i 50 cm. Men hon vet ju inte vart hon har sina ben riktigt så det är liksom helt okej. Hon var såååå duktig min skrutteplutta. Det resulterade dock till en sjuk träningsvärk i min kära arm idag men de va de fan värt :)


Hoppa kan hon ju utan problem iaf :)

/linnsanyouknow

That's just me..

Ligger i min kära säng och kan bara inte sova, får väl skylla mej själv när ja gick upp tolv innan idag men ja kan inte hjälpa att ja inte vaknade. Just nu är det bara så att så länge jag inte har nått jobb kommer ja inte in i några rutiner. Jag tycker inte om kvällar som den här när det far runt så mycket i huvudet som jag inte förstår mej på. Nånting i mitt liv är verkligen inte som det ska, jag är en typisk jävla dunder-grubblare och det tar sååå mycket på mina krafter. Jag saknar verkligen att inte kunna dela med mej av saker till dej, jag saknar att höra ditt sjuka skratt i luren, jag saknar att höra dina jämt så goda råd, jag saknar att trösta dej när du är ledsen. Det var inte meningen att de skulle bli såhär. Men jag hatar att människor förändras, jag hatar inte ha kontroll. Jag Saknar Min Bästa Vän. <3
That's just me.

/linnsanyouknow

Bensin-tabbe

Fast det var inte jag som gjorde en tabbe utan min käre far. Jo visst han tankade i bensin i diesel-volvon nu ikväll, duktigt pappa lilla. Hade det vart jag som gjort de då hade han ju vart fly förbannad men inte nu inte. Tack gode gud att de inte var jag! Lollos 20års fest va toppen igår, även fast jag inte mådde så himla bra men jag gjorde de bästa av det iaf. Har dessutom pressat Mario Kart medans jag har haft mosters hus i Anderstorp hela helgen, det är inte att leka med. Jag är en ganska lättroad kvinna! Mahaha

/linnsanyouknow

Hej och välkommen kära träningsvärk!

För just nu har jag bara sån sjuk träningsvärk va. Har ridit ett par gånger den här veckan och hej min kära otränade ben vad ni kommer ha fruktansvärt ont. Kunde man inte få slippa de en enda gång! ;o Har färgat håret svart idag iaf, varför vet jag knappt. Hade typ min egna lilla filosofi om de så jag hoppas de slutar bra. Och nu har jag suttit och smågråtit lite till Greys Anatomy, det är konstigt vad de programmet får en sentimental och speciellt alla säsongsavslutningar. Dom är verkligen alltid sorgliga!
Men nu ska jag faktist snart sova för jag håller typ på att bli sjuk så mår liksom lite kasst. Därför ska jag förhoppningsvis sova bort de lite ;D

/linnsanyouknow

Tuuuuuuuuuuut, ehe

Asså detta tutande i varenda fotbollsmatch får mej knäpp i huvudet! Seriöst, nu när jag väl tycker det är kul att kolla så kommer de äckliga tutorna förstöra allt. Vem kom på den här hemska idén? Jag fattar ingenting. Det finns faktist mycket jag inte fattar just nu. Mycket saker som är helt upp och ner och jag orkar verkligen inte dela med mej av det för en endaste liten själ... Dessutom blir jag så otroligt förbannad på vissa som tror hela världen kretsar kring dom, fuck you säger jag bara! Jag vet, grova idag min kära blogg men jag är liksom ganska lack på den här skiten. Så just nu går jag och är förbannad hela jävla dagarna och det är inte riktigt likt mej men blir ju så arg så fort ja tänker på skiten. Det finns en enda sak just nu som får mej glad och det är att jag igår red för första gången sen jag bröt armen, visst jag hade rejällt ont men de skiter ja totalt i. För jag behöver nått som får mej på andra tankar. Och bara så ni vet, så fort ja får jobb igen så flyttar jag fort som ögat.
Viljan att blogga är inte stark nu för allt får mej arg så när jag lugnat ner mej ska ja försöka hmm mja skriva lugna inlägg, tack som fan!

/linnsanyouknow

MimsMys

Har ikväll haft en kväll med Mimmi och det var verkligen inte igår. De va alldeles kalas och som vanligt köper vi våra sjukt goda tom&jerry kakor och sätter oss på nått trevligt ställe och tjatar om allt möjligt. Sånt tror jag att man behöver göra oftare. Jag saknar gamla goda tider, när problemen inte va så stora. Där det var enklare och man tänkte liksom inte så mycket. Hemskt egentligen att livet ska bli såhär :P Men vafan, här sitter ja nu blev precis alldeles livrädd för tvn gick igång av sig själv och sen stängdes den av lika kvickt igen, vad hände där egentligen?
Jag vill sluta tänka, undra och försöka förstå. Det är något jag aldrig kommer lyckas med. Jag brukar vara ganska optimistisk men inte idag så därför säger jag godnatt redan nu för jag har mycket att göra imorn.

/linnsanyouknow

StekarN

Har legat ute i solen typ sen jag vaknade. Och för första gången på länge har ja sovit riktigt skönt i natt. Helt underbart, så vi får se hur mycket färg jag fick av min lilla solning idag ;D Nu ska jag typ börja göra mej i ordning för idag ska de kollas på bal minsann! Ännu mer ångest och längtan tillbaka, uuuusch.

Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place
In the Diary of Jane
So tell me how it should be

/linnsanyouknow


Nyktert är kalas.

Sitter nu i Atorp och är barnvakt till de små liven medan dom andra två är ute och svirar! Haha har kollat på "De regnar köttbullar", vet ni vilken knasig film de va eller?! ;D Ja jösses, vilken tecknad film som helst kan nog roa mej. Lilla sover nu och storebror spelar Playstation. Så då snodde jag åt mej datorn, inte så otippat. Dock är ja trött, skulle nästan vilja sova lite men men håller man på att trötta ut sig totalt så ska de va totalt. För jag kom på här om dagen att jag blev beroende av mina smärtstillande jag tog mot min arm för de fungerade som sövande också tydligen, haha så nu har ja knappt sovit på hela veckan. Därför känner ja mej som ett vandrande vrålmongo just nu.
Vill också säga grattis till alla som tog studenten igår, jag blev typ lite sentimental för min student va de roligaste jag vart med om så vet exakt hur deras kväll va igår. Åååh tusan känner mej gammal... Så nu ska den gamla kvinnan inte tjata mer utan bara knipa igen och hitta på nått att göra istället.

/linnsanyouknow

Hemmadotter

Gick upp tidigt idag för att städa hela huset, asså vi har alldeles för stort hus ;o Men jävlar så duktig jag va, helt rent överallt och mitt rum är just nu väldigt fint. Dock vet ja att det snart blir stökigt igen men än så länge njuter jag! Har även njutit av solen denna dag i Borås så säger bara snälla låt hela sommaren vara som den vart idag. Så nu är har jag laddat upp med lite godsaker till mina kära vänner som tar studenten imorn. Jag kommer få sån sjuk ångest imorn när ja ser alla andra ta studenten, skulle lätt kunna gå trean igen bara för att ta studenten för de va verkligen en helt kanonkul dag!
Men ska nu sussa i min kära säng nu tillsammans med min kisse som ligger och kurrar! (:

/linnsanyouknow

Brummelibrum!

För idag har jag faktist kört bil för första gången på typ cirkus 8 veckor! Hej befriande känsla, känns som jag har tagit körkort på nytt! Ska iaf försöka att inte skada mej mer nu, fast i och med att ja funderar på att ta hem ett halvblod och rida in den i sommar lär jag bryta varenda ben i kroppen! Jaahaaaja, önskar mej själv lycka till iaf :)
Dessutom planerade jag att städa hela huset idag, det enda jag lyckades med var dock mitt egna rum vilket är en horisontell garderob just nu! Skönt att ha de gjort för imorn ska ja ta resten av huset och de lär ju gå snabbare än bara mitt rum gissar ju jag på. Så nu ska ja ladda batterierna tills imorn, puss!

/linnsanyouknow

Linnsan är på väg tillbaka!

För nu har det gått 6 veckor sen min lilla olycka och jag har börjat träna igen, jisses så fort man tappar kondis va? Så nu ska jag börja gå ut och gå varje dag typ sådär en timme. Fy fasen va bra, snart är jag uppe på heeeestaryggen igen. Ehe
Igår gjorde jag rabarberpaj, har inte gjort de på pff ja tre år kanske, så lockade hit min lilla lolla med men när ja hade gjort den bara shit, tänk om den är as äcklig xD Men min kära vän Louise sa att de va den godaste rababerpaj hon ätit, så varm jag blev av dessa rabarber efter de! Ska nog starta eget, typ Linnsan Bakery eller nått. Äsch först ska jag flytta till kalifornien och bli rik sen ska ja starta ett företag. Eller vem vet, ja kanske hamnar i Kina och rensar bläckfisk...
Vart jag än hamnar så är iaf Sean Banan den roligaste på denna jord At the moment!



/linnsanyouknow

RSS 2.0