fin fin helg!

på helgerna orkar jag verkligen inte blogga, eller jag har så mycket annat att göra så det hinns liksom inte med, tråkigt men sant. tillbaka till helgen, lördagen blev de parken och en massa bra tid med fina vänner dock tycker jag det va sjukt tråkigt i parken. asså inte bara för att jag va nykter för jag brukar ha väldigt kul ändå. men de va så konstigt folk och väldigt mycket folk dessutom och när väl daniel adams-ray spelade var de så jävla tråkiga låtar. ursäkta mej men de va ju ingen balladkonsert man ville se, mycket besviken faktist men så är det ibland.
matilda har vart och ridit bellabus i helgen och det gick verkligen kanonbra. tror att dom kan komma väldigt bra överens när matilda har hittat rätt knappar och så. hon dressyrtränade bella på gark igår och det tror jag de båda uppskattade, tänkte ta lite bilder på ekipaget men jag glömde kameran, attsingen. men de ska hoppträna för ann på onsdag så då kanske jag lyckas få med mej kameran.
det är lite mycket nu eftersom jimmyboy håller på att flytta men jag försöker uppdatera det jag hinner :)


-


Följ min blogg med bloglovin


fredriksbergs dizney

jag har vart så otroligt dålig på att hålla koll på vad som händer i newforest-ponnyernas värld och därför helt missat att hingsten fredriksbergs dizney inte lever längre. när jag läste detta på newforest föreningens hemsida blev jag faktist lite ledsen, tycker det är jättetråkigt. men samtidigt är jag glad. glad över att ha fått möjligheten att få rida denna fantastiska ponny och dessutom har jag ju lilla pyret här hemma som har dizney som pappa. blir inte hon något stort i framtiden blir jag ju förvånad. slänger därför in några bilder som jag fick av annica när jag hade vart där och ridit.

och en bild på pyret också :)


min busiga ponny

bellabus levde verkligen upp till sitt namn idag när jag red ut i skogen, hon tyckte de va sjukt kul och skulle busa lite med mej. hon är något fruktansvärt pigg ute i skogen också och hon blir ju så himla stark. vad säger man om denna lyckliga ponny egentligen, jo man blir så lycklig av henne. ute i skogen när hon är sån gör jag inget annat än ler eller skrattar åt hennes galenskap, sötare än socker.
ska ringa mannen i mitt liv snart och bläddra igenom hm katalogen som kom idag, sukta lite efter kläder som jag inte har råd att köpa just för tillfället men whatever. dessutom skulle jag bli glad om någon vet vart man kan köpa en halsring som jag kan använda till unghästarna så man har något och hålla i när dom små busar runt? tack och hej.

gammal bild på min racerponny


- 22/3

idag var jag verkligen uppe med tuppen och körde jimmyboy till jobbet för att sedan bege mej mot stallet eftersom hovslagaren var här och tog hand om pållarnas fina fötter :) dock är det en bra sak och en dålig sak. det som var bra är att theodore har blivit mycket duktigare och jag friserade hans man, såå fin häst nu asså. det dåliga är att scotland har början på fång, vilket inte är bra alls. därför ska han banta nu och börja tränas igen så fort som möjligt. vill inte riktigt att han ska få ett anfall nu.
vädergudarna bjöd dessutom på hyffsat bra väder idag och det gillar jag starkt, hoppade därför med bellabus idag och om någon hittar en lyckligare ponny än henne så vill jag veta de. så nu ska jag tagga vår och sedan sommar, hoppas på en sjukt bra sommar. därför ska jag dela med mej av lite sommar känsla från thailand idag.

 


såhär är det att bli gammal

att få världens mest största brev hem i brevlådan som dessutom är orange är ju svårt att missa asså. snacka om att verkligen visa för resten av världen att här bor det en gammal tjej, tack som fan för de. idiotas!



kvinnokväll ;D

har haft en superduper bra kväll med jossan.
tänk att vi alltid har en massa nytt att prata om
och jag gillar det starkt!
jimmy har dissat (alt. stensomnat) mej ikväll, inte lika superduper alltså!
men det gör inget för han är duktig och jobbar och står i.
puss och godnatt




min beställning från partylite

detta fick jag hem i helgen, beställde det på ljuspartyt här hemma.






mina nya älsklingar ;D


fränt!

måste bara dela med mej av detta :)





- 16/3

äntligen är jag kurerad och färdig efter denna hemska magsjuka och har efter evigheter (känns det som) intagit position stallet igen, fixat färdigt hästarna för idag och har även fått andats in lite härlig hästdoft vilken är den mest underbara på denna jord. Ja jag har saknat mina bebisar lite dessa dagar men att ta ledigt från det ibland gör att man längtar ännu mer tillbaka :). väntar just nu på att min vän mimmi ska höra av sig eftersom vi skulle träffas lite ikväll men som vanligt vet man aldrig när den kvinnan behagas vakna så istället kanske jag intar soffläge om en stund om det inte sker snart.
puss så länge.


dålig uppdatering

jag och jimmy ligger nämligen med magsjuka och har typ spytt ikapp, nästan. känner mej så jävla äcklig när jag har magsjuka. riktigt seriöst mega äcklig. hade så mycket kul att berätta om helgen men jag känner att jag gör det i veckan istället. bäst av allt var ju att eric saade vann melodifestivalen igår, sjukt bra helt enkelt. nu ska jag fortsätta försöka kurera mej med fil och vatten, bra mat alltså.

/Linn

shutter island

igår kväll kollade jag på shutter island, asså seriöst så blev jag lite dum i huvudet av den filmen. kan någon förklara för mej vad som hände i slutet? den liksom bara slutade... är han mentalsjuk på riktigt? som sagt jag blev nog själv lite mentalsjuk av den här knasiga filmen. vore evigt tacksam om någon kunde förklara det här för mej :)
nu ska jag titta några avsnitt av one tree hill istället för den serien förstår jag mej på!


iza´s första longering

duktig flicka var hon idag iza lilla men jösses vilket humör skitungen har ;D så fort hon inte fick som hon ville satte hon sig på tvären. det ska bli så kul att jobba med denna lilla ponny, äntligen en ponny med lite temperament. tog lite bilder också, dock kunde jag inte de medan jag longerade då hon var överallt och ingenstans i stort sätt hela tiden. haha har friserat henne dessutom, inte det finaste jag gjort kanske men manen blev iaf betydligt bättre än innan :)



 


dagens goda gärning

har vart så hurtig idag så det är inte klokt. ridit ponnyplutt, tränade lite dressyr med henne idag och jösses vad hon måste få mer muskler i bakbenen hönapönan. det ska jobbas med. har dessutom vart ute och gått med iza eftersom hon ska ridas in nu så har jag tänkt börja gå ut och gå och longera henne. duktig flicka de där. sist men inte minst har jag vart på vattengympa, dagens kommentar till detta var; hej berit 63... men ne så är det inte, va faktist väldigt roligt. kvalitets tid med två söta vänner med är heller aldrig fel. den här dagen har vart bra för kroppen men vi får väl se hur kroppen mår imorn. heja mej!


bra film!

gullivers resor var faktist väldigt kul. sevärd kan jag ju tala om.
det här med 3D är ganska fränt, tycker dock dom borde skaffa
mindre storlekar på glasögonen så man slipper peta upp dom
hela tiden för att dom ramlar ner på näsan. alltid är det minsann nått.


vårkänslor

asså detta fina väder får mej på så sjukt bra humör, det bästa hade vart att ta en ridtur i detta vackra väder också men det hinner jag inte med idag. därför hoppas jag det är lika fint väder imorn också :) fast jag fick ju vårkänslor redan i tisdags då det kom in en snubbe på mcdonalds i bara shorts och t-shirt, tror han hade på känn att detta fina väder skulle komma i helgen! ikväll blir de bio i jönköping med jimmy, vilken film de blir får ni veta imorn.

Saknar min bebis!


LYCKA

Som många vet tappade jag bort laddaren till min systemkamera för sisådär 6 månader sen men jag har äntligen hittat den igen. Ingen är mer lättad än jag just nu, trodde verkligen jag skulle behöva köpa en ny vilket hade vart såå onödigt då de kostar typ 500 kronor. Tjena att jag inte har råd med de just nu. Så nu äntligen kan jag fota ordentligt igen, underbart.
Btw så har jag lite svårt för att blogga nu då vårat internet hemma är kasst,
eftersom det bara fungerar på kvällarna, kiligt liv!



RSS 2.0