Spark i arslet på mej själv

Här har det vart tomt den senaste veckan och det skyller vi på stress, stress och åter stress. 
Dock har det hänt mer den senaste veckan än det gjort dom senaste månaderna. Kan ju börja med att jag äntligen fått sommarlov och allting är inlämnat så nu är det chillmode på!
Tävling med matilda och bella i torsdags som gick både bra och dåligt. Det var ju sjukligt varmt och i första klassen hade nog varken häst eller ryttare druckit särskilt mycket så det var nog solsting hos dem båda men de kom ju runt iallafall. Andra klassen var de mycket piggare båda två men då skulle hon givetvis testa matilda och stannade på första hindret, dock krigade hon på och kom till sista hindret där bella låg helt fel och fick inget bra läge alls så blev ett stopp där med. Sånt som händer helt enkelt :)
Bella och iza kom dessutom ut på sommarlov i torsdags också så massa fint grönt gräs till dom, skönt att ha dem hemma lite :) 
Dogge har vi kört till falkenberg för utbildning hos eamon hickey. Har haft det i tanke i ett par månader nu då jag verkligen inte orkar bråka med honom och ta dusterna själv. Han har blivit tonåring och envis som aldrig förr och därför är det bättre att det blir rätt från början och att någon tar honom som klarar av det vilket jag inte gör för tillfället men det ska bli kul att åka ner och se när han jobbas och förhoppningsvis få en herrans massa as bra tips! 
Igår blev det en lyckad utgång till chappen, minns inte när ja hade så kul där sist men tack alla goa människor som gjorde kvällen så bra, här va de en lycklig tjej iallafall! Haha
Orkar inte tjata massa strunt mer, klockan ringer 04.15, ja jag kommer dö. Hej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0