31 maj - think less, play more!

Då va gisledagarna slut för detta året och i år har det ju faktist vart väldigt speciellt ;D Jo karnelevalen igår va sjukt kul och poängjakten och de dära, men satan vilken träningsvärk man har i bena! Men vad gör man inte för att ha roligt. Men efteråt va man verkligen helt sjukt död, så det va lite kämpigt att komma igen för kvällen sen men det lyckades jag ju också med ;D Blev väl kanske lite väl bra bara för det men jag lever. Åkte iaf till Sofie efter parken igår och tur va väl det. Jag tror jag sluta ha med mej min mobil när jag är ute, den förstör allt hela tiden. Nu siktar jag vidare mot studenten och balen, livet flyger iväg.. :/

Allt som ses som en trygghet försvinner så snabbt ifrån mej just nu, det var inte menat att det skulle vara såhär, du gav mej hopp fast hoppet är ju dock det sista som lämnar en människa men jag har slutat hoppas, det är bara slöseri med tid men varför är det då så otroligt jobbigt? Ja alla dessa tankar gör mej knäpp i huvudet och dom blir tyvärr inte mindre.

Morfar jag tänker på dej!

/linnsanyouknow


I smile but I'm just faking.

24 maj - åkaåkaåka, luftluftluft! SKIFTBYTE!

Åker till kolmården alldeles strax, åh hej vad jag behöver annan luft! Och igår blev de kanske lite väl mycket men wtf, jag försöker bara göra rätt. Vill göra annorlunda men det funkade inte det heller ne, antingen sitter det hela tiden där eller så kommer det bara ifatt en senare,

Nånting brast inom mej i fredags och jag gör verkligen mitt bästa för att försöka.

Haha och förlåt till de jag ringde i natt mitt i natten, vet inte ens vad jag pysslar med men det kommer säkert gott ur sånt också.

and people can be so cold...

Aja puss hejsvejs för nu ska vi åka, hemma igen på tisdag.

/linnsanyouknow
a heart behind these clothes..

19 maj - misslyckade vecka!

Fucking true! Alltså måste ja behöva gå igenom allt en gång till? Det gör ont! I
dag har jag två prov, härligt! Fast ett ska jag nog inte göra, sätter jag mej där kommer allt flyta iväg till min egna lilla värld. Ge mej styrka!

I dont wanna be..!

Jag behöver min Jossan nu på en gång men eftersom hon är i Stockholm får jag snällt sitta här ensam men nu ska ja iaf gå och ta en dusch och försöka få allt att rinna av mej.

/linnsanyouknow
And if you can't get what you want, well it's all because of me.

14 maj - If you seek me ;D

Haha denna veckan har varit helt katastrofal! Jag ska nog lägga mej i min säng och sova resten av veckan för det är bara oturs saker som händer. Sinnessjukt, I förrgår försov jag mej och missade bussen, skitbra liksom, igår tappade jag mina nycklar och dessutom ringde de och sa att min balklänning inte blir klar i tid så nu får jag snällt leta efter en ny. Vad händer härnäst tro? Dessutom tror folk att jag är galen men jag har faktist vart riktigt sjukt trött de senaste dagarna och när jag är det går det lite över styr så jag blir ganska flummig, fel av mej ;D haha men en del kan ha kul åt det med, det hjälpte nog iaf mej och erica att plugga igår. ELLER rättare sagt jag gjorde ericas engelska uppgift, jaaaa att skriva om aborter är inte min starka sida men jag har lärt mej en massa om foster och slemhinnor och grejor, hmm lite äcklade blev vi faktist ett par gånger xD Men de löste Jag bra tycker ja!

Men just de ska ju kanske nämna att jag hittade mina nycklar idag, vill inte säga vart dom va för då blir jag bara dumförklarad och det är ju kanske lite onödigt ;D

Ska gå och hälsa på min moster, kusin och kusinbarn som är här nu ett tag ;D Lilla Hannah är ju bara så söt, unge alltså!

/linnsanyouknow


Tell me, what do you do when it all falls apart.

11 maj - vart tog fartkameran vägen?

Asså jag har funderat på detta med den försvunna fartkameran. Det är ju lite komiskt att någon bara har tagit den liksom! Haha tänk om man bara skulle se den uppsatt någon annanstans och bara tjooho där va den. Det skulle ju vara så sjukt kul. Man kanske skulle testa de någon gång, bara så där helt galet, jösses!

Aja men nog om de, idag har det varit projektredovisning, det mest meningslösa jag har gjort denna terminen i skolan xD Otroligt tråkigt!
Stendäckade när jag kom hem, tröttare än vanligt idag! Men skönt vart de, sen har jag stått och strukit mina kläder typ halva kvällen, otrlogt duktig jag är ibland, har mina ljusa stunder! Weeei!

Sitter och pratar med Frida nu och ska faktist gå och sova sen när jag har snackat färdigt med den lilla kvinnan, jag behöver min skönhetssömn!
GODNATT!

/linnsanyouknow
Sooner or later it's over.

10 maj - So dance, fucker, dance!

Jag förstår inte varför det ska vara så jobbigt nu för tiden. Jag har ångest, ångest som fan för ja orkar inte mer. Det är alldeles för mycket runt omkring en för att kunna stå ordentligt på båda benen. Känns som man står och vinglar hela tiden och alldeles snart ramlar man säkert! Det bästa hade varit att bara åka ifrån alltihop till nånstans där ingen vet vem man är och där man inte känner en jävel. Hur bäst som helst!

Love me, hate me
Jag har upplevt att kunna hata och älska på en och samma gång. Om det är bra har ja ingen aning om men jag tycker inte man ska behöva göra det. Känns väldigt udda och så många starka känslor på en och samma gång kan inte vara bra.

Hej jag är på bristningsgränsen till ett sammanbrott!

Ska ut och måla nu, se ifall tankarna kan sätta sig där de ska vara istället.
 
/linnsanyouknow
We never face the dark down and lonely

3 maj - Only hope can keep me together.

Ja eftersom projektarbetet ska vara färdigt imorn och mitt PM till svenskan ska in känner jag mej väldigt tom och stressad. Det borde inte vara såhär, men när den här veckan är färdig kommer det kännas ganska bra tror jag för då är det nästintill över. Studenten närmar sig och det känns som att mitt liv kommer ta slut efter studenten. Våra liv kommer öppna sig i ett stort frågetecken, otroligt bra start på ett nytt liv. Helt sjukt! Men det kommer säkert bra tder nån gång i framtiden också.
Helgen har varit otroligt upp och ner, sigges va helt okej, lite för mycket folk för att kunna bli en kanonkväll men sällskapet gick ju iaf inte att klaga på ;D Resten har bara varit så krångligt.
Förlåt mej men det enda jag vill är att du ska förstå.

Ska fortsätta med mitt pluggande nu sen ska jag åka och hämta db (:

/linnsanyouknow
I can give you life, and I can take it away

RSS 2.0