Många härliga skratt på gårdagens tävling

Ja vad säger man, det som aldrig händer i vanliga fall, det händer alltid när man är på tävling med matilda och bella. Iza va fin i sin klass, första gången hon hoppade 80 cm och felfritt blev de. Innan starten gick matilda runt bland hindrerna och visade henne dom men iza tog sig en tugga av hindret som var inlindat i halm istället, ja hungrig ponny de där. 
Första klassen med bella gick som de gick, bella va stark, taggad och hoppade som en gudinna. Vilket resulterade till att bella gjorde sin egen omhoppningsbana och drog mot ett hinder och hoppade de och stackars matilda hade inte en chans att stanna henne. Andra klassen, va säger man, bella va lika fin och taggad i denna men hade lugnat sig lite men efter halva banan (halmhindret) så får bella för sig nått och bara dör och stannar och tar en tugga även hon av den goa halmen... Asså va säger man, publiken fick sig ett gott skratt iaf. Sen hoppade hon resten av banan som om inget hänt. Jag tror minsann bella och iza taktikade mellan klasserna och jag slår vad om att iza sa till bella, "morsan halmen va riktigt god, testa den du med". Som sagt, sånt händer ju bara inte men jo tydligen. Vi glädjer oss åt att ponnyerna hoppade sjukt bra iaf och nu blir de lite vintervila och så laddar vi om batterierna för en ny härlig tävlingssäsong med många fler oväntade saker.
 
Matilda ville inte att ja skulle lägga ut rundorna med bella (dom kommer i matildas failfilm om några år) men izas runda lägger ja ut nån dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0