23 februari - blöööö

Är jävligt trött och den här dagen har gått åt helvete. Har sovit sjukt dåligt, vaknade med huvudvärk, segt att jobba idag, totalt oflyt med allt jag gjort, tappar en av hästarna på vägen in och han hoppar rakt in i en annan hage (KUL), segt att rida eller ska inte kalla de segt egentligen, hade ingen ork och ingen lust så la tyvärr inte ner så mycket  energi på det. De fick lite motion iaf. När jag inte trodde de skulle bli värre råkade jag dänga upp en planka i nyllet eller på näsan rättare sagt så sitter nu med papper i näsan så blodet ska sluta rinna. Ibland vill jag bara ge upp, åka hem och lägga mej i min underbara säng och stanna där i all evighet. Det är nu Jossan hade vart väldigt bra att ha här för hur uselt det än är så blir allting så mycke bättre med henne... <3
Nu ska jag dra ett täcke över huvudet och hoppas att morgondagen blir tusen gånger bättre.

/linnsanyouknow
There's a light at the end of the tunnel

20 februari - funderingar..

Vaknade i morse hos Malin, eller rättare sagt hos hennes mamma och liksom tittade ut och hej va snö det va! Snöstorm va de även här uppe i Mjölby. Spenderar ju min helg här eftersom jag ska jobba imorn men snäll som Göran är gav han mej ledigt idag och det va inte lite skönt att få sova ut en sväng. Men insnöade blev vi lite fint iaf och jag har funderat på när den här snön ska försvinna, eller vad kommer hända med all snö liksom? Kommer de inte bli typ feting mycke översvämning överallt? Jag överlåter de här filosofierna till någon med smart hjärna för så här kan vi inte ha det i världen va. Ena stunden säger de att vi kommer ha ibiza även på vintrarna och nu är det typ skitkallt så hur det blir med våra varma vintrar vet nog ingen för egentligen tror ja inte de kan så mycke de här gubbarna och tanterna som kommer påde här vetenskaperna. Farligt är de! Och tyvärr kommer inte Sunny hit imorn på grund av den här jävla snön, ledsen flicka är jag för de men pappa ska försöka köra upp henne en kväll senare i veckan.
Men som sagt så jobbar jag hela dagen imorn och måndag är det hoppträning igen med Bacchus, det är grejer de! Ska kolla på film nu och sen sova tidigt ikväll vilket känns konstigt eftersom det är lördag ;o

/linnsanyouknow
Life is a beautiful mess

17 februari - sorgligt nog har jag missat fettisdagen...

Godkväll!
Kom liksom på mej själv idag att jag har totalt missat fettisdagen som var igår. Jaha ingen semla för mej inte, tuuuuuuusan också! Jag som älskar semlor. Men inte mycket att göra åt för istället jobbar jag på som en tok och har just nu inget liv. Att rida tre hästar om dagen är tufft asså, eller man blir väldigt trött. Haha och Bam bam och Blomman är bara så söta egentligen, små pluppar!
Sen har jag inget att kommentera om vad jag tycker om vissa människor, orkar liksom inte lägga ner så mycket tid på de som beter sig som dom gör, inte kul att vara andrahandsval precis.
Klockan är typ cirkus halv tio och jag ska snart sova, JAG. Det är något helt nytt för mej. Tjaaaarå.

/linnsanyouknow
Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka men ett dåligt ställe att stanna på


14 februari - Hallåååå kissen!

Tillbaka i mitt andra hem just nu efter en helg som varit mycket upp och ner. För en gångs skull har jag umgåtts med kvinnan från gäddviken typ hela helgen vilket ledde till tittande av filmer där alkoholen har talat ännu en gång. Va nog det roligaste jag sett och hört på länge! Ett besök i parken blev det också igår kväll som dock inte var väldigt roligt. Det bästa av allt var att träffa Jossan och få prata om alla mina funderingar jag har haft under veckan. Och det är ju så att varje gång jag pratar med henne lättar det väldigt mycket från hjärtat på mej. Underbart verkligen!
Nu ska min trötta kropp snart få krypa ner i sängen och få träffa john-blund. Mysigt...

/linnsanyouknow
You can't feel anything that your heart don't want to feel

11 februari - älskar att lyssna till tystnaden.

Godkväll människor små!
Som vanligt är jag alldeles slut såhär på kvällarna när jag har jobbat hela dagarna. Men idag började det minsann lite speciellt. Alltså fick jag se en älg-parad, stentufft! De va verkligen fyra älgar som gick på en helt öppen åker här utanför och min första tanke va, tänk om man hade haft en häst sadlad och färdig nu och liksom galopperade iväg efter dom så undrar ja va dom skulle gjort. Coolt, måste testa. De gulliga va ju att de va två små och två stora så de små liksom hamnade på efterkälken och pulsade på i snön så gott de kunde :) Men iaf så har jag ridit två hästar idag och nu har ja kommit på att ja behöver inget gym längre för jag har mitt egna gym i stallet och ridningen. Mycket billigare alltså. För sån träningsvärk jag har i mina ben, det är sjukt! Men i helgen ska jag hem så får vila upp dom då och lördag blir de inflyttningsfest hos Elin och sen kanske parken. Spännande helg och sist men inte minst är det den där överskattade dagen på söndag, herregud va, förstår inte meningen.
Nu blir de lite tid med tvn och sen blir de mat. Mmmmm maaaooot! <3

/linnsanyouknow
Life is what the future brings

7 februari

Då ska det börjas en ny vecka här i Mjölby, visst det va skönt att vara hemma och träffa de ja tycker om men de va inte helt fel att komma tillbaka till det här hemmet faktist. Imorn ska jag tydligen vara med på hoppträning med Bacchus, vilket jag ser framemot enormt mycket. Och jag hoppas att han ska sköta sig eller egentligen är de nog jag som ska sköta mej för han sköter sig ju alltid iaf.
Har ridit Sunny i helgen också eftersom hon ska med mej upp hit om ett par veckor måste hon komma igång nu och det är alltid lika roligt att sätta igång ponnyerna efter vintervilan för dom är alltid så taggade och springiga. Har även märkt den här helgen att Iza har blivit en väldigt katig liten tös minsann. Hon ska ju beskydda min lilla Dogge när Prinsen vill komma fram och leka, underbart att hon har fått lite temperament ;D Haha dessa hästar gör mej alltid lika glad.
Men nu ska jag ta en kopp varm choklad och sen får jag helt enkelt se om jag orkar kolla klart på Wallander. Det är hemskt vad trött man blir nu för tiden. Skönt som fan, saknar dock min fyllekaja i borås lite grann också...

/linnsanyouknow
När livet ger dej tusen skäl att gråta, visa då att du har tusen skäl att le

1 februari.

Anlände ju då till Mjölby igår och det är verkligen kanon, detta är nog precis vad jag behöver! Underbart att bara gå här ensam och själv och göra allt hur jag vill. Så mina dagar ser ut såhär att jag börjar halv åtta och då släpper jag ut hästar och byter täcken mm, sen är de liksom allmän skötsel av stall hela förmiddagen. Sen kommer det roligaste på eftermiddagarna ;D Eller ja jag får ju rida iaf, lite annat att rida de här stora hästarna till skillnad från mina ponysar hemma. Idag fick jag iaf rida stora Fia och charmige Bellman. Haha ja jag är lycklig. Saknar dock mina små där hemma men Sunny kanske kommer senare så har jag henne iaf.
Men nu ska jag faktist sova för dom här dargarna kör slut på mej verkligen. Men det är bara bra så får jag för en gångs skull normal sömn vilket jag har saknat. Puss på er där hemma, saknar er lite smått. <3

/linnsanyouknow
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

RSS 2.0